Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:51 | October 17, 2019

Älskling, duger jag?


Jag ska alldeles strax byta om till träningskläder, jag kör gymmet här hemma idag för jag vill verkligen ha ett rent styrkepass! Men, jag tänkte ta upp någon väldigt personligt som hände mig efter daten med min kille i igår kväll.

Såhär är det! När jag var liten var jag en tjej med ett riktigt bra självförtroende, nästan lite för bra att folk typ störde sig på mig. Sedan när jag blev bedragen i min första relation så försvann en stor del av det självförtroendet och det kom liksom aldrig tillbaka förrän den dagen jag bestämde mig för att lämna min andra relation 2017. Efter alla terapitimmar som jag gått så har jag ju förstått att det här är något som typ alla känna efter att ha blivit bedragen. Man lägger skulden på sig själv och istället för att känna “fan vad den här personen går miste om en sådan grym person som jag är” så blir kan man oftast känna att man inte duger och att det är fel på en själv.

Jag lade all skuld på mig själv. Började tro att jag inte var tillräcklig, att jag inte dög. Jag var inte fin nog, jag hade inte det där speciella, alltså jag var inte tillräckligt bra helt enkelt. Och trots att jag vet att man inte ska ta med sina gamla relationer in i nya så kommer jag nog alltid vara lite skadad från mitt förflutna.

Jag kommer ihåg när jag gick i lågstadiet och vi hade lektioner som handlade om kamratskap och hur man faktiskt skulle vara en bra vän. Vår lärare Katarina hade klippt ut ett hjärta i ett papper för att visa hur man känner när man blir utsatt för mobbning. För varje hemsk händelse vek hon en del av det där hjärtat till det tillslut bara var en ihopknycklad liten boll. När man sedan fick en fin komplimang så vecklades en liten bit ut och så fortsatte det till hjärta var som det var från början. Fast den största skillnaden vad ju att det fortfarande fanns spår kvar i hjärtat, det var ju buckligt och lite trasigt från allt det hemska som det varit med om.

Det här är en historia som jag alltid kommer bära med mig eftersom jag själv blev mobbad när jag var liten och sedan när jag varit i tidigare relationer så är det jag som blivit utsatt och blivit sviken. Då är det inte så himla lätt att inte lägga skulden på sig själv…

När jag blev singel så jobbade jag upp det här igen. När jag var singel så kände jag mig som The Queen of f*cking everything. Alltså det fanns liksom ingen bättre tjej än mig. Inte nog med att jag såg jävligt bra ut, jag var även extremt duktig på mycket, smart, driven, rolig, independent f*cking woman! Jag var en riktigt jäkla bra singel och rockade den rollen!

När jag träffade min sambo så kände jag bara “här är han”. Han som stämmer in på det jag söker och på det som jag förtjänar. En riktigt jävla bra kille!

Det som hände efter vår date var att mitt lilla hjärnkontor började rota i facken längst bak i mitt huvud, det förflutna. Det är ofta som jag bara tittar på min sambo och känner att den här killen är så jäkla perfekt. Alltså det finns inget fel på honom what so ever. Han är världens snällaste människa, så omtänksam, genuint snäll, bryr sig om andra, är generös, har en underbar familj, är otroligt duktig på sitt jobb men samtidigt har han fötterna på jorden. Men…det slog liksom slint i mitt huvud och jag bara såg alla hans fina egenskaper och sedan började jag tveka på mig själv. Är jag tillräckligt bra för honom? Är jag speciell? Har jag det där lilla extra? Varför skulle en kille som han gilla en tjej som mig? Jag typ jämförde honom med mig själv och kände att jag kanske inte är värd honom.

