Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:05 | October 7, 2019

Home opener

Men heeeej!

Den här helgen har känts så lång. Jag har liksom ingen koll på dagarna längre. I fredags var det kanelbullens dag men när jag skulle sticka och handla ingredienser så fick jag en släng av ångest. Så det slutade med att jag tog en lång dusch och lade mig i sängen och försökte sova. Min sambo kom hem någon timma senare och det enda jag behövde då var att ligga i hans famn och vila. Jag ville inte prata om något utan bara ligga och stirra rakt fram och det var så skönt. Men sedan sade han något som fick mig att börja skratta och då var det som att allt var över och jag kunde ta nya tag. 🙏🏻

Efter det åkte vi till Blush Lane (mataffären) och handlade saker till en taco-kväll. Min sambos kompis spelar i Vancouver och dom skulle möta dom dagen efter så vi bjöd över honom på fredagskvällen på lite middag. Det var så mysigt och det var kul att träffa honom eftersom vi har setts så mycket under sommaren.

Sedan kom lördagen och det var matchdag. Hemmapremiär. Jag åkte och lämnade Stitch hos hennes nya dagmatte som är hur gullig och bra som helst! Har en egen liten Bichon Frise som Stitch kommer jättebra överens med. Känns så skönt plus att hon bor bara ca 5km från oss.

När jag kom hem fixade jag mig sedan för att möta upp Vilma på middag hemma hos henne och hennes kille, också en i laget, sedan åkte vi till hallen till 19:30. Där mötte vi upp resten av tjejerna och det var så jäkla kul!

Vi alla fick varsin goodiebag som ett litet välkomstkit med vin, viktiga nummer om vi behövde hjälp eller veta något. Killarnas scheman, hotellen de bodde på ja men allt sådant vi kan komma att behöva.

Det fanns även tips på bra salonger, restauranger, info till resten av tjejerna i laget, en laghalsduk och en matchtröja med våra killars namn och nummer på. Hur gulligt?! Jag blev så glad över detta för det är så skönt att de som jobbar med laget är så måna om att familjemedlemmarna också ska ha det så bra som möjligt.

Det är så många runtom som jobbar med laget. Vi har tex en kille, Danny, som fixar allt åt oss i familjerummet till alla hemmamatcher så det finns mat, snacks och dricka och behöver vi något mer så löser han.

Matchen var väldigt rolig att titta på och det var riktigt bra stämning i hallen. Alla var ju så glada och ännu gladare blev vi när slutsignalen gick och vi vann! 🙌🏻

Efter matchen så blev det faktiskt en utgång. Så laget och respektive hamnade på en klubb, eller mer bar, som heter Greta. Vi var där till stängning och sedan hoppade vi in i en Uber hem.

Man kan säga att jag mådde som jag förtjänade igår morse men det var ju så roligt! Vi åkte och hämtade Stitch sedan hade vi legat raklånga på soffan typ hela dagen. Vid 18 hade vi en middag inbokad med en vän till min kille som nyligen flyttat hit med sin tjej och det var ett perfekt avslut på veckan!

Vi åt på ett ställe som heter The Livingroom, satt där i typ tre timmar innan vi kastade in handduken.

Så jaa, det var min helg. Nu är det ny vecka och jag har liksom fått nya energi och är så taggad på att jobba! 😍


13 kommentarer13 kommentarer om “Home opener”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Låter som att det är riktigt fint ordnat av laget och god stämning bland “spelar-fruarna”. Härligt!!

  Reply
 • Ja dom gör otroligt mycket för att alla ska trivas och må bra 🙂

  Reply
 • Vad skönt att höra att du kunde hämta dig från ångesten så att den inte påverkade hela din helg. Kram och hoppas att du får en toppenvecka!

