Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:54 | September 3, 2019

Guys, nu gör vi det här!

Det har inte riktigt gått som jag tänkt idag men nu är jag på väg. Sitter på planet och väntar på att det ska lyfta mot Frankfurt. Sedan Frankfurt till Kanada. Hade en liten dipp igår efter att jag hängt med mina vänner men idag är jag så taggad på att träffa min kille.

Det här är så galet. Här står jag, med mitt liv i några väskor. Sjukt ju! Jag lovar att uppdatera er sporadiskt under dagen så gott jag kan.

Hörni, håll tummarna för mig att allt går bra! ❤️


21 kommentarer21 kommentarer om “Guys, nu gör vi det här!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • OOOOMMGGG ANNICA!! 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

  Reply
 • Lycka, glöm inte att du är bara en flygbiljett hemifrån💞

  Reply
 • Lycka till ska de stå☺️

  Reply
 • Lycka till!!!! ❤️

  Reply
 • Lycka till, det kommer gå bra! ♥️

  Reply
 • Lycka till fina du 😊🎉kommer bli jättebra.

  Reply
 • Medan ditt ex går in i PH-huset för tusende gången med ett par spetstrosor i munnen. DET ÄR OLIKA hur långt man kommit. 🙂 Lycka till!

  Reply
 • Onödig information, det har varit slut i ca 2 år. Hon är på väg till framtiden och sin nye kille, tror inte hon vill veta eller bryr sig om vad Marcelo pysslar med nu för tiden! Kan vi inte vara överrens om att hon gått vidare? Sluta nämna ex här på bloggen, av respekt.

  Reply
 • Annika. Du fina vackra kloka framåtsrävande tjej är värd all lycka i världen.Det du har lyckats med är ju en sagoresa från början till slut. Några fallgropar på vägen som du hanterat på bästa sätt. Du är så genuint ärlig och vänlig och positiv, så du kan gå hur långt som helst.Nu har du ju redan nått många av dina mål som jag trott på hela tiden.En Jämtlandsfura knäcker man inte så lätt 🙂
  Jag är så genuint glad för er skull.Din kille är ju hur fin som helst och ni kommer att lyckas-kan inte vara säkrare.
  Blir så spännande att få följa er resa.Hoppas att du får ha din underbar hund på planet-vill inte tänka på någon annan lösning.<3
  Stor kram och all lycka till er båda <3

  Reply
 • Stina, håller med dig i allt förutom hunden inne i planet. Dom har det så mycket bättre i lastutrymmet, lugnt och skönt. Sedan tror jag inte att man får ha hundar inne i planet på resor utanför EU, men jag är inte säker. Nåja, hur som helst så är ju snart hela lilla familjen samlad <3 Helt sjukt vilket snabb resa Annica gjort på egen hand. Önskar verkligen allt gott!

  Reply
 • Ok Sanna. Jag har ingen koll på sånt, men det kändes trist att flyga hur länge som helst utan matte. 🙂

  Reply
 • Annica har skrivit förut att Hunden är hos sin Dagmatte , hon kommer tillbaka om ca 2 Veckor (tror jag det var) och hämtar Hunden, då får den följa med till Kanada … 😛

  Reply
 • Stort Lycka till!
  Det ska bli kul att få följa dig fram över. 🙂

  Reply
 • Lycka till! Håller alla tummar! Kram ♥️

  Reply
 • Lycka till <3 <3 <3

  Reply
 • Lämnar du stitch i Sverige?

  Reply
 • Hon är hos dagmatte 10-12 dagar till Annica kommer tillbaks för jobb. Då får hon följa med till Canada.

  Reply
 • Stort lycka till, det kommer att gå bättre sen, det blir väl så när det är en sån stor händelse kanske. Många energier som man rör om bland. 🙂 Om man nu tror på sånt.
  Håller tummarna, det kommer att gå bra! Kör hårt!!

  Reply
 • Som alla andra sagt; lycka till!! Hoppas vi fortsätta läsa om din resa i Kanada, ser fram emot det enormt! STOR KRAM o ha det bra!

  Reply
 • Hej Annika!
  Om du varit min kompis så hade jag hjälpt dig att bära ner väskorna för alla trappor och in i bilen och vinkat av dig på flygplatsen sen.😉 Lycka till med ditt nya liv i Canada!❤

  Reply
 • LYCKA TILL! 😀

  Reply