Det här gick på högvarv i mitt huvud och såklart såg han ju att jag tänkte på något och frågade vad det var. Det kändes så pinsamt att berätta men jag var tvungen att berätta vad som försiggick i mitt huvud. Och som väntat så gjorde han ingen grej av det utan han förklarade bara som det var. Han lyfte fram alla mina bra egenskaper och fick mig att inse att jag är bra, att jag duger som jag är. Klart som fasen att jag förtjänar honom, att få vara lycklig tillsammans med honom! När vi pratat klart så kände jag mig så dum att jag ens började tänka dom här tankarna. Jag är ju The Queen of f*cking everything fortfarande, klart som fan att jag förtjänar det bästa! 😉

Det är läskigt när man börjar tveka på sig själv, men det är ännu läskigare hur människor kan förstöra andra för det sätter verkligen sina spår.


54 kommentarer54 kommentarer om “Älskling, duger jag?”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • ❤ Säger bara Grattis till högsta vinsten!! Min man är likadan. Han lyfter och utmanar mig och är alltid så snäll. Du är så värd en snäll man som behandlar dig rätt efter allt du varit med om! Kram

  Reply
 • Tvivlar på sig själv gör vi alla. Den känslan du har nu om dig själv är en känsla som många av oss o”kända” har, vi får inte bekräftelse hela tiden. Så klart att du tvivlar din värld är ju så annorlunda nu mot här hemma i Stockholm. Var bara snäll mot dig själv, försök hitta nya utmaningar där du får tillbaka din självkänsla. Sen tror jag att sätta ett namn på ”honom,han,killen,sambon osv osv vore nog lättare för dig då lever du mer normalt. När man läser han el killen det är så opersonligt ock hårt. Din vardag blir lättare med inlägg osv. Kärlek är jäkligt svårt men underbart. Lycka till❤️

  Reply
 • Jag vet inte vad jag ska göra. Jag är en tjej på 27 år.. är tillsammans med en kille sen 3 år tillbaka och vi bor ihop. För två år sedan hände något.. Han liksom la sin hand på mig om ni fattar. Sen den dagen vände allt, han blev kontrollerande, svartsjuk. Hotade om att bli fysisk, var fysisk, hotade och gjorde sönder mina solglasögon en gång, ingen Big deal. Jag är ju rädd för honom och det vet jag. De är så konstigt men jag vågar inte erkänna det men jag börjar acceptera de. Han kommenterar ofta att jag är rund.. jag har gått upp lite men jag känner att de är att gå för långt. Han öppnar min post.. jag vet att de är olagligt. Utåt sätt är jag en välutbildad tjej med bra jobb. Har allt för att vara så nöjd på papper.. Jag borde lämna men jag är så rädd att jag överdriver att jag förstorar upp detta att det inte är så farligt. Jag är också rädd för att vara ensamma att jag aldrig mer kommer hitta någon. Allt jag vill är att ha barn och vara lycklig. Men jag är nog inte lycklig. Jag vågar inte prata med någon om detta och därför skriver jag här. Jag vet att jag svarar på mig själv. Men detta är de sjukaste känslan jag har känt

  Reply
 • Du måste lämna honom! På en gång, det finns en kille för dig där ute som skulle göra allt för dig, aldrig lägga en hand på dig, aldrig trycka ner dig. Du är värd bättre!

  Reply
 • Hej! Jag vet inte om denna kommentar kommer hjälpa dig men jag ser dig.
  INGEN ska någonsin få dig att känna som du gör. Det är ALDRIG okej att lägga hand på sin partner på den nivån du beskriver.
  Finn din styrka att lämna för jag lovar dig efter erfarenhet att han aldrig kommer bättra sig.
  Lämnade mitt ex för samma sak och jag var livrädd men det är det bästa beslutet jag har tagit. Våga tro på DIG SJÄLV! Böj inte ner huvudet för då kan din prinsess krona falla!! ❤️

  Reply
 • Snälla snälla lämna honom! Lyssna på ditt inre. Det du beskriver om honom är sjukt och ett skadligt beteende. Du kommer bara bli lycklig om du lämnar honom. Lovar!

  Lycka till och all styrka till dig

  Reply
 • Hon lyssna på dej själv. Lämna honom. Det kommetär nte bli bättre. Låt honom inte dra ner dej. Sök stöd och samtal. Kram.