  Reply
 • Ja det var skönt! Detsamma

  Reply
 • Åh vad härligt att du har en person vid din sida som får dig att må så bra. Det är ju precis det man behöver när man mår skit, en person som lyfter en. Bästa. <3

  Det ser ut att ha varit superkul!
  Vad jobbar de andra "hockey-fruarna" med ? 🙂
  Blir nyfiken på vad tex svenskarna lever på därborta, för alla kan inte vara influencers 😉
  Nä men vad gör de på dagarna, eller går det sååå bra att de kanske inte ens behöver.. omg hade inte ens tänkt så långt, värsta lyx. 😍

  Reply
 • De jobbar ju högst troligt inte. Behöver ju knappast det 🙈

  Reply
 • Fast man jobbar väl inte enbart för att betala hyran eller? Vantrivs man på jobbet är det ju så, men har man ett jobb där man trivs jobbar man ju för att utvecklas, för att stå på egna ben, för självkänslan, för att det är kul, för att ha arbetskompisar, för att komma ut och vara en del av samhället, för att göra nåt meningsfullt, för att man har ambitioner osv osv. Kanske man inte vill jobba heltid och typ bränna ut sig, men jobba vill man väl förhoppningsvis oavsett man behöver eller inte.
  Sen finns det ju den andra aspekten förstås = vara beorende av en man, inte få pensionspoäng inbetalda, inte ha arbetslivserfarenhet ifall det tar slut mm om man väljer att inte jobba.

  Reply
 • Anonym fast det där vet ju alla en del väljer att vara hemma pga deras man tjänar många miljoner per år. En del vill vara ute och arbeta. Är man vuxen människa och har det så väljer man ju själv. Ibland skriver en del till annica som hon vore inte vuxen. Undra varför.

  Reply
 • Ja verkligen! Han är verkligen ingen person som säger “stick och träna, det får dig att må bättre” som jag fått höra innan. Han är otroligt duktig på att hantera mina dåliga dagar.
  Well alla jobbar inte. Vissa har inte tillåtelse vilket man måste ha för att få jobba och tjäna pengar här. Jag fick det direkt vilket känns skönt att ha den möjligheten men jag jobbar och sköter allt via Sverige så det hade fungerat ändå.

  Detta är väldigt speciellt för killarna tjänar så pass bra att tjejerna inte behöver jobba, så vissa gör helt enkelt inte bara det. Jag personligen skulle aldrig klara av att inte jobba. Jag behöver göra saker som jag är duktig på, som ger mig personlig utveckling och som får mig att växa som person. Det är inte så bara att ta hand om ett hem men jag anställer hellre någon som städar, klipper gräs etc för att jag ska få jobba med det som jag tycker om. Medan vissa av flickvännerna/ fruarna hellre sköter hemmasysslorna. Det är upp till var och en att göra vad man vill. Men jag föredrar att jobba och tjäna mina egna pengar.

  Reply
 • Det normala är ju att man sköter BÅDE hemmasysslor och ett jobb 😉 men visst, jag fattar att denna situation är lite annorlunda då såna sysslor ju för många är tråkiga, så har man råd, varför inte outsourca d? Men att inte jobba när man är fullt frisk och i arbetsför ålder och om man dessutom inte har några barn att ta hand om hela dagarna, det är inte vettigt för fem öre och handlar om ren lathet. Skönt att höra att du har ambitioner och inte hoppar på det tåget! <3

  Reply
 • Min kommentar var till Hannele då det lät som att det är en självklarhet att de troligtvis inte jobbar för att de inte behöver det, men det är ju verkligen ingen självklarhet utan ett val. Det var min poäng 🙂

  Reply
 • Så fint att han får dig skratta när du behöver det som mest….det är precis så det ska vara! Odramatiskt och stöttande ♥️

  Du måste va superstolt när du sitter på läktaren och kanske tänker ”that’s my man” 🥰

  Kul med bilder från helgen! 👍🏼

  Reply
 • Ja han är en klippa!
  Det är underbart att få känna sig stolt över sin sambo, kul att se någon göra något dom älskar och är bra på. Jag inspireras så mycket av människor som tar vara på sin talang!

  Reply