Textur i håret
Texture spray
:-
18:09 | September 25, 2019
Helt ärligt!
Jag har aldrig tyckt om att stå i köket, jag tycker inte alls det är roligt att laga mat. Och under tiden jag bott själv har jag antingen beställt hem mat eller gått ut och käka men nu är det andra bullar som gäller. Men nu har jag ett fint kök att laga mat i, vi är två som bor i det här hushållet som ska äta och jag själv föredrar husmanskost före allt annat men har liksom varit alldeles för lat för att laga det själv.
Nu finns det en hel del tid och faktiskt en anledning till att börja laga mat hemma och är man 29 år gammal ja då ska man fasen kunna laga mat, i alla fall ta sig tiden till det. Men bättre sent än aldrig.
Så nu har jag börjat kolla på lite olika recept online och har ni någon sida där det finns grymt bra recept på husmanskost så får ni mer än gärna länka!
Igår blev det köttfärsbiffar med fetaost och citron. Känner att det kan vara smart att börja enkelt så får jag börja avancera när jag känner att jag kan freestylea lite mer. 😉 Receptet var superenkelt att följa, laga, det gick snabbt och var faktiskt riktigt gott! 😀
Recept för 4 personer.
500 g nötfärs
1 ägg
1 msk timjan färsk, eller 1/2 tsk torkad
1/2 citron rivet skal
1 tsk salt
2 krm svartpeppar
1 fpk Zeta fetaost
Olivolja
Salt och peppar
Gör såhär:
Blanda färs, ägg, timjan och citronskal i en bunke till en smidig färs.
Krydda med salt och peppar.
Tärna fetaosten och blanda ner i färsen.
Forma färsen till 8 biffar.
Stek i rikligt i olivolja ca 7–8 minuter på varje sida.
Servera med vad fasen du vill. Vi körde sallad, brunsås och lingonsylt.:D
Säger bara zeinas kitchen 😍😍 hon har recept på allt. Eller portionen under tian 😍
Aaaaaah tack! 😀
Mitt förslag ”JENNYS matblogg” hon har jättefina vanliga recept för alla tillfällen💚
Ska följa på en gång!
Gott
Super kul när du delar recept <3
Pinterest har gett mig många härliga recept och inspirerat till nya rätter så det rekommenderar jag😄
Brukar också göra fetaostbiffar, så gott! Ett tips är att hacka ner soltorkade tomater också, tycker det passar så bra till fetaosten 🙂
Tycker du om ädelost/mögelost kan jag tipsa om att bara riva ner det i en vanlig smet för köttfärsbiffar,supergott .