  Reply
 • I min förra relation blev jag psykiskt misshandlad och det tog mig 2 år att bryta med honom. Jag förnekade så mycket för mig själv hur han faktiskt behandlade mig och hur hemsk han var.
  Så vad jag vill säga är att… Du måste lämna denna person. Du inbillar dig inte, du överdriver inte och du förstorar absolut inte.
  Det som har hänt är att detta blivit din vardag och därför har du sorgligt nog vant dig. Du förtjänar att bli sedd och respekterad för den du är, uppskattad och lyft. Det gör vi alla.
  Så mitt råd är att ta hjälp av en vän, kollega eller familj. Våga säga att du vill lämna honom men att du är rädd, be dem om hjälp att ta dig därifrån.
  När du kommit ifrån och denna dimma du lever i så kommer allt bli så klart för dig, hur dum han varit mot dig och att du förtjänar så mycket mer.

  Ta hand om dig och lycka till ❤

  Reply
 • Samla mod och lämna honom! Du är bättre än så … snälla stanna inte kvar i relationen “Hon” … berätta för någon du måste ..

  Styrkekram ♥

  Annica, så bra skrivet och ett viktigt ämne. Skönt att du vann över din hjärnspöken och ser ditt värde. Du är grym! ♥

  Reply
 • Jag var också i ett sådant förhållanden. Det börjar “litet” en smäll i stridens hetta, eller väldigt starka ord. En kommentar som inte är ok här och där.

  Du bör lämna, du är bara 27 år gammal. Det finns så mycket bättre killar där ute. TRO mig du vill inte att han ska bli pappa till dina barn.

  Jag är 30 år, lämnade min fd psykopat kille för 5 år sedan. Det är bara nu som jag orkar se framåt, som vågar se mig själv med en annan kille. Det blev riktigt illa. Han var på väg att döda mig många gånger.

  Reply
 • Ser att många har skrivit massa pepp, tips och råd så jag börjar att skriva att jag håller med de andra!
  Vill bara tillägga: om du är sugen på barn! Tänk efter om din partner är den som du vill ha som Pappa till dina barn? Jag tror att svaret är väldigt enkelt! Så lämna innan det är försent! Dina framtida barn förtjänar en pappa som är snäll mot både dem och deras mamma!
  Ta hand om dig! Du förtjänar det bästa! ❤

  Reply
 • Vad du än gör såå snääälla skaffa inte barn med en sån människa som honom, snälla snälla snälla ❤❤❤ lämna honom, jsg trodde aldrig i mitt liv att jag skulle bli lycklig igen efter jag bestämde att lömna min kille efter 7 år, men här är jag 5 år senare gift med världens bästa kille med världens bästa barn, det finns ett liv för dig som är rätt och det liv du lever nu är fel ❤ var stark och orka och våga lämna, du kommer inte ångra dig en dag och låt dig inte bli manipulerad av honom om han försöker vinna tillbaka dig. Gör dig fri och hitta din dröm kille han finns där ❤

  Reply
 • Jag brukar inte kommentera sånt här, men den här gången kan jag inte blunda. Fundera inte, spring! Lämna honom på en gång. Ring en vän, eller din familj och berätta hur det ligger till och att du behöver hjälp. Kan du inte prata med dem så finns kvinnojouren. Vad du än gör, skaffa inte barn med den här människan! Min pappa slog min mamma gul och blå. Det har förstört mig ända in i själen. Det har även förstört relationen till mina föräldrar. Jag har fått gå i terapi innan jag själv skaffat barn, för att jag inte hade ingen aning om hur en förälder ska ta hand om sitt barn.
  Du är värd mycket mer än vad du tror. Du kommer att bli ensam och isolerad om du inte lämnar honom. Ta dig modet, annars tar han allt i från dig och du blir en till siffra i statistiken. Kram ❤

  Reply
 • Din kommentar säger allt….
  Du är rädd för honom,ta hjälp utifrån,så att du får modet att lämna detta .

