Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:24 | September 29, 2019

Vlogg från Stockholm och när jag flyger med Stitch

Hej!
Söndag och vad passar inte bättre än att starta den här dagen med en liten blogg för er del!? Jag ska snart iväg på väg till F45 för ett träningspass där jag ska möta upp en tjej som jag lärt känna, vi bokade in oss på passet igår under matchen så det blir ju ett perfekt söndagshäng! 😀

I vloggen får ni se lite från Stockholm. Den är ganska hoppig eftersom jag visste liksom inte riktigt vad jag skulle filma men det är allt från lite träning till något event, till saker jag handlat och hur det går att flyga med Stitch hela vägen till Kanada. 🙂

Ha en bra start på denna söndag sötisar! 😀


12 kommentarer12 kommentarer om “Vlogg från Stockholm och när jag flyger med Stitch”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här