Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:29 | September 5, 2019

Hundrundan är kirrad

Ligger i sängen och jobbar för just nu är det massa människor i huset som inreder första plan och master bedroom. Ska försöka att ta mig ut en sväng men först måste jag ringa tullverket här i Kanada pga min dator och sedan även dubbelkolla med flyget från Frankfurt till Canada så Stitch har sin plats inne i kabinen. Gud vad jag saknar henne nu, det märks att något saknas.

Igår på eftermiddagen skulle jag ta en promenad i området för att bekanta mig lite. Öppnade dörren och möttes av den här rackaren. Jag måste säga det att allt här är som på film. När man ser villaområden i typ amerikanska filmer, så ser det ut här. Jag ska fota lite så att ni får se.

Även djuren ser ut som på film. Titta bara på den här megastora ekorren. Alltså jag skojar inte om jag säger att den var lika stor som Stitch. En jäkla mördarekorre men samtidigt så söt!

Jag vet ju att i USA så är ju allt större. McDonalds stora läsk är på typ en liter och kylskåpen är som fyra svenska varianter. Men det kändes så konstigt att se en sådan stor ekorre här precis utanför dörren. Den satt verkligen och skalade sin lilla nöt eller var det var. Som typ en människa som skalar en apelsin. Den pillade bort allt runtom med sina små fingrar och såg verkligen ut att njuta av den där nöten haha.

Men jag gick i alla fall ut, hann gå i typ 5-10 min och sedan kom jag fram till en hundpark. Eller i alla fall en park där man får släppa sina hundar. Jag blev alldeles varm i hjärtat när jag såg så många hundar springa lös och leka med varandra. Gud vad jag längtar till Stickeluran får ta sig en runda med de kanadensiska hundarna.

Även dom var större än raserna i Sverige. Jag vet inte om det är något med luften, naturen eller om det är lagligt med anabola men allt är bara mycket större. Jag såg en Bostonterrier som Stitch är och den var typ lika stor som en Pitbull.

Det kändes i alla fall skönt att jag hittat en perfekt morgonrunda för mig och Stitch. I naturen, fin utsikt och otroligt trevliga hundmänniskor.

Och ja det stämmer! Alla här jag har stött på är så ruggigt trevliga. Sättet dom pratar på är så vänligt och dom är så hjälpsamma. Så allt jag hört har hittills stämt in väldigt bra! 🙂

 

När jag skulle tillbaka så ja… Jag vet inte riktigt vart eller när jag tappade mitt lokalsinne men igår var det som bortblåst. Jag skulle gå hem efter rundan. Hade kollat in husen vid svängarna jag tog, skyltar etc men likförbannat hamnade jag helt fel. Det tog mig tio 40min att bara hitta tillbaka. Dock var det skönt väder men jag gick fram och tillbaka, fattade inte husnumren och pallade inte dra igång min gps på telefonen. Tillslut ringde killen och frågade vart jag höll hus och då knappade jag in adressen och då visade det sig att jag cirkulerat runt rätt nära hela tiden…

Så jag har hunnit utforska lite i området. Har även hittat en crossfitbox som verkar så jäkla nice så jag tänkte hinna kolla in den innan jag åker tillbaka till Sverige. Den är såhär rough i en stor industrilokal nästan, eller kanske mer som ett gigantisk garage. Påminner lite om crossfitboxen i Palma som jag var på när jag var på träningsresa och jag älskar ju den typen av lokaler.

Jag hade ett mission och det var att kolla upp bra promenadrunda för mig och Stickan samt ett bra träningsställe. Så nu känns det lite som att jag kan pusta ut. 😀


8 kommentarer8 kommentarer om “Hundrundan är kirrad”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ser alldeles underbart ut 🥰 Är så roligt att få följa med på ett hörn, på ditt Kanada-liv.

  Reply
 • Så underbart det ser ut!! Måste vara en sån häftig känsla att flytta sådär! Kraam

  Reply
 • Alltså det är en rejäl omställning och jag längtar till jag kommer in i mina rutiner här och lär känna lite folk. 🙂

  Reply
 • Jag flyttade utomlands pga jobb, utan att känna någon, och det tog ett tag innan jag träffade rätt vad gällde vänner etc. men det kommer.:) Har blivit en starkare person pga flytten. Man flyttar från tryggheten och vänner man har haft länge, till något helt nytt, och efteråt inser man att man klarar allt. Snart kommer du känna dig mer hemma! Tror det viktigaste när man flyttar pga partner är att skaffa sig ett eget liv också, utanför hans, så man inte är helt beroende av honom. Tror det är viktigt för balansen. Det ser helt fantastiskt fint ut i området, vilken natur.:)

  Reply
 • WOW vad fint det är!!

  Reply
 • Så roligt att få följa med på din resa!! kommer börja följa bloggen sporadiskt igen! 🙂

  Reply
 • what province are you in Saskatchewan near Saskatoon ? You look like you moved to a small town ?

  Reply
 • or maybe Calgary ? Anyhow looks like Western Canada

  Reply