Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:20 | September 6, 2019

Förstör inredningen

Guys idag kom inte bara möblerna och inredningen utan även min dator. Allt var asbra packat så den, mitt mixerbord och keyboardet var helt och jag kunde äntligen pusta ut. Dock vet jag liksom inte vad jag ska göra med den stora trälådan som allt kom levererat i. Finns Tipp Tapp i Kanada?

Det blev ju i alla fall hur nice som helst med datorn inne i kontoret men just nu är det lite… eh… kaos där.

Okej såhär är det. Min kille hade en person som skulle inreda hemmet, sedan skulle han mer eller mindre säga ja eller nej till sakerna som hon visade upp eller hade tänkt. Idag kom ju allt och hon sa att vi kunde säga till om det var något vi inte gillade efter att allt var på plats, bara så att man kunde se helheten. Absolut det köpte jag.

Allt var ju jättefint och genomtänkt, men det var bara lite för mycket saker. Och sedan är det väl kanske så att jobbar man som inredare i en butik, klart som fasen man ser till att få in så mycket saker som möjligt i någons hem. Det tjänar ju bara dom jättemycket på.

Men när vi skulle äta middag så sa jag det till min kille att det var vissa saker måste bort. Så jag började plocka bort saker hej vilt, bord efter bord rök. Sedan massa lampor. Det byttes plats påfåtöljer och sedan rök även kuddarna. Man kan säga att det var en hel del saker som kom, sågs och fick åka i retur.

Och när jag fick höra vad sakerna kostade höll jag på att tuppa av. Jag förstår att man vill lägga mycket pengar på möbler för det vill man ju ändå ska vara bra. Men två filtar för typ 3-4000kr styck bara för att det ska se fint ut… nej dom fick åka in på kontoret bland de andra sakerna som ska returneras.

Kändes lite taskigt att ta bort saker från hemmet men jag sa det att ska jag också bo här måste jag få säga vad jag tycker vilket han var helt med på. Fan alltså. Inte bara älskar jag att städa och organisera. Jag ser även till att saker och ting blir lite billigare också. 😉 


14 kommentarer14 kommentarer om “Förstör inredningen”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Klart en inredare väljer ut massvis av dyra saker! Filtar, kuddar och ”detaljer” kan man köpa på billigare sidor 😋 Är ofta sånt man vill kunna byta ut och då behöver det inte kosta multum!

  Reply
 • Precis. Det var även några lampor som stor vid sofforna för typ 12,000kr styck som han själv inte ens gillade haha. Men dom åkte bort dom med 😀

  Reply
 • Men till din egen lägenhet köpte du ju dyrt. Och nu har ni ju två inkomster och så fint hus. Bättre unna sig bra kvalité.

  Reply
 • Ja visst men köper man en filt för 3000kr bör den kunna flyga hahaha 😀

  Reply
 • Tänk på att ni är två nu …han kanske vill ha lite ombonat o mysigt,,du vill ju ha allt sterilt o lite kallt.Klart han säjer du får göra som du vill så här i början av förhållandet.Men kommer en tid efter första kärleksbubblan oxå.Inget illa menat ,men man får vara lyhörd i början.

  Reply
 • Vi kompromissar. Han fixar mycket men jag säger även till när jag inte gillar något och det har fungerat jättebra hittills. 🙂

  Reply
 • Men alltså jag blir väldigt nyfiken på vad han jobbar med. Om han kan köpa filtar för 3000kr och förmodligen dyrare möbler så herre gud, vad tjänar människan och vad jobbar han med. 🙂
  han har tur som träffat dig, som kan rädda han från såna summor. 😀

  Reply
 • Googla så behöver du inte undra mer.;)

  Reply
 • Han jobbar med något som han är väldigt duktig på. Och hårt jobb lönar sig. 😉

  Reply
 • Nädu det finns många som sliter tex på sjukhus och även får jobba över och inte har någon topplön. Går inte att jämföra med en idrottsman.

  Reply
 • Ja visst är det så. Men man kan jobba hårt inom olika jobb och tjäna olika mycket 😉

  Reply
 • Håller med dig Annica, idrottsmän har också press på sig att “prestera” … sen är det ju bra löner i den sporten som han är duktigt inom 😉 Man kan inte jämföra olika yrken och köra det kortet för alla kämpar på sitt sätt. Tror inte din kille fått nåt i livet gratis heller, han har säkert tränat arslet av sig och kämpat sig dit han är idag!

 • Tittar på din blogg från dator idag och bilderna är såååååå korniga och suddiga i detta inlägget. Dålig upplösning eller är bloggen främst gjord att passa i mobilt format?

  Reply
 • Nej, det funkar utmärkt. Du har förmodligen bara fel webläsare. Testa Google Chrome, så är ditt problem ur världen! 😉

  Reply