Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:29 | September 11, 2019

Boat trip med Origins

Baddräkten kommer härifrån- Länk!

 

Idag blev det ju en tur till havs. Jag var lite nervös eftersom jag var rädd för att bli sjösjuk. När jag var i Kroatien och seglade för några år sedan hände ju det och det är en hemsk känsla. Det är inte som på ett tivoli att man bara kan sluta åka utan här är man ju liksom fast. Och att må illa och inte kunna göra något åt det… äe fy satan.

Jag kände heller inte för att ta en tablett för skulle jag göra det kunde jag bli ännu tröttare och det är det sista min jet lag behöver haha! Men det var lugnt på havet och vi åkte ganska långsamt så det gick ju hur bra som helst!

Vi åkte i en timma innan vi ankrade fast oss och åt en god lunch. Efter det blev det lite bad och lapande av sol. Jag brände benen lite och jag vet ju hur viktigt det är med solskydd men nu kände jaga bara f*ck it. Jag ska bränna mig lite såhär sista soldagen på länge, jag vet ju inte nästa gång jag får se den.

Vi var ute i ca tre timmar innan vi kom in till land. Nu har vi lite fritid (läs: jobb) och sedan vi 18:30 ska vi få göra något som jag är brutalt taggad på. Vi ska nämligen ha en “sov-kurs”. Vi ska få lära oss hur man optimerar sin sömn. Alltså kom igen! Kan det bli mer passande eller? Nu ska jag bli duktig på att sova! 😀

Alla fick varsin hatt med sitt namn på. Hur gulligt!? 😀 


17 kommentarer17 kommentarer om “Boat trip med Origins”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här