Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:21 | October 13, 2019

Girls trip to Banff

Söndag morgon här i Calgary och jag har sovit fruktansvärt dåligt! Stitch har varit stökig hela natten och har haft det roligare med att springa runt sängen än att sova… Men vi lade oss ganska tidigt också. Jag skulle kolla killarnas match vid 20 men Internet strulade så jag kunde inte kolla på tv så jag gick och lade mig istället.

Jag har iofs ganska trött efter dagens äventyr. Jag, Tessa, Vilma och Stitch åkte till Banff över dagen. Vi åkte strax efter 9 på morgonen och det tar ca 1h 45min dit.

När vi kom fram stannade vi på Starbucks för ingen av oss hade hunnit dricka kaffe på morgonen och nu vet jag inte om det är samma meny på alla Starbucks men om så måste ni testa Spicy Pumpkin Latte. Woooow vad god den var. 380kcal dock om man tog grädde till vilket är typ som en chailatte eller egentligen som en rejäl portion mat. Men det var lördag, jag var sugen, why not?!

Efter det åkte vi runt litegrann och kollade på naturen. Man kan ju göra lite olika saker när man är där, att gå en hike-runda är väldigt vanligt men vi åkte mest omkring för att se ställen vi tidigare inte sett.

Strax efter 13 åkte vi till Fairmont Hotell för lite lunch. Jag har inte känt dessa tjejer så länge men med tanke på vilken sits vi är, att man är ensam en del, så kommer man varandra nära ganska snabbt.

Efter lunchen drog vi till Minnewanka Trail för ett sista stopp innan vi åkte tillbaka strax efter 16.

När jag kom hem var både jag och Stitch helt slut. Så jag bäddade ner henne i hennes säng på badrumsgolvet medan jag lade mig i ett bad och lyssnade på två poddavsnitt. Poddar hjälper mig rätt mycket just nu för det är något som jag alltid lyssnade på i min lägenhet när jag pillade på med något. Det får mig väldigt avslappnad så det är perfekt när man ligger i ett bad, tvättar, städar, eller tar en skön promenad!

Men det var en så härlig dag och det är väldigt viktigt att vi gör sådana här saker när killarna är borta för det är lite jobbigare än jag kunde föreställa mig. Så jag uppskattar detta så mycket och är glad över klicken som jag hittat för dom tar hand om mig och varandra så mycket.


6 kommentarer6 kommentarer om “Girls trip to Banff”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ser så härligt ut!

  Reply
 • Vilka fina bilder. Älskar Starbucks kaffe. Jaså stitch ville leka och inte sova. Vad gullig hon är. Ha en bra dag. ☺🐶☕

  Reply
 • Sen när är 380 kcal en REJÄLT mål mat? Snarare en normal måltid…..

  Reply
 • Åh, vart kommer din fina jacka ifrån? 😍

  Reply
 • Gud vad vackert!! 😍 Vill verkligen planera in en resa dit. Lylllo dig!!

  Reply
 • Gud så vackert det är!! 😍 Skulle vilja uppleva en sån där plats! Kram och var rädd om dig ❤️

  Reply