Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

06:35 | October 10, 2019

Grocery shopping

Men nu är det torrt hörni! Jag har hälsprickor deluxe, det kliar i näsan och när jag blinkar är det som att jag har grus i ögonen. Jag såg dock på ACn idag att det stod något om luftfuktighet och är det så åker den på max asap! 💦

Den här dagen har känts så lång, som att jag fick några extratimmar som jag bett om. Så jag jobbade på i härlig takt, FaceTimade med Daniel, hann träna, drog i mig en shake och sedan hoppade jag in i duschen. Satt där i typ en timma.

Asså att sitta i duschen är så himla skönt. Det är inte som att ta ett bad utan man blir mer avslappnad då strålarna får en så avslappnad. Och nej, inte på det sättet! Eller?! 😅

Så efter att mina fingrar blivit till russin… alltså pga duschen iiiinget annat!!! och jag klev ur duschen sprack mina hälar. Fy satan vad ont det gjorde. Sholl fotfil -tack för att du finns! Det tar lite längre tid med den men kör man den när fötterna är torra då blir dom babylena! Alltså dom blev så mjuka, sprickorna var visserligen kvar och behöver läka men efter filningen och en ruggigt bra fotcreme så kommer dom återhämta sig snabbt.

Nog om mina fötter. Tog Stitch på en prommis sedan drog vi till affären. Jag ska ju baka lite nyttigt snacks till på måndag, det är ju Thanksgiving då och det ska bli så kul att fira eftersom jag aldrig gjort det. Allt som man kan fira ska man fira så det blir middag och grejer och då passar jag på att baka healthy shit! Ni kommer att få receptet och ni kommer dööö för så gott är det.

Tänk er Ben & Jerrys cookie dough med lite peanutbutter, fast nyttigt. Gaaah jag smäller av!

Men det gick hur bra som helst i affären, det var faktiskt riktigt mysigt. Ingen stress, hade en liten ingredienslista och försökte lokalisera vart allt var. Såg det nästan som en liten tävling, jag skulle hitta allt helt själv och inte fråga personalen. Så jag tog hylla för hylla, gång för gång och efter typ 30min så hade jag allt. Och nu känns det som att jag har stenkoll på vart allt finns.

Dock fanns typ inte ett enda märke som jag kände igen och dom har heller typ inte roll- deo. Här är det mest stick eller spray och jag är verkligen en roll-tjej. Så där får jag leta vidare eller bara köpa med mig ett gång från Sverige nu i slutet av månaden.

När jag kom hem blev det min lyxiga tonfisk-, kronärtskocksallad som är en del av kostschemat. Säger bara; underskatta den inte. Nej den är verkligen inte lyxig men ikväll var den fan riktigt god. 😅

Nu ligger jag i sängen och har precis FaceTimat med min sambo eftersom han är i Dallas. Dom har bortamatcher till på söndag… Jag tänker varje gång vi är med varandra att jag ska krama honom så mycket att jag klarar mig till när han är borta… men det går sådär.

Jag är så tacksam för videosamtalsfunktionen för på något sätt känns det som att man ändå umgås. Vi pratade i typ en timma och han kom fram till att jag var Einstein, en jävligt fin komplimang! ☺️ Eller drev han med mig? 🤔

Nåväl. Jag ska sova nu, 8:45 imorgon möter jag upp Vilma för ett styrkepass på F45. Ha en fin torsdag hörni. Och imorgon kommer kakreceptet upp! 🍪


22 kommentarer22 kommentarer om “Grocery shopping”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Tycker det låter så mysigt där i Kanada.
  Thanksgiving!! Det har jag alltid velat fira efter att ha sett det så många gånger på tv, haha!
  Hoppas ni får det riktigt mysigt.
  Njut av din ensamtid. Det är så lyxigt att bara kunna rå om sig själv 🙂 Klart man saknar sin kille men så mysigt när man väl ses.
  Härligt att läsa dina uppdateringar från Kanada! Kram

  Reply
 • Ja men det är det! Ska bli så kul att fira den högtiden också 😀
  Ja det är det verkligen, njuter till max men njuter ännu mer när han är hemma 😉
  Kramar

  Reply
 • Säkert skönt och mysigt men tänk på att det går åt nästan 800 liter vatten när du sitter i duschen en timme, jämfört med 200 liter till ett badkar eller 100 liter till en vanlig dusch….. Miljön…

  Reply
 • Visste att ngn skulle dra upp det med miljön…suck.

  Reply
 • Varför suck? Om du visste att nån skulle dra upp det så fattade du ju att det inte var så bra ur miljösynpunkt eller hur?

  Reply
 • Jag har koll på miljön absolut. Men suck att folk måste alltid kommentera det, låt alla ta hand om sig själva och göra egna val.

  Reply
 • Fast så kan man ju inte tänka när ens “egna val” påverkar alla andra. Många bäckar små gäller ju när det kommer till miljön och visst kan det vara svårt att alltid tänka på sina val men vissa grejer är ju ganska lätta att ändra på, som detta. Annica har ju tidigare skrivit ett inlägg om hur hon försöker dra sitt strå till stacken för miljön och detta är ju en enkel grej man själv kan tänka på.

 • I know. Jag brukar alltid annars stänga av duschen när jag schamponerar och dylikt men igår var jag tvungen att ha en sådan stund…

  Reply
 • Sitter i duschen minst 30 min varje dag. And I love it!!!!

  Reply
 • Det finns ju Nivea Roll på hyllan längst ner? Jag föredrar Rexona men i brist på annat kan jag köra Nivea.

  Reply
 • Haha, såg också att hela hyllplanet underst var full med roll-on deodoranter 🙂 Kanske fel märke eller en miss?

  Reply
 • Ja fel märke 🙁

  Reply
 • Sant! Men tycker inte den fungerar bra, jag vill ha Rexona :O

  Reply
 • I England heter Rexona något annat (”Sure”) så du skulle kunna kolla upp om det finns men under annat namn? 🙂 ”Degree” på hyllan verkar ha liknande logga. Vet inte varför vissa märken gör så…

  Reply
 • Din kille verkar så vettig och snäll. Så ska det vara. Vi har riktigt skönt höstväder ska bli 12 plusgrader och naturen är så vacker med olika färger. och frisk luft. Ha en mysig dag.

  Reply
 • Ja men det är han! 😀
  Åh gud så skönt! Njut av hösten så mycket du kan!

  Reply
 • Men den där desserten lät ju sjukt god. Jag försöker dra ner på socker och när jag vill unna mig ngt får det gärna vara en lite nyttigare variant.

  Reply
 • Ja alltså ni kommer att få receptet!

  Reply
 • ….han kom fram till att jag var Einstein, en jävligt fin komplimang! ☺️ Eller drev han med mig? 🤔

  ASG 😂
  Älskar älskar älskar att du delar med dig sånt!
  Lite ”Hugo Rosas” över det 🤣
  Tycker bloggen fått ett nytt liv!
  Så roligt! 💕

  Reply
 • Hahahahaa ja vi driver en hel del med varandra, rätt skön jargong 😀

  Tack snälla!

  Reply
 • Hej,
  Tips är att testa okeffes fotkräm “healthy feet”. Den är galet bra!!

  Reply
 • Älskar den jackan du har på dig, vart kan ja få tag på en själv? 😍

  Reply