  Reply
 • Viktigt att veta är att man behöver ingen speciell anledning för att lämna nån (missförstå mig rätt, jag tycker absolut din anledning är skäl nog) utan det räcker att man inte vill va ihop med nån så har man rätt att göra slut. Du behöver alltså inte fundera över om du överreagerar eller inte, du får lämna precis när du vill. Det är en rättighet du har och som ingen nånsin ska ta ifrån dig. Lycka till!

  Reply
 • Snälla lämna honom du kommer ångra dej resten av ditt liv om du väljer att fortsätta och dessutom skaffa barn med en sån människa visst Msn ångrar aldrig barn men deras pappa..
  Jag har själv blivit utsatt som dej typ varje dag i ca 3 år med ett barn i bilden e de värsta som finns han finns ju fortfarande kvar i mitt liv även fast vi inte är tillsammans men har barn ihop…
  Så lämna med en gång du är 27 år du hittar den rätta och kommer förstå vad kärlek är när du hittar den rätta de du lever i är inte kärlek
  Va stark!!!

  Reply
 • Jag var i ett liknande förhållande för några år sedan. Jag flyttade till en annan stad och hade bara honom där. Han fick mig att säga upp kontakten med alla, med min familj och mina vänner. Han ville ha mig för sig själv. Han fick mig att säga och göra saker som jag aldrig annars skulle gjort. Jag var så rädd för att lämna honom för han hotade att göra olika saker om jag gjorde det. Men en dag så gjorde jag det bara. Jag lämnade honom. Då var det det svåraste beslutet men idag är det det bästa jag gjort. Jag ångrar inte det en sekund.

  Idag, flera år efter, är jag sambo med en helt underbar kille. Trodde aldrig jag skulle träffa någon igen. Jag trodde det var kört för mig.

  Du måste tänka på dig själv och lämna den här killen, hur svårt och jobbigt det än kommer vara. Det kommer kännas lättare med tiden och du kommer inte ångra dig. Du är värd så mycket bättre ❤

  Reply
 • Åh jag kan relatera exakt till allt du skriver, jag hade ett piss dåligt förhållande när jag var 18, blev slagen och nertryckt så jävla hårt. Sen träffa jag en ny kille och det blev typ likadant utom slagen, när jag blev singel vill jag inte ha nån relation, hade bestämt mig för att leva själv. Mådde så jävla bra, trivdes så jäkla bra med mig själv och mitt liv. Sen helt plötsligt stod Han där och nu 4 år senare är jag lika kär, för det är så här kärlek ska vara. Man ska lyfta varann, peppa varann, det är så man växer som par och som sin egna. Jag kommer aldrig glömma mitt egna värde, jag har på den hårda vägen lärt mig att om jag inte älskar mig själv kan jag inte älska nån annan heller och även accepterat att man alltid kommer vara lite ärrad. Kram på dig!

  Reply
 • Ja det har man ju själv varit med om. Haft kille som dragit ner en istället för att lyfta upp. Har jobbat i terapi med det och nu känns det bättre. Och en kille som inte tycker du är nummer ett ja den säger jag Hej då till. Ingen idé att försöka ändra på någon. Vet man att man är en bra människa så klart man ska ha ett förhållande där man peppar varandra och stöttar. Så glad du hittat honom. 😊🌼

  Reply
 • Oh jag har en liknande bakgrund som du. Förhållande med ikke snälla killar. Mitt sista förhållande verkade heelt perfekt men det visade sig att han var en farlig psykopat. Han förstörde mig fullständigt. Vi gjorde slut för 5 år sedan och jag har gått i terapi, ältat med vänner etc men inte vågat dejta.

