Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:52 | October 18, 2019

Mitt område

Grannhusen går all in på Halloweendekorationer. 😀

 

Fredag hörni! Er skol- / arbetsdag är väl snart förbi, min har precis börjat!

Igår var det match och jag går ju på alla hemmamatcher, måste ju supporta sambon. 😉 Och under hockeymatcher så är det ganska våldsamt, alltså folk får puckar och klubbor i ansiktet. Att slåss på planen “hör till”, det är hårda tacklingar in i sargen etc. Och igår fick min sambo ett slag så han föll ihop på planen och det högg till i hela mig. Man fick se på reprisen att det var en spelare från Detroit som åkte förbi honom och slog honom med klubban på sidan av knät. Det var så obehagligt att se en person som man håller så kär få ont så jag bestämde mig för att stanna efter matchen för att se så han var okej. Och som tur var så var han hel och vi kunde åka hem. När vi kom hem satte oss vid köksön, det eldades i spisen, vi drack lite vin, åt ost och chark. Så jädrans trevligt! Tog en kvällspromenad med Stitch och sedan kunde vi båda somna gott! 🙂

Ni har efterfrågat mitt område, eller liksom hur det ser ut här så igår på min lilla promenad med Stitch innan matchen tog jag med kameran och fotade lite.

I området är det lite blandat med storlekar och stilar på husen. Vissa bor i jättemaffiga fina hus medan bredvid så kan det stå en liten ganska så sunkig villa. Sådant här kan göra lite ont i mitt hjärta för de flesta mindre husen som jag sett in i ser inte alls så hemtrevliga ut utan det ser ut som dom har det lite sämre ställt…Vissa grannhus är väldigt moderna medan andra ha den här lilla “filmlooken” som jag kallar det. Hur som man typ alltid ser på mysiga filmer men också även i skräck. Jag och min sambo bor i ett stort och modernt hus. Han har gjort det bra! 😉
Det här huset går jag förbi när jag ska släppa Stitch i hundparken.Och här till höger är det helt fritt att släppa sina hundar. Älskar det här området för man ser verkligen att Stitch njuter av att få vara bland massa andra hundar!
Här från parken ser man Calgary Donwtown, staden. Det är ca 1 mil från där vi bor.Alltså kolla Stitch haha!Här man se skillnaden på stilar i området. Båda husen är nya och moderna men det är två helt olika stilar.Alla moderna hus i området ser ut såhär på så sätt att de har en baksida och i anslutning till den är ett garage. Vi har också så. Så vi har en huvudingång för gäster och sedan när vi parkerar våra bilar så går vi in en annan hall från baksidan.
Det är stoppskyltar i typ varje korsning i området, eller det är fasen det i hela Calgary. Så när man ska köra någonstans så får man räkna på att det garanterat tar lite länger tid eftersom man måste så mycket…


13 kommentarer13 kommentarer om “Mitt område”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åh vad mysigt att se i erat område! Så drömmiga ”filmhusen” 😍

  Reply
 • Ja det är riktigt mysigt område 😀

  Reply
 • Fast i många fall är det väl så att i de “sunkia” husen bor de lyckligaste människorna .De har kämpat lite o vet vad lycka är .När man är nöjd med det lilla.

  Reply
 • Kanske det men jag är övertygad om att många som också bor bra har det bra ställt och är lyckliga över det.

  Reply
 • Men kan vi inte få se ert hus från utsidan?

  Reply
 • Skulle jag också vilja se

  Reply
 • Tyvärr kan jag inte visa er vart vi bor och i vilket hus. Det är pga folk inte ska veta vart vi bor mm.

  Reply
 • Fullt förståeligt!

  Reply
 • Jag tycker dom moderna husen är snyggare. Verkligen stor blandning av olika stilar.

  Reply
 • Såg i en kommentar att du inte vill fota ert hus. Men det går visst bra att fota andras hem(hus).

  Reply
 • Det är väl skillnad. Ingen vet ju vem som bor i dessa husen.

  Reply
 • Wow vilka dröm hus! Underbart fina, sådana ser man inte i Sverige. Eller inte vart jag bor.

  Reply
 • Gud så fint!

  Reply