Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

06:48 | October 16, 2019

Mitt lilla crew

Ligger i sängen och ska snart sova. Den här dagen har jag inte varit produktiv vilket jag får så dåligt samvete över… Men! Jag är ändå stolt över mig själv att jag lyssnade på kroppen. Jag orkade verkligen inte ta mig iväg på träningen utan jag kände att jag behövde vila.

Så vid 13- tiden när min sambo skulle ta en nap pga matchdag så joinade jag en stund för att samla krafter och sedan jobba så gott jag kunde.

Vid 16 åkte han till hallen, jag slutförde lite jobb sedan tog jag en promenad med Stitch. Lekte en hel del för att hon skulle bli trött eftersom jag skulle på matchen under kvällen.

18:30 åkte jag och kom typ 5 min in i första och mötte upp tjejerna. Mitt lilla crew, så glad över dessa tjejer!

Matchen gick bra, såg att dom vann med 3-1. Weii! Jag brukar alltid dra lite innan så jag slipper sitta i trafiken. Prickar man in när alla ska dra, ja då blir man fast i minst 20 min…

Imorgon är planen att jag ska träna 8:45 och sedan vid lunch ska jag möta upp tjejerna för en kaffe. What’s up with the weather?! Ska tydligen bli 15 grader och strålande sol imorgon. Jag klagar inte, värmen är mer än välkommen! 😍


15 kommentarer15 kommentarer om “Mitt lilla crew”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Oj va härligt med så varmt väder! Betytligt varmare än här… Shit vad lika du och hon bredvid dig i mitten är!!

  Reply
 • Jag tyckte att hon längst ut till vänster var lika Annica 🙂 🙂 🙂
  Värmen låter härlig. Här är det regn och åter regn många dagar framåt i prognoserna.

  Reply
 • Jag det är magiskt med det här vädret!
  Haha det var många som sa det även på Insta 😀

  Reply
 • Oj va lika ni är du och hon bredvid dig med svart. Trodde det var du 😃

  Reply
 • Samma här!

  Reply
 • Även många på inta sa att vi alla var lika varandra 😀

  Reply
 • Det märkt så tydligt att du inte mår bra sen du flytta. Du gör ingenting om dagarna, jo samma saker om och om igen (sitter hemma och häckar, går till samma park med hunden) Din blogg har blivit så tråkig oxå. Va händer? Flytten var nog inte alls det bästa för dig, du är ju en ganska osäker själ. Du kanske ska börja fundera om detta verkligen är de du vill göra i ditt enda liv du har, jag tror inte det. Allt verkar så tillgjort tyvärr. Verkar inte ett dugg lycklig det är bara nått du försöker pressa fram för oss läsare. Hoppas allt löser sig och du hittar livsglädjen igen.

  Reply
 • Jisses vilken pessimist du verkar vara Ida. Tror du verkligen att Annica inte gör något annat än det hon skriver om?

  Reply
 • Det är inte lätt att flytta till ett nytt land! Det tar tid att lära känna folk och komma in i nya rutiner. Med det i åtanke tycker jag det verkar som att Annica har fullt upp. Hon jobbar, tränar, träffar vänner, åker på utflykter osv. Och att gå på promenad i samma park är väl ingenting negativt, låter supermysigt. Jag tycker att det är superintressant att läsa bloggen och höra om Annicas erfarenheter och tankar kring att flytta utomlands 🙂

  Reply
 • Osäker själ?

  Annica är väl allt annat än det.
  Hon verkar vara modig, driven och social.

  Din kommentar känns väldigt omotiverande och negativ när hon kanske skulle behöva raka motsatsen dvs en peppande och positiv kommentar…🙄

  Trist!

  Reply
 • Tack Sophie! <3

  Reply
 • Fast jag mår ju bättre än någonsin. Men jag har ju dippar vilket är helt normalt när man går igenom en sådan här grej för det är ju en stor omställning.

  Reply
 • Naae.. missade du sista målet? 😂🙊

  Reply
 • Hahaha ja, fick så dåligt samvete 😀

  Reply
 • Hej! Hur ser det ut för andra flickvänner i laget, har de en egen karriär som du har eller är de ”hemmafruar”? Alltid funderat på hur det där fungerar. Hälsningar Lina

  Reply