  Nu när jag läser ditt öppna inlägg så känner jag hopp. Jag har redan börjat känna mig nyfiken på en kille på jobbet (som är nysingel), men jag är livrädd. Ska ta steget. Han har redan bjudit ut mig en gång 😭

  Reply
 • Tack för en fin text Annika! Känner igen mig i det du skriver. Jag är en tjej med bra självkänsla och hjärtat på rätt ställe, tycker att jag visst har mina brister som alla andra men fan jag är rätt fantastisk. Har varit tillsammans med min sambo i 6 år nu och vi har alltid haft en respektfull och fin relation. När jag ser bakåt i tiden har våra kriser alltid inträffat i samband med större steg i relationen. När vi skulle träffa varandras föräldrar, när vi åkte på vår första resa ihop, när vi köpte lägenhet och slutligen när vi flyttade in. Då kom alla hjärnspöken. Duger jag? Är jag snygg och bra nog? Har han älskat någon så djupt innan? Jag kunde bli svartsjuk över sånt som hänt innan vi ens hade träffats. Och jag är verkligen inte den svartsjuka typen.
  Det fina med att överkomma hjärnspöken i en kärleksfull relation är att man dels kommer närmare varandra men oxå växer i sig själv. Jag älskar min sambo och jag älskar mig själv mer än någonsin. Önskar dig all lycka med din kärlek <3

  Reply
 • Åh, jag förstår PRECIS vad du menar.
  Har också tänkt så i min nuvarande relation och det är ju en process och resa att gå igenom rent psykiskt, vi har varit ihop i 2 år nu och än vill han ju tydligen vara med mig ☺️

  Viktiga är att våga prata om vad/hur man känner, alla har vi ju vårt förflutna!
  Det gör ju bara förhållandet starkare…
  Det är vad jag tror på iaf 😊

  Reply
 • Lite ot, men följer som många andra PH och jag k r ä k s på M. Tänker ofta när han svinar runt hur GRYM du är som tog dig ur det och hur långt du kommit. Du har verkligen verkligen verkligen gått från (förlåt) att vara en skämskudde ibland till att utveckla dig själv till en riktigt jävla förebild! Fortsätt tro på dig själv, för du rockar!

  Reply
 • Ja det är helt otroligt hur han beter sig. Manipulerar och mindfuckar tjejerna. Legat med 6 olika tjejer där inne redan!! Tänker även på alla sjukdomar som finns… så äckligt… Såå glad för din skull Annica att du hade styrka att ta dig ur det!

  Och det är såhär det funkar tyvärr, att killar som mindfuckar och gaslightar förstör en lite för alltid. Man ifrågasätter sig själv osv. Även jag har varit med en sån kille i 2 år och nu har jag världens finaste pojkvän men osäkerheten sitter kvar ibland och kan bli så arg på att dessa killar lyckas förstöra fina tjejers självkänsla. Anledningen att de lyckas med så många är att det normala är ju att tro gott om människor och man tror ju inte att nån ska vara ett sånt svin som ex M, utan tror att det kommer bli bättre osv.

  Reply
 • Nu tycker jag ni är hårda mot Marcelo!

  Vad handlar PH om?! Duuhhh!!
  Det handlar ju om sex, guppande täcken, fest & fylla, mindfucka varann för att vinna!
  Så kom igen!!!

  Sen försvarar jag inte att han fått både annica och nina ärrade och kanske inte varit schysst men nu är det PH vi snackar om! 🙄

  Reply
 • Skojar du?! Man kan vara med i PH och ligga, visst. Men inte med 6 stycken och två olika tjejer inom loppet av en timme utan att den som ligger med honom direkt efter en annan vet om det! Mindfucka kanske kan vara ok i vissa sammanhang i det programmet, men sättet han gör det på är skrämmande. Att manipulera 6 tjejer är inte ok, inte ens fast det är PH! Han visar verkligen vilken vidrig människa han är som är kapabel till allt detta.

  Reply
 • Han kan ju inte vara så hemsk, alla tjejer faller ju som furor!

  Chilla!

 • Att du tycker det han gör inte är hemskt säger mer om dina värderingar och människosyn än om hans beteende. Det är inte ok någonstans att bete sig så som han gör, PH eller inte.

  Självklart faller de som furor, han ser bra ut i deras tycke och han vet hur han ska manipulera dem. Det är lätt att se hans taktik för att få dem att falla, hur han håller i deras huvud när han kysser dem kärleksfullt när de är själva mm. Han vet exakt vad han gör.

 • Wow du har studerat Marcelo ända in i detalj sooo creepy….

  Ger man sig in i leken får man leken tåla!

