Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

07:28 | October 9, 2019

Hemmaträning, serietips och matchdag

Assåååååå nu är det vinter här igen och något som är ännu tråkigare är att snart åker laget på road trip… alltså dom har en del bortamatcher i rad så dom kommer hem söndag natt/ måndag morgon typ.

Det enda som är positivt med det är att jag kan följa mitt kost- och träningsschema lättare. Det är ju svårt när man bor tillsammans med någon eftersom det är ju trevligare att äta samma middag ihop. Eller typ köpa hem mat när ingen av oss orkar laga.

Idag så jobbade jag på hur bra som helst, allt flöt liksom på och det var en extra rolig jobbdag då jag kunde skicka iväg ett par sköna fakturor.

När min sambo kom hem lade vi oss framför en serie som vi börjat följa- Queen of South. Den handlar om knarklangare. Det kanske inte låter så intressant men jag som aaaaaldrig kollar serier, alltså aldrig, kan verkligen rekommendera denna. Man behöver inte tänka för mycket, den är spännande, inte svår att förstå och det händer saker hela tiden.

Alltid på matchdagar har dom träning på morgonen, sedan åker dom hem vid lunch för att vila och det är då vi kollar lite tv och sedan sover han typ 1,5h. Medan han sov passade jag på att träna i vårt gym som vi håller på att fixa. Passet hittar ni i rörligt format på min Instagram @annica. I highlights “workout” så ligger den i slutet. Annars var passet såhär:

Så ja, det var ju matchdag idag. När min sambo sedan åkt tog jag och Stitch en promenad i vinterrusket. -5 grader var bitande kalla men har man varma kläder så går det ju bra, thank good för denna jacka- Länk! Stitch fick ha på sig sin jacka också men nu behöver jag köpa skor till henne för nu är det isigt och kallt på marken.

Vid 18:45 åkte jag, matchen började 19 så jag kom precis efter matchstart. Hängde lite i familjerummet och käkade lite, så jäkla god mat där vilket också gör det svårt med kostschemat. Aja, så jag åt lite tikka masala, ost, kex… och kakor haha!

Åkte hem när det var typ 10 min kvar för att ens ta mig ut från arenan. Det är ju typ som vid konserter att så fort det är slut och alla ska hem samtidigt så blir det ju tvärstopp och det kände jag inte riktigt för.

Nu blir det läggdags här för oss men ni får ha en jättebra onsdag. 💕

Jacka- Länk! // Skor- Länk!Rutiga jackor- Länk! // Mössor- Länk!


8 kommentarer8 kommentarer om “Hemmaträning, serietips och matchdag”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Annika. Du är en sån bra förebild för många. Du är brutalt ärlig och så peppande person. Att du dessutom är sanslöst vacker både på utsidan och insidan är bara så fint att se.
  Du tar hand om dig och din hund så du är en riktig förebild. Du har verkligen förtjänat all framgång som du själv åstadkommit med hårt målinriktat arbete.
  Din utbildning för livet har även innehållit en del blindskär som du klarat av med råge. Så det är så roligt att följa dig för du är en sann människa både mot dig själv och dina vänner. Jag har följt dig ända sedan BB, och förstod tidigt att du skull nå dina mål i livet. Det är bara att klappa händerna och vara glad över din framgång och gratta till din underbara kärlek. Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. När ni kommer tillbaka till hans stad så skall jag verkligen försöka träffa dig och krama om dig. All lycka till er och fina Stitch. Många varma kramar.

  Reply
 • Hej Stina och tack!
  Sådana här kommentarer betyder så mycket, du gjorde verkligen min morgon.

  Det vinnande konceptet är att bar göra vad fasen man vill och inte lyssna på någon annan. Det är så många gånger jag gått emot mina föräldrar, mina syskon, vänner, arbetskollegor för att jag alltid vetat vad jag velat. Och blir det fel ja då lär jag mig av mina misstag. Jag lever som jag lär 🙂

  Kramar

  Reply
 • Men herregud vilka blå ögon dom bara lyser i vintervädret ute 😲

  Så fint! 🥰

  Reply
 • Ja det här ljuset lyser upp allt 😀

  Reply
 • Hoppas någon kompis kan skicka lite svenskt godis till dej annars får väll jag göra det. Visst är det toppen du har stitch hos dej. Jag vill verkligen ha en hund men ej bestämmt vilken ras. Tycker Kanada verkar jättemysigt. Ha det så fint.

  Reply
 • Det var en tjej från Vancouver som mejlade mig och berättade att dom hade en svensk godisbutik där som jag kunde beställa ifrån 😀
  Kanada är magiskt!

  Reply
 • Men vad bra. Jo jag tycker kanadenserare verkar så trevliga. Så roligt om folk är öppna och man lätt kan få kontakt. Du är ju själv så öppen och det är bra.

  Reply
 • Vilken storlek har du på den svarta fluffjackan?😍

  Reply