Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:12 | September 17, 2019

Lunchevent med Origins

Gooood morgon!
Klev upp så tidigt eftersom mitt plan går nu strax efter 9. Och med tanke på allt strul som har varit sista tiden så kändes det inte mer än rätt att vara ute i god tid! Så 5:30 klev jag upp imorse för att ta taxi 6:00 mot Arlanda.

Jag kommer att uppdatera min story på Instagram lite så gott det går men annars är det här en sådan dag där jag kommer att resa typ hela tiden och lägga mest fokus på att allt går som det ska och att Stitch mår bra för hon reser ju med mig just nu. :O

Så om jag inte uppdaterar så mycket så är det pga det. Så då kan ni få lästa lite om gårdagens morgon. Såhär härlig start hade jag i alla fall då; Jag vaknade runt 9, hann inte äta frukost utan jobbade på och stack direkt iväg på eventet med Origins.

Jag gör ju en kampanj med detta märke och som jag sagt innan känns det så kul eftersom det är ett bra välkänt märke som många tycker om och som de flesta faktiskt har råd med. Sedan har dom också otroligt bra utbud så att det finns något för alla. 🙂

Anledningen till att jag faktiskt var i Sverige är ju för att vi vill lyfta de härliga crèmerna som har en nylansering. Ginzing-serien är väldigt uppskattad och produkterna är ju väldigt bra, men! Dom har förbättrats. Så nu återfuktar dom upp till hela 72 timmar vilket känns så skönt nu när jag ska flyga ganska länge. 😉

Eventet var jättetrevligt och direkt efter det bockade jag av hela fyra möten och sedan möttes jag och Mogeh upp för lite espresso martinis. Vi hängde till runt 21 igår sedan var det dags för mig att packa och ja, jag klarade mig på den väskan jag kom med. Jag fick lasta av lite på Mogeh så hon fick med sig lite saker hem för att jag skulle få plats med allt annat, win win med andra ord. 😉

Guys, håll tummarna för mig och Stickan idag så att allt verkligen går bra. Så fort vi är klara genom tullen och allt vad det innebär där borta kommer jag i alla fall ge er ett livstecken. Men till dess får vi se hur frekvent jag uppdaterar. 🙂

Kameran i högsta hugg inför en ginsengshot, innebär det att det kommer en vlogg snart? 😀


4 kommentarer4 kommentarer om “Lunchevent med Origins”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Lycka till! Hoppas att allt går bra ❤️

  Reply
 • Det ser ut att ha varit ett härligt event. Jag är nyfiken på krämen men väntar tills kylan kommer in för att se om den kan rädda min fnasiga hy som jag tenderar att få på vintern.
  Trevlig resa

  Reply
 • Älskar The Origins sen många år tillbaka! Älskar deras foundations! <3

  Reply
 • Hej!
  Du kan inte ordna en rabattkod på Origins?

  Reply