  Det är ju ett vidrigt program rent allmänt!

  Jag tittar inte på PH har typ sett 2 avsnitt helt ärligt!

  Så du menar att bara för han håller i deras huvud när han kysser dem så är han manipulativ? 😂
  Då är du extremt lättkränkt och vilken tur att du inte är med i PH!

  Han spelar spelet precis som alla andra!

  Du kanske ska sluta kolla på PH/Marcelo det verkar ju göra dig så argsint och irriterad?

 • Sophie – tror inte du ska försöka dig på ett ämne du inte kan något om.

 • Studerat i detalj? Jag kollar på programmet, det räcker för att se det, då det är extremt uppenbart hur han manipulerar dem.
  Om du tror att hålla i hans huvud är det enda han gör för att manipulera dem så valde du nog att missuppfatta min text. Och om du bara har sett 2 avsnitt kanske du inte ska uttala dig om hans beteende där.

 • Mmm och du kan ju sluta med att ens skriva nåt om marcelo på hans ex blogg som nu lever nytt liv med killen hon är kär i.

  Det har varit slut länge säkert 2 år och Annica tycker säkert det är skitkul att du skriver vad han gör i PH ……..not!

  Ska vi vara överrens om det, att du postar ditt missnöje och hat mot Marcelo på andra ställen?

  Bra och Fine!!!

 • Men hallå. Det är nästan så man tror att det är Marcelos nuvarande som skriver i affekt? Hur kan du bli så sekundärskränkt för hans skull? Skrämmande ju…

 • Oj vad du verkar bry dig om vad som skrivs om Marcelo, Sophie. Varför det? Jag skriver precis vad jag vill, det har du inget med att göra. 🙂 “cass” här ovan skrev en kommentar om honom och då skrev jag också vad jag tycker om honom.

  Kanske du inte ska läsa bloggar om du hetsar upp dig så mkt när det skrivs något du inte håller med om.

 • Stackars dig….

  Kan inte vara lätt att bära runt så mkt hat mot Marcelo, som spelar ett spel. Hur svårt ska det vara och fatta, du kan inte ha många hjärnceller för det fattar ju ALLA!!!
  PH är inte verklighet.
  Men du verkar tro på allt du ser i tv rutan…vilket är tragiskt. Skaffa ett liv utanför PH tycker jag.

  Du skulle aldrig våga säga detta till Marcelo om du mötte honom i verkliga livet.
  Du är ett riktigt elakt nättroll!
  Usch 🤮

 • PH är en reality show med riktiga människor, inte skådespelare. Man väljer själv hur man beter sig i spelet. Sen baseras min åsikt om Marcelo till största delen på hans beteende i verkliga livet, inte PH.

  På vilket sätt är jag ett nättroll menar du? Tro mig, Marcelo är en väldigt liten del av vad jag “går runt och tänker på” 😂 Och ja, jag hade lätt kunnat säga allt detta till Marcelo i verkliga livet. Det är en fis i rymden i jämförelse mot hur han behandlar folk.
  Varför har du så stort behov av att försvara något som behandlat så många illa? (Både i alla tv-program han medverkat i samt alla tjejer han dejtat och varit tillsammans med)

 • Usch ja. Känner igen nig så otroligt mycket i allt du skriver. Kunde lika gärna varot jag som skrev det där. Klart som fan att du förtjänar det bästa!! Du är värd all lycka, all kärlek och du är grym!!

  Reply
 • Jag vet precis vad du pratar om känner igen mig i så mycket av vad du skrivit. Alla förtjänar vi att vara lyckliga och den som bringar oss lycka kommer komma när man minst anar det. Jag tror verkligen på det, att när man minst anar det kommer personen komma om man då inte redan hittat honom/henne. Jag blev också bedragen så grovt i mitt förra förhållande och det tog sin tid, lång tid för mig innan man var på banan igen.

