Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:13 | October 14, 2019

Tacksägelsedagen

God morgon från mig men god kväll för er!

Inatt sov jag 12h men är fortfarande lite seg. Jag och min sambo ligger nämligen i sängen och kollar Pokémon… hahaha! Efter frukosten så jag var så trött så vi gick upp och här kommer vi nog hänga hela dagen till eftermiddagen.

Idag är det Thanksgiving och det ska vi fira med några vänner här. Det blir min första Thanksgiving och det ska bli så kul att fira!

Hörni igår gjorde jag något riktigt spontant. Jag har snackat lite med en tjej som bott här i sju år, vi började snacka när jag gick ut med min flytt och igår möttes vi upp. Hon är också svensk, tillsammans med en kanadensare men det är en person utanför hockeyn. Så vi träffades på Starbucks och hade det hur trevligt som helst och det är verkligen en tjej som jag vill hänga mer med!

Efter vår träff så handlade jag lite pumpor, ingredienser till alkoholfria mojitos och sedan åkte jag hem och förberedde lite för kvällen. Jag hade bjudit över tjejerna på Hockeykväll eftersom killarna hade bortamatch. Så dom kom över vid 17:30, jag beställde lite mat, gjorde drinkar, vi spelade biljard, åt efterrätt som Rachael hade med sig och sedan kollade vi på matchen. Sådana här kvällar gör otroligt mycket när killarna är iväg. Vi hade en grymt rolig kväll trots att det blev förlust för de här tjejerna är så roliga att umgås med!

Inatt vaknade jag vid 4 av att min sambo kom in i sovrummet. Jag blev så glad, alltså när han lade sig i sängen och jag fick krama om honom… åh vad härligt det var. Så idag när jag vaknade och såg att han låg bredvid… alltså det är det enda jag behöver just nu!

Det är något jag alltid kommer att vara tacksam över, min lilla familj som gör mig så lycklig!


10 kommentarer10 kommentarer om “Tacksägelsedagen”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag saknar sjuksköterskorna när jag var inlagd men inte det andra som var jobbigt. Fick jättefin kontakt med tre tjejer jag delade rum med och vi ska fortsätta ses .Dom tycker jag var en underbar människa och vi stöttade varandra. Annars var tiden där hemsk med smärtor och operation och massa annat. Och behöver ta bort mer. Så har en operation kvar. Vi har grått väder men ca 11 grader. Kram.

  Reply
 • ???

  Reply
 • ???? Va????

  Reply
 • Jag berättat till annica jag opererad för äggstockscancer.

  Reply
 • Vad modigt gjort att ta kontakt på riktigt. Men säkert hur nyttigt som helst då hon bott så länge och säkert minns hur det var i början.
  Ni ser ut att ha superkul 🤳🤳😆😂
  Så härligt att han är hemma igen! Hur mysigt??!! Kram på dig!!

  Reply
 • Ja jag behöver träffa lite människor och jag är inte så brydd av mig. 😀
  Ja det är så skönt att ha han hemma!

  Reply
 • Shit 04? vad har han gjort då, jobb eller festat?
  Mysigt att du har han hos dig nu då. <3
  Kram fina

  Reply
 • Men läste du inte att han hade bortamatch,kanske dom var långt bort och spelade.

  Reply
 • Ja dom hade bortamatch och flyger direkt efter matchen och hem. Det är en bit från San Jose och Calgary så därför.

  Reply
 • Den tjejen du träffade har jag följt på insta/ blogg väldigt länge, tror jag när hon flyttade ungefär. En annan svensk bloggare skrev om dem och jag “hittade dit”. Sån häftig resa. Och tror att det är såå många som är i era situationer som lämnar trygga Sverige för att flytta för kärleken. <3

  Reply