Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:11 | September 6, 2019

Hemtrevligt och morgonkaffet

Kaffemaskiner- Länk! // Typ alla mina mjukisar kommer härifrån- Länk! // Världens skönaste tofflor- Länk!

Gud jag vet liksom inte hur jag ska göra med tanke på tidsskillnaden. Jag vill ju att mina “morgoninlägg” kommer upp på morgonen hos er men då blir det att jag “lever en dag i förväg”. Eller att det jag gör idag får ni läsa om imorgon fast att det är idag för er. Väldigt invecklat det här. Jag har i alla fall startat min morgon och gud vilken fin respons jag fått på låten. Perfekt att vakna upp till! 😀

Jag har ju varit vaken sedan 5 och ska alldeles strax hugga in på min andra kopp kaffe. Det kändes så skönt att komma ner idag till ett hus med möbler. Det är visserligen en del som fattas men att ha ett riktigt vardagsrum. Stolar så man kan sitta och äta frukosten vid köksön och igår köpte vi även en kaffemaskin och det var ju lättare sagt än gjort. Jag har ju alltid varit en kapseltjej, alltså sedan jag flyttade hemifrån har jag endast kört maskiner med kapslar. Men nu skulle det bli en maskin med pulver eller bönor och det är ju inte billigt med sådana här typer av kaffemaskiner. Jag fattar ju om man har ett cafe, restaurang eller dylikt. Då kan man investera i en bra maskin. Men den här skulle liksom in i huset så det slutade med den här varianten. Jag ska dock lära mig hur man ställer in så man kan göra en ruggigt god cappuccino och iskaffe för det är ju fortfarande säsong för det. Det är ju varmare här än i Sverige just nu. Igår var det typ 28 grader ute och strålande sol.

Alltså jag älskar det här köket! Det är liksom ett kök bakom köket och det var så mysigt att kliva upp imorse, tända lite doftljus och trycka igång en kopp kaffe. Det börjar bli riktigt hemtrevligt här nu och idag så blir dagens misson att åka till flygplatsen för att fixa med min situation. Har man ETA får man stanna i 90 dagar men eftersom jag flyttar hit behövs det fixas med papper och dylikt så jag inte behöver åka ut ur landen var 90e dag. Sedan ska vi hitta en soffa till nedervåningen samt barstolar till “grabbhörnan” som jag kallar det. Ni kommer att fatta när ni får se det. 😉

Kopparna hittar ni här- Länk!


9 kommentarer9 kommentarer om “Hemtrevligt och morgonkaffet”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Får man komma & hänga hos dej i Kanada ett tag eller? 😀😀😀

  Reply
 • Haha alla är välkomna 😀

  Reply
 • Hej! Ett tips när vädret verkar vara fint fortfarande är att besöka Banff National Park. Var där för några veckor sedan och det är en av mitt livs bästa resor. Gillar du att vandra kan jag verkligen rekommendera att hikea upp till Big Beehive i Lake Louise, det var magiskt!

  Reply
 • Det är planen idag 😀

  Reply
 • Personligen kollar jag aldrig på tiden som dina inlägg läggs upp. Så för min del spelar det ingen roll vilken tid jag i Sverige läser att du druckit Morgonkaffe 🙂

  Reply
 • Samma här, jag har ju koll på att du är i Kanada…så skicka du efter tider som passar dig🧡

  Reply
 • Gulli du!

  Reply
 • Okej vad skönt 😀

  Reply
 • Hej Annica. Måste bara säga att jag är så avis på din situation.. wow.. bodde i Kanada själv, med jobbvisum. Älskar Kanada och önskar jag kunde åka dit men nu ser min situation annorlunda ut. Hur som helst, varför jag skriver; kan du inte fixa med ett jobbvisum då? Är krångligt men du får iallafall vara där 1 år. Kan inte alla detaljer men värt att kolla? Önskar dig så mycket lycka. Kram

  Reply