Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:27 | October 11, 2019

Fredag

Kavaj- Länk! // Byxor- Länk! // Skor- Länk! // Tofflor- Länk!

Då var det fredag! Pratade nyss med min TM Mogeh som var på väg till Mister French för att möta upp sin bror, aka Samin som också är min bokare. Hade varit nice att gå ut en dag som denna men efter denna helvetesträning som jag var med om i morse så vill jag bara kolla inredning idag.

Jag ska ut med Stitch och efter det ska jag och Vilma dra iväg och kolla just inredning och sedan kanske vi svänger förbi Ikea för deras köttbullar. Det hade ju inte varit helt fel. 😉

Hösten har ju ännu en gång kommit tillbaka hit så vi kanske drar till Banff imorgon. Det skulle vara så nice att dra en liten hike, upp i bergen och få utsikt över de färgglada träden och de snöklädda bergstopparna. Och sedan såklart att Stitch får följa med och röra sig lite i sådan natur. Dock är det lite scary med tanke på björnfilmerna jag fick se för någon vecka sedan som var därifrån. Kanske behöver införskaffa mig en björnspray idag så vi kan känna oss något säkrare imorgon. 😉


2 kommentarer2 kommentarer om “Fredag”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Björnfilm …hua mig 😲
  Björnspray? Vad är det…

  Då får du ha Stitch kopplad och nära dig hela tiden 💕

  Var försiktig! 💕

  Reply
 • Men gud så läskigt med björnar, har ni mycket av det därborta?
  Ta hand om dig.

  Snygga klackar, gick du så till Ikea? Vad fin du är, så söt.
  Kram fina

  Reply