Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:31 | October 8, 2019

Vart fasen är möblerna?

Bilderna är från 6 okt, det är en månad sedan…

Idag har jag PMS, inte på ett ångestladdat sätt utan idag har jag en släng av monster inom mig. Oufh vad arg jag är. Det är mycket som har gått rätt den här morgonen. Hade lite sovmorgon och när jag kom ner så var frukosten helt klar. Sedan tog jag en dusch och här gick allt åt helskotta. Alltså jag kommer berätta i nästa inlägg varför. Det var bara någon som slog slint i huvudet och jag hamnade på krigsstigen. Jag vet att man inte ska göra handlingar utefter sina känslor men det i stundens hetta så kändes det bara som något en korkad människa skulle kommit på. Varför ska man inte göra det? Klart som fasen jag ska få utlopp och passa på att agera medan jag är arg… Nej jag vet att det är fel men nu blev det lite som det blev.

Jag ringde till möbelfirman som ska ha kommit med alla möblerna. Min sambo beställde allt sent i våras/ början av sommaren och fortfarande- FORTFARANDE- har inte allt kommit. Han var så less så jag sa åt honom att nu tar jag fasen över det här. Ringde imorse och ifrågasatte hur allt kunde vara så försenat. Det är ju inte okej att vänta 4,5 månad på att saker ska komma, KOM IGEN! Jag hon sa att allt skulle vara på plats inom två veckor men några lampor skulle komma i slutet av november. Hell no alltså. Jag sa åt henne att avboka allt som inte kommer inom två veckor så sticker fan jag och köper det själv den här veckan!

Jag fattar att saker och ting kan ta tid, men inte såhär länge. Och speciellt inte heller när man betalat så otroligt mycket pengar för inredningen, då ska service vara A och O.

Sedan utöver det så har iCloud f*ckat mig. Jag gillar inte att ha saker “i molnet” för jag tycker inte det känns säkert. Då har jag hellre allt på en separat hårddisk. Jag såg att det var påkopplat så jag loggat ut från det, klart som fasen allt försvinner från min dator. Amen vad i h*****lvetes #@!!*% skit! Sedan väntade jag på att få skicka iväg en ganska så skön faktura så jag satt och väntade på underlaget… Ja men då är det också försenat. Ahahaha asså jag orkar inte.

Släppte allt för att gå upp och sminka mig. Då helt plötsligt började min foundation slå över till orange, skulle sätta på mig lösfrallor men limmade typ ihop ögonen. Mina Spanx var alldeles luddiga från ett par andra byxor så det hamnade över hela badrumsgolvet. Idag är en sådan dag där jag saknar Ica Maxi Lindhagen i Stockholm. Dom med det bästa godisutbudet och även naturgodiset. Hade jag varit i Sverige nu hade jag säkert tagit mig en cigg också för att lugna ner mig, ett väldigt dåligt men effektivt sätt för mig att bli lite lugnare.

Men det jag insett nu att vi saknar i hemmet, förutom vissa möbler, är en boxningssäck som jag kan avreagera mig på i dessa situationer! 😉


12 kommentarer12 kommentarer om “Vart fasen är möblerna?”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Fy fasen för såna dagar! Kan inte säga att jag har sådana ofta men när det inträffar så är det ingen lek med humöret.
  Hoppas ni får möblerna som utlovat nu och helt rätt att avboka allt som är restat ännu längre. Mattafackers asså!!! Kram <3

  Reply
 • Nej jag har inte heller dom så ofta men när jag har dom så är det tufft…
  Ja jag kommer stå där om två veckor på trappan och invänta dom 😀

  Reply
 • haha…Va skönt att du skriver så målande ärligt!! Såna dagar är inte att leka med! Men ändå på något sätt “sköna” för man kan få en jävla massa saker gjorda…om det inte går åt skogen då för det har man inte tålamod till! <3

  Reply
 • Ja faktiskt, det är som att man helt plötsligt får en till växel 😀

  Reply
 • åååå fy fan vad tråkigt att det går så snett helt plötsligt. vilken hemsk pms dag att vakna till
  Hoppas hoppas att det snart är över, för det är inte kul att må så. Man vill äta upp människor, så är man.
  Kanske träning kan hjälpa? Ja jag hade också velat ha en boxsäck i hemmet!!

  Reply
 • Ja det var lite tufft där 🙁
  Haha dagen mission, hitta en boxningssäck 😀

  Reply
 • Fan va gött ärlig du är om livet, älskar det! Hade själv en sån dag igår.

  Reply
 • Hahahaa ja man är ju bara mänsklig 😀

  Reply
 • Man är bara människa Annica! Imorgon är en ny dag <3

  Reply
 • Ja och den dagen blev så mycket bättre!

  Reply
 • Älska att du är ärlig iaf <3 Kram På dig, tar nya tag imorgon. Alla har sina dåliga dagar!

  Fortsätt vara ärlig, det är tråkigt att läsa ytliga bloggar där allt är perfekt.(Nu menar jag absolut inte din blogg<3)

  Reply
 • Såklart, jag är ju precis som vem som helst. Mitt liv är inte perfekt!

  Reply