Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:58 | September 12, 2019

Flyttvlogg och house tour

Sitter på flygplatsen i Palma och ska snart åka hem till Stockholm. Det har varit tre riktigt roliga dagar med Originsgänget men jet lagen har varit tuff. Jag är så glad att jag åkte iväg på det här jobbet, det var ju det jag pratade om när jag precis hade gått ut med flytten. Då kom detta in i min inkorg på mejlen att det låg i loopen och ja, ännu en gång jag är glad att jag gjorde det. Det är ett så bra märke, dom står för så mycket bra grejer och passar alla! 🙂

Men nu hörni, nu kommer min flyttvlogg. Haha jag är inte alls into Youtube än känner jag. Tänk att innan var jag så bekväm med det och älskade att Youtuba, struntade i att folk kollade när jag stod med kameran i högsta hugg men de senaste åren har jag nog blivit lite mer tillbakadragen när det kommer till sådana saker. Kanske för att jag verkligen känner att jag hittat mig själv mer och inte “spelar någon roll”. Förut så kändes det som att jag bara försökte vara lite som “alla andra” och gjorde som de flesta gjorde och då blev det inte så mycket jag. Men ja, två vloggar under denna sommar haha det är väl inte så dåligt!?

Jag kör en snabb house tour i min lägenhet i Stockholm. Tar med er på flygresan till Kanada och sedan avslutar jag med en liten house tour även där. Hope you guys enjoy och tack Mikaela för att du fixade den här vloggen till mig. <3


6 kommentarer6 kommentarer om “Flyttvlogg och house tour”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Underbara ni ❤️❤️❤️

  Reply
 • Jätte fint!All lycka till er <3

  Reply
 • Hej Annica. Tycker att du skall fortsätta vlogga om ditt liv borta i Kanada. 🙂

  Reply
 • Så roligt att få se hur du har de och att du bara är dig själv och ser så lycklig ut! Hoppas på fler vloggar ☺️

  Reply
 • Vilken bra vlogg! Kul att du delar med dig så mycket!👍🏻😊 Hoppas du får det underbart i Kanada nu under höst/vinter.❤️

  Reply
 • Men GU VAD KUL! Vart i Kanada bor du?! Har bott i Kanada över ett år nu och håller till i Vancouver!

  Lycka till med allt och ha det bäst! Kanada är fantastiskt!

  Reply