Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:30 | September 26, 2019

F45- Härligt träningskoncept!

Hallå!
Vilken jäkla skön morgon! Kl 7 imorse klev jag upp för att ta en längre promenad med Stitch för att vid 8:45 hade jag ett träningspass inbokat på ett ställe som ligger 1,5km härifrån som heter F45. Alltså när jag kom in där kände jag lite “oufh det här är ett ställe som jag kommer att gilla”. Jag vill lite WörkOut-vibes av det. 😀 Det här stället har ju lite olika pass men det som jag körde idag var ett typ cirkelpass som jag verkligen tyckte var nice. Såhär var upplägget:

Det var tre olika stationer och varje station hade tre övningar. Man jobbade i 35 sekunder, vilade i 25 och så gjorde man med en och samma övning två gånger i rad innan man gick på nästa.

Tex:
35sek chins
25sek vila
35sek chins
25sek vila
35sek marklyft med kettlebells
25sek vila
35sek marklyft med kettlebells
25sek vila
35sek utfall med viktplatta ovanför huvudet
25sek vila
35sek utfall med viktplatta ovanför huvudet
25sek vila
-Sedan gör man allt ett varv till men den sista vilan på sista varvet är på 1 min innan man går över på nästa station.

Såhär såg stationerna ut med övningarna:
Station 1) Chins, Marklyft med kettlebells och Utfall med viktplatta ovanför huvudet
Station 2) Armhävningar, Good mornings och Frontsquat
Station 3) Militärpressar, Knäböj med kettlebells i händerna och Stående rodd

Totalt jobbade vi i ca 45 minuter och det var ett ruggigt skönt pass för man hann inte tänka på att det var jobbigt. Och när passet var klart så gick alla och high fiveade varandra och gav varandra beröm och det kändes som ett träningsställe jag verkligen vill skaffa klippkort på! Wihooo! 😀

När jag kom hem hämtade jag Stitch för jag och tjejerna från gårdagens middag hade planerat in en promenad såhär på förmiddagen vilket var superskönt! Men nu ska jag hoppa in i duschen, sedan blir det lunch och efter det ska jag kolla in lite träningsredskap. Dags att göra något åt vårt gym! 😀


4 kommentarer4 kommentarer om “F45- Härligt träningskoncept!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ja Annica, vad gör man inte för kärleken… Jag flyttade ju till Östersund för min kärlek för 12 år sedan vilket betyder att det är 10 år sedan vi jobbade i hop där uppe ju. Herregud vad tiden går! Hoppas att du trivs och har det bra 🙂
  Kramar Andreas

  Reply
 • Gud det är ju helt galet! Och sedan hann vi träffas i Sthlm en sväng.
  Tiden går otroligt fort…

  Jag trivs jättebra. Hoppas allt är bra med dig och Macke <3

  Reply
 • OMG låter tufft, shit skulle vara kul att testa ändå.
  Jag skulle ha tränat imorse men hann inte. Kanske testar något sånt här pass senare efter jobbet.
  Ha en fin fredag

  Reply
 • Kör ba kööööör 😀

  Reply