Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:06 | October 8, 2019

Sämsta balsamet!

Ja, det var ju det här som bidrog till en arg tjej!

För någon vecka sedan när jag kom ur duschen kändes det som att jag hade lim i huvudet. Fattade inte vart det kom men såklart misstänkte jag produkterna jag använde så jag fick duscha om det riktigt noga och tog annat schampo och balsam. Då löste det sig. Gjorde samma misstag för någon dag sedan igen, tog samma jäkla schampo och balsam som gav en kladdig och klistrig känsla i huvudet så jag fick ännu en gång köra en omtvätt.

Jag ger ju produkter mer än en chans så ja, idag när jag duschade så tvättade jag det noggrant och när jag kom ur duschen så kändes inget. Började föna det torrt och då helt plötsligt börjar mitt hår se alldeles flottigt ut. Alltså typ som att jag tagit en limklump i huvudet, masserat ut den i botten och låtit det glida ner i längderna. Här blev jag så förbannad men jag pallade inte hoppa in i duschen igen för att nu är luften så torr här att min kropp svider nästan lite om jag inte smörjer in direkt eller om jag duschar för länge. Jag tänkte att jag bara kunde rädda det med torrschampo vilket jag också gjorde. Men jag har aldrig varit med om att ett balsam kan vara så här fruktansvärt dåligt alltså.

Det är Moroccanoils Color Complete jag pratar om. Ett balsam som jag använt tre gånger men idag åkte det rakt ner i soporna med en rejäl smäll. Jag har ganska normalt, skandinaviskt hår. Nu är det lite torrare än vanligt eftersom det är kallare klimat, tunna men många hårstrån. Men även om ni har annan hårkvalitet så skulle jag inte rekommendera er detta!

Såhär såg mitt hår ut efter att jag hade tvättat det med balsamet, blåst håret torrt. Alltså här är det liksom färdigfönat och det ser ut som jag badat i smör.


17 kommentarer17 kommentarer om “Sämsta balsamet!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Oj…nä det var ingen rolig syn!

  Reply
 • Nej katastrof :O

  Reply
 • Tack för varningen 😉 underbart att du ger ärliga tips!
  Hoppas att du har en fin dag idag och att möblerna kommer snabbare än blixten <3
  Jag skulle såååå gärna vilja ha ett inlägg om din hudvårdsrutin, speciellt nu när vintern är på G… jag är också en "torris" och har just nu inte en enda hudvårdsprodukt för jag har tidigare bara fått akne av hudvårdsprodukter tyvärr.
  Skulle bli hyperglad om du kunde göra en uppdaterad rutin och gärna skriva lite om vilka ansiktbehandlingar som du gjort eller som du rek.?
  Jag har t.ex gamla akneärr, ytliga blodkärl runt näsan och mycket torr hy…behöver hjälp, vem kan man vända sig till ang. behandlingar? <3 Kram

  Reply
 • Ja kör inte på detta om du inte vill ha flott deluxe 😀

  Mer hudvård, ska bli!

  Reply
 • Jag har tjockt hår som behöver mycket fukt, har också använt denna serie och upplevde exakt samma känsla så det är nog tyvärr ett allmänt dåligt schampoo & balsam 🤦🏼‍♀️

  Reply
 • Fasen vad trist alltså för annars har dom så mycket bra grejer!

  Reply
 • Alltså va? Det är ju galet! Har aldrig sett något liknande, vad konstigt!

  Reply
 • Jag har aldrig varit med om liknande :O

  Reply
 • Tyckte hela serien var urusel. Brukar ge en ny serie 4-5 tvättar. Men fick ge upp.

  Reply
 • Hur kunde dom misslyckas så mycket med denna?

  Reply
 • Inte bara balsam alla deras produkter som man tvättar håret med är 👎🏼
  Så jag instämmer 100%!
  Deras produkter gjorde mitt hår flottigt så svårt att bli av med men jag har ett magiskt tips på ett schampoo som gjort att det nästan är återställt och det är:
  Kevin Murphy ~ Balancing Wash.
  Vet inte vad jag hade gjort utan detta helt ärligt…

  Sen avlutar jag med Oribe Signature schampoo och balsam.

  Testa!
  Du kommer inte bli besviken🥰

  Reply
 • Åh den produkten ska jag lägga på minnet, tack för tipset! 😀

  Reply
 • Haft samma upplevelse med samma produkter 🙁 Så bortkastade pengar!

  Reply
 • Ja lite trist 🙁

  Reply
 • Balsam har man ju dock aldrig i hårbotten!

  Reply
 • Nej men när jag tvättar ur det brukar jag massera hela huvudet och detta satte sig verkligen överallt 🙁

  Reply
 • Finns inget värre än att tvätta sig med nytt schampo/balsam och resultatet blir otvättat hår, så jäkla frustrerande! Jag köpte på mig EN liter av maria nilas volym serie (det rosa) för blev rekommenderad det, skulle tydligen vara bra för håret om man var tvungen att tvätta det ofta pga flottigt hår. Det var värre än VÄRST. Håret såg ut som ditt efter dusch varje gång, men schamponera man det 3 ggr per tvätt så höll det sig fräscht i en dag. Fick tvätta håret varje dag eller använda torrschampo. JAG gav detta jäkla schampot hela 6 månader tills jag inte orka mer, hade ju lagt mycket pengar på det också så ville inte bara slänga det 🙁 fattar inte hypen kring det märket..

  Reply