  Fortsätt vara den du är, du är en stor inspiration för många. Njut av vad du har åstadkommit här i livet även ifall du haft hinder på vägen. Nu har du hamnat rätt ❤️

  Reply
 • Så starkt skrivet! Du är en sån i inspiration! Är så tufft gjort av dig att prata om mobbingen! Jag har själv blivit mobbad under tidigare skolåren och har så svårt att prata om det, typ nästan att man skäms för att man blivit mobbad.. 😱😱 så konstigt att man känner så! 🤷🏼‍♀️ Tack för en bra blogg 🥰🙌🏼

  Reply
 • Man ser inga fel hur man än letar första tiden i ett förhållande .Det smyger sakta på.Vi som foljt dig hela tiden sen B.B såg rätt snart att det aldrig skulle hålla förra gången.Men då tyckte du vi var elaka …man är i sin egen lilla bubbla tyvär.

  Reply
 • Så fint inlägg Annica. Älskar när du skriver så här djupt <3 Glad för din skull att du hittat honom, ta hand om dig!

  Reply
 • Du förtjänar allt det bästa, du är en otroligt fin människa annica❤️
  Jag har dessvärre alltid hatat mig själv och gör fortfarande, går hos psykolog men känns inte som att de går framåt alls.

  Reply
 • Ohh♥️ Min sambo säger ofta att det bara är jag och mina hjärnspöken…

  Reply
 • Gu så skönt att du vågade berätta för honom…O att du fick dom orden av honom❤️❤️

  Reply
 • Så himla bra att du tar upp detta!

  Reply
 • Oj ojoj vad jag känner igen mig i detta. Skönt att känna att man inte är ensam i det, och det är inte du heller <3

  Reply
 • Studerat i detalj? Jag kollar på programmet, det räcker för att se det, då det är extremt uppenbart hur han manipulerar dem.
  Om du tror att hålla i hans huvud är det enda han gör för att manipulera dem så valde du nog att missuppfatta min text. Och om du bara har sett 2 avsnitt kanske du inte ska uttala dig om hans beteende där.

  Reply
 • Marcelo verkar ju inte må bra. Jag är 40 plus och klart tyvärr att unga tjejer faller men inte alla. Tycker han har en hemsk kvinnosyn och verkar helt sextokig. Och går över gränser för att försöka vinna stålarna. Han gör bara bort sig. Och hans ex som var så sårad ändå hoppar hon i säng med honom. Undrar vad han håller på med och varför??

  Reply
 • Så fint av dig att dela med dig av detta. Behövde verkligen få läsa detta från någon, man vet ju att man inte är ensam om det men det blir lätt att man ändå tänker så. Jag känner igen mig i så mycket av det du skriver, just om att få sitt självförtroende i botten och att bli bedragen. Jag längtar så tills dagen jag får uppleva det du äntligen fått göra men mitt hopp är tyvärr i botten just för att jag som du tidigare blivit så sviken i mina tidigare relationer. Känns liksom som den rätta för mig inte finns och jag som du lägger skuld på att det är mig det är fel på men jag går i terapi och jobbar med mig själv för att jag förhoppningsvis ska få komma till det jag längtar som mest efter, kärleken… Alltså äkta, jävligt underbar kärlek där man DUGER och får det man förtjänar. <3

  Reply
 • Kommer din blogg gå tillbaka till att handla om dig och din karriär snart igen eller kommer den bara handla om din kille🧐? Saknar dina gamla inlägg. PowerAnnican liksom.

  Reply
 • ÄLSKA hennes blogg som den är för tillfället. Hoppas du fortsätter skriva som du gör. Stor kram!

  Reply
 • Du är grym! Tillåt dig själv att vara lycklig det är du värd!! ❤️❤️❤️

  Reply
 • Jag är glad att du delade sett! Tror alla kan känna igen sig!
  Han känner säkert exakt samma

  Reply
 • Känner igen mig. Jag drog med mig omedvetet de små dumma kommentarerna från förr in i mitt nya förhållande. Men min man är också sådär, realistisk och jordnära och får mig alltid att känna att jag är speciell och bäst som jag är!

  Du förtjänar det bästa, det gör vi alla.

  Tack för ett sjukt bra inlägg!

  Reply