Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:01 | September 13, 2019

Annicas skönhetsdag

Amen alltså nu ska ni få höra!
Idag har jag ju haft en riktig skönhetsfixardag och fått mig en hel del dos av kompisupdates.

Jag fixade naglarna på Depends nagelbar. Körde det säkra kortet svarta blanka naglar och det var så mysigt häng. Det som jag gillar med den här baren är att den fungerar precis som när man är ute på fest. När man står och väntar på sin drink, ja då snackar man med personen bredvid och lite så är det här. Sitter någon bredvid så pratar alla med varandra även fast man aldrig träffat människan innan. Så jag, den här kvinnan och de söta tjejerna i nagelbaren pratade om allt från break ups, flyttar, att man ska sätta sig själv först i livet… riktigt tjejsnack och jag hade det så trevligt.

Precis innan jag blev klar kom min älskling Bea. Så kul att hon hade tid att ses medan jag var här i Sverige. Marcel som numera också jobbar på Depend var med så vi stack till J&TJ för lite macka, juice och sedan blev jag utfrågad om min första vecka i Kanada haha.

Efter det hade jag tid hos New Clinic för lite facials och jag har ju vart lite sugen på att sätta i fillers i läpparna. Inte för att göra dom större utan mer för att jämna till så dom ser likadana ut på båda sidorna. Så Anna fixade det på mig och ja det både blev och gick hur bra som helst. Jag kände mig lite som i början av 20 års åldern när jag precis började med fillers. Det var lite spännande sådär. 😀

Frågade även Anna vad jag ska göra åt mitt ärr. Kommer ni ihåg att jag råkade syra sönder mig för några veckor sedan? Well resultatet blev två röda ärr. En strax under mungipan och den andra vid näsvingen. Så kan det gå när man inte är försiktig med starka produkter även om det är för hemmabruk.

Men jag får köra på med K-ceutic. Misstänker att det kommer att försvinna lite mer om någon månad efter alla cellförnyelser men tills vidare fungerar det ju kanon med concealer.

Hade sedan tid hos Yumilashes Sthlm för att ett litet franslyft. Alltså jag älskar det här. Jag älskar ju sådana saker man kan göra som håller länge så att man slipper spendera tid på att fixa med det. Tex som att göra Yumilashes. Ett permanent franslyft där man också får en keratinbehandling och sedan färgas fransarna så det ser ju liksom ut som att jag har mascara. Så skönt att vakna på morgonen och bara “I´m ready to go! 😀

Smet även förbi Rapunzel på vägen tillbaka för jag vill experimentera lite mer med mitt hår. Och istället för att göra det med mitt riktiga genom att sätta in riktiga extensions så kan jag köra med en lång hästsvans, clip-on set eller varför inte… peruk? 😀

När jag kom till hotellet väntade en hel del paket som jag fick sitta och öppna. Passade på att ta min dos av kompissnack med de som jag inte hunnit umgås med. Ellen var i Ystad och firade Niclas födelsedag och det såg helt magiskt ut. Sedan bokade jag och Pischa in en tränings- och frukostdejt imorgon. Åh jag ser så mycket fram emot det. På söndag blir det kompishäng med lite andra, några kommer på mitt event på måndag och jaa. Sedan tror jag att jag kommer klara mig ett tag när jag åker tillbaka.

Den här kvällen blir det take out och snacks framför en film. Kommer somna tidigt ikväll, känner redan nu att det är svårt att hålla ögonen öppna. Men lite mat, film och lite FaceTime med karln sedan är jag redo att tacka för den här härliga fredagen! 😀


20 kommentarer20 kommentarer om “Annicas skönhetsdag”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Minns att du sa i podden I sanningens namn att du slutat med skönhetsingrepp för att du var så nöjd och tillfreds med dig själv, synd att det verkar ha ändrats.

  Tycker du är vacker som du är ❤️

  Reply
 • Jag är nöjd med mitt utseende men en liten milleliter filler vid mungipan för att den skulle bli jämn ser jag inte som något skönhetsingrepp så.

