Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:42 | October 9, 2019

Håll brynen på plats!

Har precis suttit och pratat med svärmor på FaceTime och ska snart fixa mig iordning för den här dagen. Jag är så sugen på att sticka och handla lite prylar till hemmet trots att jag vet att jag borde göra detta på lördag. Lördag är ju min lediga dag och då bör jag göra saker som inte har med jobbat att göra. Meeeeen! Om jag skulle dö om ett år så skulle jag inte ångrat att jag åkte. 😀 Hörde det uttrycket får några dagar sedan. Är man osäker på något, ställ dig frågan “om jag dör om ett år, hur skulle jag resonera kring det här beslutet”. Att handla lite saker till hemmet kanske inte är så livsavgörande haha men jag kommer i alla fall ut från hemmet.

Min sambo har ju åkt nu på road trip, dom har några bortamatcher så han är nog hemma tidigt måndag morgon vilket betyder att jag har fem dagar att ha lite Me-time. Göra saker som jag verkligen vill göra för mig själv och det här kommer låta hur trist som helst men jag kommer typ jobba mest. Jag älskar ju verkligen att jobba, speciellt när man inte har någon press på sig och det har jag liksom inte nu. Utan allt är under kontroll och då kommer inspirationen till mig istället för att jag måste söka efter den.

Men innan ni ska göra kvällen tänkte jag procka på er ett litet bryntips. Det var länge sedan jag verkligen lade fokus på min makeup och för någon dag sedan hittade jag denna penna bland min makeup och körde den på brynen. Det är en vax- och “rensa upp”-penna i ett. Jag tycker det är nice när brynen är lite buskiga och mina ligger annars ganska platt efter min form. Så jag drog i den här i brynen, efter tog jag andra änden för att “städa upp” lite runt om eftersom den fungerar som en concealer. Det gör att brynen ser lite mer välformade ut. 😉

Pris: 59kr- Länk!

Före Sidan med vax. Sidan med concealer. Efter.


3 kommentarer3 kommentarer om “Håll brynen på plats!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Du har alltid haft så jädrans snygga bryn!! Dina ögon, bryn och fransar , bästa.
  Ditt face är liksom verkligen make up face om man nu kan säga så.
  Inte bara bästa hyn utan väldigt vacker också.
  Ha en fin onsdag därborta. <3

  Reply
 • Hej Annica!
  Hoppas att du mår bra vackra människa ❤️
  För något år sen såg jag dig bära en lång tjock vinterjacka, den var svart. Måste ha varit dun. Men den var nästan till fötterna!
  Så mysig jacka! Försökt leta efter den men inte hittat. Skulle du vela länka mig? Tack ❤️

  Reply
 • Så fint!!
  Vad använder du för kamera?😍

  Reply