Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:47 | September 5, 2019

Det magiska badrummet

En hel dag avklarad här Kanada, woop woop! Jag har fått in alla mina saker i garderoben. Alla skönhetsprylarna har åkt ner i lådor i badrummet och jag har verkligen njutit medan jag gjort allt detta.

Jag är ju ett organiseringsfreak så när jag var klar med mina saker… ja då gick jag loss på min killes kläder. Och när det kommer till sådant här så gör jag först och frågar sen. Så när han ringde mig under dagen och frågade vad jag gjorde så tänkte jag inte säga något. Men han avslöjade mig när han såg att jag var på hans sida i garderoben haha. Han ba “organiserar du min sida?” och svaret han fick vad “ehm… kanske det”. 🙈

Men nu hänger allt sorterat, T-shirtar för sig, tjocktröjor för sig, skjortor, kavajer, jackor mm. Allt i kategori och färgordning så det är ju en fröjd för ögat att komma in här!

Något som också är helt magiskt är ju badrummet. Att få ha ett stort, ljust och fint badrum har jag alltid drömt om. Och jag har till och med en egen sida. Min kille har typ tandborste, deo, rakapparat och typ en nagelsax i lådorna på sin sida. Medan jag har fyllt varenda litet utrymme med skönhetsprodukter. Gaaah jag älskart!

Sedan är duschen helt fantastisk! Man kan ju få plats en hel familj därinne. Och jag älskad att det kommer vatten från taket! Inte nog med det, det är också en ångbastu. Tänk er när hösten är här och man kan gå in dit för att värma sig och lyxa till det lite.

Med andra ord, jag behöver inte gilla Kanada. Jag kan stanna inne i det här huset ända fram till våren, det här helt lugnt! 😅

Första toalettbesöket jag gjorde här också kände jag hur jag blev alldeles varm i baken. Ja klart som fasen det är värme i sätet och det som jag själv alltid velat ha, en eh… vad heter det? Intimdusch? Intimsprutare? Köntvätt? Ja en sådan där liten rackare som tvättar en rent mellan benen efter toalettbesöket. Älskar det! Man känner sig så himla fräsch efter ett toalettbesök när sådana här funktioner finns.

Men det gjorde jag hela morgonen, sedan stack jag ner och gjorde mina scrambled eggs.

Det blir ju lite knas att skriva med tanke på tidsskillnaden. Jag är ju 8h efter men idag, torsdag, kommer möblerna till huset och det ska bli så spännande att se hur allt blir. 😍


23 kommentarer23 kommentarer om “Det magiska badrummet”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Haha, stanna inne till maj 😄 Vad bra att du trivs i huset! Det ser verkligen hur härligt ut som helst!
  Jag har förstått, genom att läsa andra bloggar där dom flyttat till nya länder, att det kan ta ett tag innan man hittar de mataffärer och “hak” som man gillar och att det kan göra hemlängtan stor. Och maten är ju annorlunda dessutom. Men din kära har ju bott där ett tag så det kanske blir lättare för dig då. Bara du kommer förbi den biten så kommer du säkert trivas! Och Stitch kommer ju tvinga dig ut och se dig omkring!! Godnatt till dig och här tar vi tag i torsdagens göromål.

  Reply
 • Haha ja haha. Det funkar väl? 🙈
  Ja det kommer säkert ta ett tag att komma in i det men jag har hittat ett träningsställe samt promenadstråk för mig och Stitch så det känns ändå som att det kommer att gå bra!

  Reply
 • Lite trist i längden 😉
  Så bra att du hittat det så snabbt!
  Fortsatt lycka till. Vi är ju många som är “med” dig på resan! Kram

  Reply
 • Drömmigt hus och framför allt badrummet! Vi bor i en HR och värden har inga planer på att renovera det ännu. Spenderar inte en sekund där inne i onödan.

  Jag skulle gärna se att du gick utanför dörren och fotade omgivningarna också 🙂

  Reply
 • Nej vad tråkigt. 😔
  Det kommer mer bilder från omgivningen 😍

  Reply
 • lyx hus lycko dig

  Reply
 • Ja han har köpt ett väldigt fint hus

  Reply
 • Du låter så lycklig! 😍
  Bara njut av tillvaron, du är så värd detta! ❤️

  Reply
 • Ja men det är jag 😍💕

  Reply
 • håller helt med dig!
  jag hade nog aldrig lämnat badrummet haha så fint! väldigt fint hus!
  hoppas att du kommer trivas i Canada , bästa årstiden i Canada är hösten(enligt mig)

  Reply
 • Haha nej man vill ju bara stanna 🙈
  Åh jag ser verkligen fram emot hösten 😍

  Reply
 • Alltså vaaa vilket super snyggt hus du har fått!! Vem ÄR denna kille som har detta lyx hus som du numera ska bo i! Det är ju helt sjukt, stort grattis till dig! Så glad för dig, stor kram och NJUT! KRAM!

  Reply
 • Ja. Har lite svårt att ta in att jag ska bo här med honom. 🙈
  Tack fina 💕

  Reply
 • Alltså O.M.G !!!
  så snyggt, så fräscht, så jädrans drömmigt.
  jag vill se mer, vill se allt hahaha

  Reply
 • Ja det är så fint och ni kommer få se mer 😍

  Reply
 • Lite gröna växter hade lyft badrummet en del. Ser lite platt ut nu. Gorgeous hus🙂! Hoppas du ska trivas.

  Reply
 • Ja vi kollade på det igår men hittade inga bra. Så letandet fortsätter ☺️

  Reply
 • Har han precis flyttat in i huset?

  Reply
 • Ja en vecka innan jag kom flyttade han ut ur lägenheten han hade.

  Reply
 • Lite komiskt ändå att du under bb tiden sa att din dröm var att bli hollywoodfru. Inte exakt så men det är ju lite snarlikt det du nu får uppleva 😂 så grattis att du uppfyllt din dröm. Haha skämt å sido, det ser underbart ut 😍

  Reply
 • Nu vill man ju se hur den där blivande mannen ser ut 😉 kommer han också från Sverige lr är han från Kanada ? 🙂

  Reply
 • Cissi, seriöst vet du fortfarande inte vem-han-är?!

  Vissa verkar inte läsa kommentarerna eller bara legat och sovit under en sten.

  Jag kommer inte skriva svaret.

  Cissi, har du heller inte hört talas om något som heter ”Google” ganska bra grej, kolla in det vettja!

  Kan ju vara att du vill provocera och spela dum också…
  Orkar inte! 🤣😂😆😄

  Reply
 • Hockey spelare. Elias

  Reply