  Kramar

  Reply
 • Syraskadorna försvinner sakta men säkert. Har själv gjort samma misstag, kråksparkarna och pannan blev brända. Haha vad det såg ut men efter ca 2 månader var det borta.

  Kul att du får lite vila och kompistid innan du flyttar för gott eller vinterflyttar blir det ju. Sköt om dig och ha det bäst nu!

  Reply
 • Gud vad skönt att höra!
  Ja det är så skönt att hänga med vännerna innan jag åker 💕

  Reply
 • Du verkar ha haft en jättefin dag i Stockholm. 🙂
  Hoppas hela helgen blir minst lika bra.

  Reply
 • Ja men det har jag! 😍

  Reply
 • Är det bara bilden eller din näsa typ större/sned på vänster sida?? Munnen sen helt perfekt och symmetrisk ut så tror ej fillers behövs där!

  Reply
 • Nej min näsa är nog lite sned. Trots att jag opererat den så betyder det inte att det blir 100% bra. Men jag är nöjd ändå ☺️

  Reply
 • Du är vacker 🙌🏼 så ditt svar är klockrent! 👊🏼

  Tycker heller inte man kommenterar någons näsa speciellt inte eftersom hon opererat den tidigare.

  Du har jättesöt näsa Annica 💕

  Reply
 • Men varför måste du påpeka något om hennes näsa. Så onödigt. 😐

  Reply
 • Varför inte, hon skriver ju om fillers, botox, behandlingar och jag vet inte vad i vart och vartannat inlägg. Det är väl inte konstigt
  att läsarna blir påverkade.
  T.o.m. en läsare påpekar att hon ser ut som 20 när hon är 34, säger väl allt.

  Reply
 • Fast att påpeka något om näsan har väl inget med botox och fillers att göra. Onödigt!!

  Reply
 • Ja men att säga man ser yngre ut är positivt men inte att säga någon har sned näsa.

  Reply
 • Har själv precis börjat med fillers och gjorde idag kinder, haka & läppar. Gör botox sedan något år tillbaka. Fick så naturligt och fint resultat. Om människor bara förstod att rätt mängd hos rätt behandlare inte ser fejk ut. Är 34 år och ser ut som i 20-års åldern igen.
  Lycka till i Kanada Annica 😍

  Reply
 • Du tycker alltså inte att det är någonting alls som är fejk med att se ut som 20 när du är 34….?

  Jag har absolut inget emot att folk använder botox eller fillers – gör som ni vill. Men att inte åldras i sitt utseende, att jämna ut “ojämnheter” med fillers eller att fixa till tänderna tills dom är så vita att dom lyser i mörkret (samt är linjalraka) är inte naturligt, det räknas inte som skador och det är definitivt skönhetsingrepp. Gör som ni vill, ni alla som av någon anledning tror att perfektion är detsamma som skönhet, men kalla det för vad det är.

  Och ja, jag blir provocerad av dubbelmoralen i det här, inte av ingreppen ni gör i er ständiga jakt efter det perfekta utseendet.

  Reply
 • Om du blir provocerad av allt om skönhetsingrepp. Läs inte en blogg där det förekommer då. Du måste inte påpeka allt.

  Reply
 • Suck – du får nog läsa om vad jag skrev. Jag blir inte provocerad av läsa om skönhetsingrepp utan av att folk envisas med att kalla det det för något annat än vad det faktiskt är.

  Jag läser Annicas blogg för hennes träninginlägg, Stitch, hudvård (dock inte särskilt intresserad av att läsa om botox, fillers eller att varje år fixa minimala tandsneheter), hennes musik, kärlek och flytt. Jag tycker att hon är en driven och ambitiös tjej och därför gillar jag hennes blogg – för det mesta.

  Varför skulle jag ägna min tid att lösa något som inte ger mig något eller som jag inte tycker om? Jag kommenterar heller inte ”allt” – du måste verkligen ha vaknat på fel sida idag.

  Reply
 • Måste bara fråga, din bomberjacka.. Vart har du köpt den? Älskar detaljerna!! ❤

  Reply
 • Lycka Till !

  Reply
 • <3

  Reply