Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:25 | September 16, 2019

Tacomys, event och att flyga med hund

Gud jag har verkligen så dåligt samvete idag. Idag var det min sista dag innan jag åker tillbaka och idag var det event, möten och träffar med vänner samt träning inbokad. Men jag har ju inte fler timmar än någon annan så vissa har jag fått avboka med och träningen fick också ryka och det är ju det som ger mig dåligt samvete. Man vill ju räcka till men ibland går det bara inte och då får man köra det som blir näst bäst nämligen FaceTime eller i alla fall ett samtal.

Jag har ju inte bloggat sedan i fredags för lördagar är min lediga dag. Då stack jag på ett träningsevent med Pischa och Aki. Efter det gick vi och käkade en god lunch på Dailys cafe, jag bokade in mig på en pedikyr efteråt samt handlade lite hundgrejer till flygresan.

Stitch åker ju med imorgon och jag vill ju underlätta så mycket det bara går för henne. Så min plan är ju att när vi mellanlandar i Frankfurt så går vi ut från flygplatsen och tar en längre promenad. Vi har ju 2,5h där vi kan fördriva. Sedan väntar 9h till Kanada och det är ju inte så farligt egentligen. Jag menar hon sover ju hela nätterna och ibland sover hon längre. Så får hon bara tillräckligt med stimulans under mellanlandningen så ska det nog inte vara några problem.

Men jag köpte ändå Puppy Pads om olyckan är framme och hon kissar i väskan. Hon flyger ju med mig i kabinen men är i sin väska. Så jag kommer lägga sådana i botten för om hon kissar är det bara att ta bort dom och kasta och lägga i nya eftersom dom suger upp all vätska. Sedan tänkte jag även köpa en sådan där spray som man kan spraya i hundväskorna under tiden dom ska flyga för att känna sig mindre stressade och mer trygga men det fanns sådana halsband. Dom räcker i fyra veckor så jag blev rekommenderad att sätta på henne det direkt så hon känner sig lugn under tiden vi bor på hotellet, under själva flygningen samt de första veckorna i det nya huset. Så ja, allt känns bra och jag känner mig väldigt lugn inför resan. Men har ni några sista minutentips är dom mer än välkomna! I går kväll så åkte jag, Pischa och Aki hem till Hamed på lite tacomys och filmkväll. Vi såg någon skräckfilm och det kändes ju jättebra nu när jag kommer att få vara ensam lite då och då i huset i Kanada. Och Stitch är ju inte direkt någon vakthund. Finns det företag som hyr ut vakthundar? Haha! Nej tur det finns larm och dylikt som ändå gör att jag kommer känna mig trygg!

Det var i alla fall hur mysigt som helst och jag är så glad att jag hunnit träffa så många ändå under dessa dagar och att vi verkligen hunnit hänga.
Idag startade jag dagen med ett event med Origins. Det är ju anledningen till varför jag är i Stockholm, eftersom jag gör en kampanj med dom. Det är så kul att jobba med det märket för att det märks att det verkligen är uppskattat. Så jag tog en morgonpromenad med Stitch sedan stack jag dit för en fräsch lunch innan jag bockade av resterande möten. 🙂

Nu är jag på hotellrummet. Jag pratade precis på FaceTime med min kille och Mogeh (min Tourmanager) samtidigt och det är så kul för hon har ju varit med under den tiden det blev seriöst mellan mig och min kille. Jag hade ju bokat in att träna men jag kommer verkligen inte hinna eftersom jag måste jobba klart. Men jag och Mogeh ska mötas upp lite senare för lite espresso martini samt planera när hon ska komma och hälsa på i Käääänadaaaa. 😀


9 kommentarer9 kommentarer om “Tacomys, event och att flyga med hund”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Va bra med puppy padsen! 🙂
  Har du haft någon kontakt med Xenia? Ni hängde ju ihop som ler och långhalm och verkade ha så kul. Var inte hon med första ggn du träffade din kille? Tänker att det måste ju va jättekul att få dela allt detta som händer med henne!!

  Reply
 • Tänkte exakt på det med…

  Reply
 • Om Xenia dvs, hahahaha

  Reply
 • Du kanske redan gjort det, men om inte – kolla så att det är ok att ta ut Stitch från flygplatsen bara. Vet inte vad det är för regler men kolla bara så det inte blir något knas om hon officiellt är i ett annat land efter Sverige, innan Kanada.

  Reply
 • Smart🐩

  Reply
 • Lycka till på resan 😊😍

  Reply
 • Rekommenderar också att kolla så att det är okej att ta ut Stitch från flygplatsen och tillbaka in igen, nu är det ju ”bara” Frankfurt men lika bra att dubbelkolla 🙂

  Annars vill jag bara säga vilken FANTASTISK hundägare du är! Alltid så redo med allt möjligt som många inte tänker på, koll på allt och du verkar alltid se till Stitch’s bästa! Du kommer att bli en lika fantastisk mamma när den dagen kommer 😃 Lycka till i Kanada! <3

  Reply
 • Grym helg och dag och vecka du kommer att få. Trevlig resa, kör hårt nu i kanada!!

  Reply
 • Jag kan rekommendera att ändå köpa adaptil spray. Jag tycker inte att halsbandet är lika effektivt. Har även en vän som testat halsbandet och sprayet, hon föredrar också sprayet.
  🤗

  Reply