Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:33 | October 9, 2019

Vinterjackor

Här kommer ett litet önskeinlägg. Vintern är ju här så det här med att försöka klä sig snyggt är ju inte jätteenkelt. Nu är fokuset mer på att hålla sig varm så det enda som man kan lägga fokus på då är typ jackor och mössor. Men jag fick ju en hel del kommentarer om min rosa jacka ovan och även min pufferjacket som jag lade ut på Instagram. Den rosa sålde slut direkt så jag länkar lite liknande jackor här nedan, det finns massa fler på länken. Den svarta som jag bär är från en butik här i Kanada som heter Garage. Den är typ som River Island. Gina Tricot- hållet. Det kostar alltså inte en förmögenhet att shoppa där utan man hittar billiga och rätt snygga saker, det gillas med tanke på att det svänger så otroligt fort i modesvängarna. 😉

Rutiga jackor hittar ni här- Länk!

Den här bilden är från i december när jag och Daniel gick hem från Svenska Hjältargalan. Numera är det kvällar i ishallen istället för galor och event. Min jacka är från Colmar- Länk! och den kostar en hel del så därför har jag länkat lite andra jackor nedan som man inte får ångest av att köpa. 🙂

Puffer jackets hittar ni här- Länk!


1 kommentarerEn kommentar om “Vinterjackor”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Alltså panik att se vinterjackor, haha, men jag har sett att du har snö därborta och minusgrader så självklart behöver du vinterjacka 😀 Men shit jag är inte redo för det än.🤪

    Reply