Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:58 | September 22, 2019

Egen bil, Balenciagaskor, Halloween och inredning

Hello guys!

Solen skiner och trots att det bara var 8 grader imorse när jag och Stitch tog morgonpromenaden så var det magiskt. Alltså utsikten som jag får under prommisen är så vacker. Jag gillade att gå vid Brunnsviken i Stockholm men det här är verkligen något helt annat. Ni kan se bilderna på min Instagram så förstår ni vad jag menar. 😉

Jag känner verkligen nu att jag börjar få lite koll på läget här borta och den största skillnaden blev ju bara genom att jag fick mig en bil. Det gjorde att jag kunde ta mig iväg lite längre och kolla runt vart jag hamnat. 😀 Så i fredags tog jag bilen bort till ett shoppingcenter som vi hade varit i tidigare för jag skulle köpa mig ett par skor. Jag ville lägga vantarna på de senaste Balenciagaklumparna men av någon anledning så var dom 2500kr billigare HÄR- Klick! Så jag beställde dom online istället och hoppas det inte dröjer allt för länge innan dom kommer fram för redan nästa vecka kommer snön… Hur galet!?

Jag var på en middag igår med ett gäng tjejer. Min killes kompisars tjejer hade dragit ihop till en middag och jag blev inbjuden och eftersom jag knappt känner några här så var det ju ett självklart ja på den. Det var förövrigt hur trevligt som helst, alla var så himla härliga, roliga och framför allt snälla. Men då hörde jag i alla fall om att snön var på väg. Jag har även hunnit blivit varnad av ett par som också har en Boston terrier om att Stitch hund måste ha en snödräkt för att klara av kylan, så det måste jag införskaffa!

Sidospår… Skorna är på gång och det som är så jäkla skönt här är att dom inte lämnar saker till postombud utan ALLT levereras hem till dörren. Så jäkla skönt! 🙂

Men jag åkte i alla fall vidare från centret till ett träningsställe jag kollat in på Instagram. Det är ett crossfitställe med en riktigt fräsch och rough lokal. Det är typ ett stort garage med flera meter i tak, påminner väldigt mycket om Crossfit Mallorca när vi var där förra året. Så jag tänkte testa träna där några gånger och se hur det känns. Bokade även in ett träningspass med några av tjejerna nu på måndag på ett annat ställe, skönt att det var så pass många av dom som gillar träning för det är verkligen något som för samman människor. 🙂

Jag kollade in det, åkte vidare för att handla lite mat på vägen hem och hamnade i ett jättemysigt område. Alltså allt här ser ut som i film. Har ni sett One Tree Hill? Jag får lite dom vibesen här, det är så mysigt! Och grannarna i området har redan börjat dekorera lite inför Halloween så det tänkte jag göra idag, köpa lite pumpor, blommor etc för att göra det lite höstfint här hemma. Det är så kul med hus alltså, jag älskar att bo såhär! 😀 Enda nackdelen är att det finns lite för många rum att fixa i. Igår vid lunchtid drog jag och handlade saker till ett av gästrummen. Det stod bara en säng där så jag köpte sängbord, lampor, sängkläder, handdukar till tillhörande toalett så nu är det lite mer hemtrevligt. Skulle vilja få in några tavlor bara men det får bli en annan dag.

Det är ju en del att fixa. Vi ska ju upp med gardiner också och jag vill ju att det ska vara som jag har i min lägenhet i Stockholm med skenor i taket och linnegardiner. Det ska fortfarande vara mycket ljusinsläpp men täcka litegrann så inte grannarna ser in. 😉

Det tar ett tag för ett hem att växa fram men jag tycker ju sådant här är så roligt. Jag vet ju att varje gång jag renoverat eller gjort om i något av mina hem och blivit klar så vill jag ju typ flytta för att göra om allt igen haha! Men ja, det finns en hel del att dona med så jag kommer nog vara sysselsatt ett tag framöver. 😉


14 kommentarer14 kommentarer om “Egen bil, Balenciagaskor, Halloween och inredning”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • 🙂 Älskar dessa väskor och kläder <3 : https://invite.bestsecret.se/VZS-8D3-K3M?c=se&utm_campaign=copylink_invitation&utm_medium=copylink&utm_source=invitation&utm_content=registration

  Reply
 • Äskar att det är socialt acceptabelt att ha en pumpa utanför dörren nu ^^

  Reply
 • Varför har det inte varit det förut? :O

  Reply
 • OMG vilken bil!!! Det går bra nu😝
  Shit vad kul att följa din resa, så härligt att se allt.
  Kram

  Reply
 • Den är nice att köra 🙂

  Reply
 • Vi har förstått att du köper dyra skor, egen bil osv, bespara oss skryt.

  Reply
 • Surpuppa!! Vad är det för skryt med det? Jag har också “dyra” skor och egen ny bil ( beställd direkt från fabriken) Har man bra betalt jobb så kan man köpa det man vill.

  Reply
 • Haha älskar inställningen 😀

  Reply
 • Nej men gud, fortsätt Annica! Jag älskar att se det du gör och upplever nu! Som du säger, det är som i en film!!! “Skryt på!” för vi är läsare här som älskar att se och läsa att det går bra för dig! Skit i haters! Jag träffade också en framgångsrik man, jag flyttade till hans hus och fått möjlighet till lyx och vet att det svider i andras ögon men det är bara svenska avundsjukan! Vi är i alla fall kära och lyckliga! Så kör på och lev livet!!!!

  Reply
 • S: Svenska avundsjukan… hemskt att det ens finns ett ord för det. Men ja, jag är glad att jag träffat en bra kille och att han vill dela det här med mig för han har ju jobbat hårt för det liksom.

  Reply
 • Delar bara med mig. Sällan som jag unnar mig själv något också faktiskt så ja, det blir inte så mycket skryt faktiskt…

  Reply
 • Yep, skryt på. I like it. Så roligt att läsa om, och du förtjänar precis allt och lite till. Kram!!

  Reply
 • Ååh så kul att du mår bra och att det går framåt för dig! Alltså JA! Skit i haters, JAG och många andra vill ju läsa, och tycker det här är skit kul!! Jag lever genom din blogg haha du lever drömlivet just nu! Är det hyrbil? Har du köpt? Har NI köpt? Leasing? Nyfiken! Kram!

  Reply
 • Hejsan, så kul att följa din resa men en fråga jag har är om du kör på ditt svenska körkort och om du har fixat försäkring med ditt svenska körkort? Du kanske kan hjälpa mig då jag bor i Kanada as well och undrar hur du gjorde?

  Reply