Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:02 | September 23, 2019

Morning walk

Alltså jag kan inte förstå att det är september och denna vecka så kommer vintern hit… Jag ville så gärna ha höst lite längre för det är verkligen min favoritårstid. Temperaturen är så härligt, det är lite lätt kyligt och krispigt och färgerna i naturen är vackrare än någonsin! Jag får knappt två veckors höst och det är jag lite bitter över. Jag ville ju hinna till Banff igen och se allt igen fast under den här tiden. Kanske hinner i veckan? :O

Hur mår ni? Måndag och det är ny vecka. Den här veckan ska bli min “nu är det rutiner som gäller” -vecka. Jag har i alla fall kommit igång med mina morgonpromenader med Stitch. Jag har hoppat på mitt kostschema och den största skillnaden är ju typ inte vad jag äter, utan det är att jag äter. När min kille kommit hem på eftermiddagarna och frågat vad jag ätit för något till lunch har jag kommit på mig själv att jag inte ätit. Det har varit så mycket annat att tänka på så jag har ju liksom bara kommit av mig helt. Men nu ska det bli ändring på det, nu blir det tre stora måltider och två mellanmål för att jag ska mår bra och orka med allt jag vill göra.

I lördags var jag ju på middag med några tjejer och då bestämde vi oss för en träningsdejt. Ska bli så kul att vi är så många som ska träna tillsammans så nu om en halvtimme ska vi alla mötas upp för ett Aeropilatespass. Det är en sådan här maskin som man jobbar på så det är mycket uthållighetsträning. Jag är ju mer för styrka men det ska bli kul att hitta några träningskompisar och även kunna variera träningen också. 🙂

Kan vi snälla ta ett moment för hur det ser ut där jag bor just nu. När jag tar min morgonpromenad så är det till den här utsikten. Jag ska njuta av den så mycket jag kan innan vintern kommer för då kommer det bli svårare att ta sig ut på sådant här, speciellt med Stitch som behöver en skoteroverall och snökängor för att överleva. 😀


10 kommentarer10 kommentarer om “Morning walk”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej! Vädret i Calgary är extremt omväxlande. Ena veckan kan det vara -10 för att nästa vecka bli typ +20 (lite överdrivet kanske men du fattar). Är inte alls som hemma utan som sagt varierar extremt mycket.

  Reply
 • Helt galet ju! Men det är bara att anpassa sig 😀

  Reply
 • Här var det -3 när jag gick ut med mina hundar nu på morgonen.. Fast de lovade varmare väder till helgen igen. Man vet aldrig vad för kläder som ska på.

  Reply
 • Oj är det sant? Vart är det du bor? 🙂

  Reply
 • Snökängor?! Jösses, det låter väldigt obekvämt (dramatiskt) för henne och kommer hon verkligen gå med dessa på?!
  Ett tips är att ha en varm tröja under skoteroverallen, för säkerhets skull och en overall ska ju inte sitta tajt så risken att kyla/snö/väta tar sig in är stor, då är bra att gardera sig med en tröja (finns fleece liknande som stöter bort väta) som sitter nära kroppen.
  Tänk på öronen/huvudet också.
  En hundmössa kan va bra.

  Så gör jag på vintern med min hund.
  Har inte mössa, för jag bor i mellansverige här blir det max -10 typ.
  Men jag kör dubbla tröjor, alltid.
  En t-shirt och en fleece.

  Hur kallt blir det egentligen i Calgary?

  Reply
 • Nej alltså jag skojade lite men skor behöver hundarna ha när det är så kallt för att dom inte ska få köldskador i tassarna.

  Det kan bli -30 grader här :O

  Reply
 • Det ser så vackert ut, så fint!!
  Det är som du säger, “som ur en film” 😉

  Reply
 • Ja helt fantastisk. Alltså jag är så glad att jag får bo i denna typ av miljö 😀

  Reply
 • Så jul att följa äventyret!Vore kul att höra om Stitch verkar märka av att hon är i ett annat land. Typ att miljön/vädret/ dofterna är annorlunda. Om ja – verkar hon gilla det.? Ser så ut! 🙂

  Reply
 • Nej hon märker inte så stor skillnad. Hon verkar dock gladare för att hon har så mycket större yta att röra sig på i huset. Hon springer runt som en galning och leker 😀

  Reply