Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:39 | September 11, 2019

Frukost med Origins i Palma

Hej!
Jag sov som en gud inatt, känner dock av jetlagen fortfarande men igår var det brutalt. Jag var vaken i… 34 timmar!!! Alltså förstår ni hur länge det är? Det är en grej om man hela tiden är sysselsatt men att bara transportera sig så… nej det var lättare sagt än gjort måste jag erkänna.

Så igår under middagen vi åt inne i Palma blev det lite espresso martini för att orka hålla sig vaken under just själva middagen kunna slockna direkt när vi kom tillbaka. Och ja, det gjorde jag. Det blev 9 timmars sömn. Mötte gänget på frukosten imorse, drack den starkaste espresson på länge och sedan slank en acaibowl ner.

Efter frukosten väntade två bussar på oss för att köra oss till hamnen för idag blev det en tur till havs. En magisk sådan. Nog sista solen jag får på ett tag. Jag har hört att hösten kommit till Stockholm och när jag kommer tillbaka till Kanada lär det vara ganska kallt. Så det var skönt att vi hade tur med vädret idag så att vi verkligen kom iväg.

Så varför är jag här då? Jo Origins kör en relaunch på deras ginzeng-cremer. Den finns i två olika varianter; en som är lite mer anpassad för normal till kombinerad hud medan den andra är för oss torrisar. Eller som nu till hösten och man vill ha en lite rikare crème så passar den perfekt.

Dom har inte ändrat någon doft, känsla eller effekt på produkten. Förutom att den nu tränger djupare ner i huden och återfuktar mycket längre. Den ska alltså återfukta huden i upp till 72h. Produkten innehåller även koffein som har en dränerande effekt, vilket är perfekt efter 34h flygande vill jag bara tillägga. När jag vaknade imorse såg man inga som helst spår av jetlag, thank god! Den innehåller ju såklart ginzing som är energigivande, perfekt inför hösten när huden behöver den där lilla extra energiboosten. 😉

Origins Ginzing Energy Booster
Ni hittar crèmerna här- Länk!


9 kommentarer9 kommentarer om “Frukost med Origins i Palma”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vad kul det ser ut att vara där. Nope hösten har inte kommit till Stockholm. Igår 21 grader och idag 19. Vad kul att få veta mer om detta märke. Ha det fint. ☺😇

  Reply
 • Wow är det sant!? Hoppas att det håller i sig till jag åker tillbaka till Kanada 😀

  Reply
 • oh vad härligt det ser ut, förstår att du inte ville tacka nej fina du. Bra gjort.

  Reply
 • Nej det var ju hur bra som helst att jag åkte!? 😀

  Reply
 • Antar att det är ginseng och inte ginzing i. 🙂 Tror inte ginzing existerar förutom som namn på deras produkter.

  Reply
 • Ah det står Ginizing på produkterna så jag skrev det så istället för på svenska 🙂

  Reply
 • Det heter ginseng på engelska också. Origins har nog bara hittat på namnet på produkter till något som påminner om ginseng.:) Skit samma, tänkte bara att du kanske vill ha det rätt när det är ett samarbete.:)

  Reply
 • Kan produkterna användas under tiden man ammar?

  Reply
 • Dom är godkända för det men när det kommer till sådana här frågor är det alltid bra att ta det med sin barnmorska/ läkare för att alla ska ha ryggen fri 🙂

  Reply