Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:02 | September 12, 2019

In the moment

Nu måste jag ändå säga att jag mår bra! Jag känner mig utvilad och sedan startade jag den här dagen så ruggigt bra alltså!

Jag stängde av larmet på telefonen, that’s it! Jag pillade inte mer på den utan hoppade direkt in duschen och njöt av alla produkterna som fanns därinne. Skrubb, gel, body sufflén, jag lade ansiktsmask och packade in den med en sheet mask. Jag pysslade verkligen om mig själv och avslutade med en espresso samtidigt som jag smorde in ansiktet med ginzingprodukterna från Origins.

Allt bara kändes så jäkla bra när jag gjorde allt och jag ställde mig frågan; varför startar jag inte varje morgon såhär? Jag tar vanligtvis bara på mig träningskläderna, kopplar hunden och drar iväg på en morgonrunda. Det är ju inte helt fel det heller, få starta dagen i naturen. Men det här är ju snäppet bättre. 🙈

Får nog köra en kombo av detta. Ta promenaden och direkt när jag kommer in kan jag ta tid och bara pyssla om mig själv. Seeeeen kan jag röra telefonen.

Första stunden på morgonen är så avgörande för hur resten av dagen kommer att se ut. Och att då skrolla genom ett Instaflöde eller vad det nu kan vara där man får en skev uppfattning och undermedvetet börjar jämföra sig… nej bespara er det.

Lägg fokuset på er själva. Gör sådant som får dig att må bra, känna dig harmonisk och på topp. Det behöver inte vara morgonpromenader eller smörja in sig i badrummet. Gör sådant du mår bra av direkt på morgonen och var medveten om varför du gör det för dig själv. Ta in alla sinnen och känn efter hur det känns i kroppen.

Jag tog tex inte en “kall dusch för att vakna till för att det är det man ska göra”. Nej jag brassade på med varmvatten, struntade i att torka kroppen och hoppade i en morgonrock direkt. Lät håret droppa av sig på golvet medan jag satte på en espresso och lyssnade på “Höst feelings” på Spotify.

Har du möjligheten, ta en stund direkt på morgonen och gör sådant du mår bra av. Drick din kaffe i sängen, kör din morgonyoga, kryp ner i barnens säng och mys…

Det finns ju en anledning till varför folk frågar dig om du är irriterad “Har du vaknat på fel sida”. Se till att starta dagen rätt så kommer dina dagar bli så mycket bättre! ❤️

Ni hittar Origins crèmer här- Länk!


8 kommentarer8 kommentarer om “In the moment”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag ska börja gå mer ute i skogen. Älskar det och mår bra av det. Kramis.

  Reply
 • Ja gör det! Ta vara på vår natur för den har en bra påverkan på oss <3

  Reply
 • Så vacker! 🙌🏼

  Reply
 • Tack snälla <3

  Reply
 • Det enda jag har provat från Origins är deras Drink up mask. Hur är GInzing-serien på en sk mogen väldigt torr hud tror du?

  Reply
 • Åh wow den är magisk!
  Det är fuktcremer och alla kan ha fukt. Dom är i två olika konsistenser beroende på om man har en kombinerad/ normal eller torr hud 🙂

  Reply
 • Allright. Ska känna lite på dem då. Tack fina!

  Reply
 • Jag håller med, man ska vara sin egen. Man ska verkligen inte gå på allt utan lyssna på vad man själv tycker om.
  Jag tar dock en kalldusch på morgonen, men bara halvkall, lite snabbt medan jag säger mina mål högt och tydligt för mig själv. Jag vill verkligen nå de, jag ska nå de, jag visualiserar och jobbar mot de så gott jag kan.
  Du är smart brud, tycker om dig och din blogg allt mer och mer och mer. 😀

  Reply