Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:46 | September 17, 2019

Mellanlandning

Vi har mellanlandat i Frankfurt. Allt har gått ganska so far förutom att mitt ETA strulade igen trots att jag visade upp alla mina papper samt work permit. Sedan har jag betalat för Stitch men dom kunde inte se det på flyget mellan Frankfurt och Kanada så jag fick betala igen…

Nu när vi kom fram så gick jag ut från flygplatsen för att rasta Stitch för det fanns inget område där man kunde rasta hundar. Men jag hade ju 2,5h att fördriva så det var perfekt. Och det var inga problem att gå in igen, raka vägen genom säkerhetskontrollen och upp till loungen där vi sitter nu. Så ett tips till er som ska resa lite längre med hund, se till att ha någon timmas mellanlandning och aktivera hunden så den är trött inför nästa flygning. 😉

Nu har hon fått ganska lite mat, känns så taskigt men det är för att hon inte ska bli skitnödig på planet. Jag har lagt i puppy padsen i botten av väskan om hon skulle råka kissa. Då är det bara att ta ut och lägga i en ny. Men jag tror det kommer att gå bra! 💕


8 kommentarer8 kommentarer om “Mellanlandning”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Tack för att du skriver till oss läsare i mellanlandningen 💕
  Samt berättar hur det går med lilla Stitch, så bra att du hade tid att rasta henne och att det inte vart nåra problem att gå ut från flygplatsen👍🏼
  (Läste kommentarer om detta)

  Nu har du ditt pälsbarn med dig💕

  Reply
 • Shit ändå rätt krångligt att flyga med vovve för de kan inte säga om de behöver gå och bajsa eller kissa, som ett barn kan. Men hoppas det går bra ändå. Undra hur de gör när de väl bajsar på ett plan. Borde finnas som typ fake gräs på ett ställe för hundarna, så man bara kan plocka upp sen och spola på en gång. 🙂

  Reply
 • Du är en fin hundägare som alltid ser till hundens bästa. Hoppas flygresan gått bra!

  Reply
 • Segt med betalningen. Ett förslag är att alltid ha med sig alla papper. Jag brukar göra screen shot så slipper man släpa på fysiska papper. Där all info ingår kring vad man betalt och vad som gäller. Har råkat ut för liknande för många gånger.

  Reply
 • Hej. Jag flyttade hem från Toronto för ett år sedan. Åkte Iceland Air och vovven fick åka i cargo. 13,5 timmar totalt inkl mellanlandning. Men det fick bra. Han kissade Vänern när vi kom till Arlanda dock. Du fick ha din i kabinen…. trodde hund plus väska måste vara under 8 kg i kabinen? Din hund ser större/tyngre ut än så? Vill gärna ha min i kabinen när jag åker o hälsar på. Hoppas du har tid och lust att tala om vilket flygbolag du flög med. Om ok med vovve i kabinen samt lite övervikt (ca 8,5-9 kg hund plus väska) så ska jag boka detta bolag. Fick du även ha med ytterligare ett handbagage eller räknades hund/väska som ditt handbagage? Tacksam för svar.

  Reply
 • Annica har skrivit förut att hennes hund väger under 5 kg.

  Reply
 • Kul att du uppdatera iaf fina du! Hoppas allt gått bra, och att ni mår bra. Ser fram emot mera bilder ifrån Kanada <3

  Reply
 • Tack!

  Reply