Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:36 | September 20, 2019

Tillbaka på kostschema

God morgon!
Yes då är dagen D här, nu är det dags att hoppa på matschemat. Så den här morgonen startar jag med äggröra, avokado, kaffe och lite juice. Juicen ingår inte i kostschemat men den här var så jäklarns god att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Vi handlade på en ekologisk butik igår där allt var så himla fräscht, det påminde om Paradiset som finns i Stockholm och då köpte vi den här färskpressade juicen och det smakade lika mycket och saftigt som juice utomlands. 😀 Det som också var saftigt var priset. Ibland är det inte alls mycket dyrare att handla ekologiskt. Men när du får en matkasse för typ 7-800kr… då är det dyrt.

På tal om matkasse, jag fick hem maten igår också. Levererat direkt till dörren! Åh så skönt att jag hittat en tjänst som fungerar, nu slipper vi åka till en affär för att handla. Här kan man beställa och få hem maten samma dag och det finns flera olika mataffärer att välja på också. Perfekt!

Igår fixade vi även ett kanadensiskt telefonnummer till mig och då passade jag på att stoppa in det simkortet i min nya telefon. Jag är ju Samsungambassadör och jag har precis fått den senaste luren som är helt sinnes. Alltså kameran är brutales brutales. Kommer visa den lite längre fram men jag säger bara håll i hatten. 😀

Dagens planer, jag tänkte testa att köra lite bil. Nu har jag ju telefonen med internet och GPS på så nu blir det ju lite lättare att hitta. Så jag tänkte åka till lite träningsställen runtom och kolla in dom. Sedan ikväll blir jag själv eftersom min kille flyger till Edmonton imorgon och kommer hem på natten så det blir en myskväll för mig och Stickiluran. 🙂

Mitt kostschema!
Frukost: Äggröra med grädde och fetaost
Mellanmål: Avokado, creme fraiche, rom
Lunch: Kycklingsallad
Mellanmål: Proteinshake
Middag: Tonfisk och sallad


20 kommentarer20 kommentarer om “Tillbaka på kostschema”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Det är såå roligt att läsa din blogg. Känns som du verkligen vill berätta för dina läsare om allt. Så himla kul. Stor kram och lycka till!!

  Reply
 • Det är klart hon måste berätta det läsarna vill höra, om hon vill behålla sina läsare, annars ingen blogg och ingen inkomst.

  Reply
 • Vad kul att du känner så! Det är mycket roligare att uppdatera nu än det tidigare varit 😀

  Reply
 • Vilken mobil har du?

  Reply
 • Samsung A80

  Reply
 • Lagar du din mat och E sin mat? Varför går du på kostschema är det för minska i vikt?

  Reply
 • Vi äter samma frukost sedan äter han när han är iväg och middagen kör vi tillsammans och då gör vi den tillsammans 🙂

  Reply
 • Är inte livet som hockeyfru ensamt i Kanada?

  Reply
 • Hur länge kommer du köra på kostschema? Och kommer det vara samma varje dag? 😊

  Reply
 • Jag kommer köra på till jag känner mig tajt i kroppen. 🙂 Och det blir lite längre eftersom jag inte kommer vara så strikt utan kommer gå ut och käka när jag känner för det, äta lite snacks när jag vill men försöker hålla rutinen under vardagarna. Det är nästan samma varje dag. Ibland kanske jag byter ut proteinerna.

  Reply
 • Hur orkar du träna på så lite mat? När du gick på kostschema förut så åt du betydligt mycket med kolhydrater! 🙂

  Reply
 • Lite mat? Du har ju ingen aning om mängden som jag ska äta 😀

  Reply
 • Hej! Vad kan man välja istället för tonfisk och gräddfil om man inte gillar det? Hur länge kör du ditt kostschema? Så kul och inspirerande! Hoppas du har det bra i kanada:)

  Reply
 • Typ torsk kan man köra och jag skrev fel, det skulle vara creme fraiche. Men gillar du inte det heller kan du ta lite fett via grädde eller mjölk tex i en kopp kaffe? 🙂
  Jag kör till jag känner mig clear 😉

  Tack!

  Reply
 • Hej!
  Din blogg är 👌🏼👌🏼, jag undrar vad har du i din kycklingsallad mer än kyckling😊 någon dressing till?

  Ha en bra dag
  Josefin

  Reply
 • Jag kan ta creme fraiche och en halv avokado och mixa ihop. Supergott! 😀 Eller så tar jag bara crème fraichen och häller ner lite curry och blandar ihop 😉

  Reply
 • Vad har du i din kycklingsallad och hur tillagar du kycklingen?
  Kram!!

  Reply
 • Alltså till den har jag lite allt möjligt. Typ bladspenat, paprika, oliver, mozzarella, solrosfrön, avokado, creme fraiche… jag plockar det som finns hemma 🙂

  Reply
 • Hur mkt grädde har du i äggröran. ?
  You look Amazing btw 🤗💞

  Reply
 • Till tre ägg kör jag ca 2msk

  Tack snälla du <3

  Reply