Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:02 | September 6, 2019

Ny låt ute! You got me sayin´

 

Happy release day to meeee och Will Philips. Trodde jag kom undan jetlagen men vaknar aspigg runt 5 vilket är perfekt egentligen! Då får jag ju hela dagen framför mig att göra massa saker. Men det är inte det vi ska fokusera på nu utan idag släpptes min tredje låt som också är mitt första collab. Ja det är inte bara inom Youtube man sysslar med sådant utan man kan även göra det inom musikbranchen. You Got me Sayin´ heter låten och är mer åt Dance musichållet vilket jag själv är mycket mer för. Det här är så mycket mer min stil när det kommer till musik plus att det också är nått som är lätt att spela när man är ute och kör gig.

In och lyssna på låten och berätta gärna vad ni tycker. Det skulle vara så kul att få er åsikt och är det så att ni lägger ut något på Instagram- glöm inte att tagga så repostar jag såklart! 😀 LOOOOOVE!


8 kommentarer8 kommentarer om “Ny låt ute! You got me sayin´”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Underbar låt.Spännande att följa utvecklingen.
  Repeterar ett inlägg som du kanske inte sett än.
  Annika. Du fina vackra kloka framåtsträvande tjej är värd all lycka i världen.Det du har lyckats med är ju en sagoresa från början till slut. Några fallgropar på vägen som du hanterat på bästa sätt. Du är så genuint ärlig och vänlig och positiv, så du kan gå hur långt som helst.Nu har du ju redan nått många av dina mål som jag trott på hela tiden.En Jämtlandsfura knäcker man inte så lätt 🙂
  Jag är så genuint glad för er skull.Din kille är ju hur fin som helst och ni kommer att lyckas-kan inte vara säkrare.
  Blir så spännande att få följa er resa.Hoppas att du får ha din underbar hund på planet-vill inte tänka på någon annan lösning.<3
  Stor kram och all lycka till er båda <3

  Reply
 • You’ve got talent girl!!!!!!

  Reply
 • Varför har ni snott Pascal Letoublon – Comin back around rakt av? Ser att Will Philips står som ensam låtskrivare på verket så det verkar ju mer troligt att han bara tagit det?

  Reply
 • Det är en no copywrightsamplad sång vilket betyder att alla får göra en låt med den rösten. Så det är inte något man snor utan vi alla har använt oss av samma samplade röst och sedan gjort egna instrumentaler. Ganska vanligt inom musikbranchen faktiskt. 🙂

  Reply
 • Se där! Visste att det fanns en förklaring.

  Reply
 • Ja det är finns många som gör så. Även stora producenter idag gjorde så i början för att “komma” igång. Men de andra låtarna som jag gjort har vi gjort egen sång och låttext på 🙂

  Reply
 • Kanske dum fråga; men är det din röst?

  Grym låt oavsett & lycka till i Kanada!
  Kraaam

  Reply
 • Nej det är en no copyright vocal ☺️

  Reply