Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:47 | September 13, 2019

Back in Stockholm

Nej nu är det tufft. Trodde verkligen att jag skulle vara “tillbaka” men jag låg vaken till 4:30-ish. Jag landade runt 1 inatt och vid 2 var jag på hotellet och sedan var det liksom kört. Så istället för att försöka tvinga mig själv till att sova kollade jag inredning. Egentligen ska man ju inte alls röra telefonen då ljuset från skärmen förstör sömnen ännu mer men jag tänkte att hellre gör jag lite nytta än att bara ligga och stirra rätt upp i taket.

På så sätt är det ju tur med tidsskillnaden för jag terrade min kille genom att skicka bilder på inredning som jag tror skulle passa. Haha tror han blev ganska less där mot slutet när jag hade skickat bilder och idéer i över en timma men när det kommer till inredning så blir jag ganska uppslukad av det. Älskar inredning och jag har hittat så mycket fint som jag vet kommer bli bra. 🙂

Jag har hämtat Stickan! Alltså när jag vaknade imorse och insåg att idag är det dagen jag ska hämta min bebis så kastade jag mig i duschen, drog på mig kläderna och knatade iväg. Och jag blev såååå glad när jag såg henne, fasen vad jag har saknat min lilla tjej! Det ska bli så kul att ta med henne till Kanada på tisdag!

Men annars har jag en hel del skönhetsfix idag. Det är naglar, hår, ansikte och fransar vilket ska bli så nice! En riktig Annica-dag helt enkelt! 😀


13 kommentarer13 kommentarer om “Back in Stockholm”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vissa nätter när jag har svårt med sömnen så tar jag till slut fram telefonen istället för att bara vrida och vända. Roar mig en stund och sen kan jag faktiskt ofta somna om igen.

  Reply
 • Ja även fast man inte ska det kände jag att jag kan göra “lite nytta” istället för att försöka tvinga mig själv att sova. Kram

  Reply
 • Hoppas du får komma in i rutin snart för din skull! Vad söt lille Stich är, hoppas allt går bra i Stockholm för dig. Stor kram!

  Reply
 • Ja det hoppas jag med. Märker att jag börjar tappa ord, kommer inte ihåg människor och glömmer bort att göra saker…

  Kramar

  Reply
 • Oj vad stitch har saknat dej. Vad djur är underbara. Trevlig helg. kollade på origins idag på kicks.☺☕🐶

  Reply
 • Ja hon är såååå gosig just nu och jag har verkligen saknat henne <3
  Weii vad tycker du om serien?

  Reply
 • Den verkar mycket bra. Så nog blir det ett köp. Kram. Ja nu kom hösten. Inget att göra åt. Men jag får ta fram lite tjockare jacka. 😊😇

  Reply
 • Ja men alltså jag älskar hösten. Allt är så mycket vackrare på hösten 😍

  Reply
 • Åh lilla Stitch 💕
  Ja, det måste kännas underbart att få med henne till Kanada så du känner dig ”hel” igen sen är hon ju bästa sällskapet också. Hon är gudomligt söt. Måste erkänna att jag är lite orolig för den långa resan för henne, kommer hon vara med dig på planet?

  Reply
 • Ja det känns magiskt!
  Hon är med mig i planet så det kommer att gå jättebra 🙏🏻

  Reply
 • Tack för svar 🥰
  Då kommer det gå jättebra! 🙌🏼

  Ser fram emot att följa ditt äventyr/nya liv med killen i Kanada! ☺️

  Reply
 • Köp andra glasögon. Dom där passar inte din huvudform, dom är alldeles för långa för ditt ansikte 👍🏻

  Reply
 • Vilken modell det på dina solbrillor?😍😎

  Reply