Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:46 | August 29, 2019

Mitt grymma team!

Topp till tå från Boohoo!

Det måste vara åska i luften för jag har sådan huvudvärk. Sådan värk att jag mår lite illa och bara vill gå och lägga mig. Men jag behöver ännu en gång köra igenom mitt Summerburstset för det får inte bli fel imorgon. Jag vill verkligen göra så bra ifrån mig så att folk verkligen förstår varför jag får spela där. 😀 Imorgon kommer jag även spela upp min nya låt som släpps den 6e. Så ni som ska gå kommer att få vara först att höra den. Jag spelar mellan 16-16:45.

Efter mitt tandläkarbesök kom Mikaela, hon hade varit på ett möte som levererade glada nyheter. Jag har ju haft ett så dåligt samvete över att vi inte kan jobba mer tillsammans pga min flytt. Så jag har verkligen känt att jag velat hjälpa henne. Dra i trådar där jag vet att hon skulle göra så bra ifrån sig. Jag åker till Kanada på tisdag… och hon börjar jobba med en annan person på onsdag. En grym sådan också och jag kunde inte varit gladare för bådas skull. Det känns som att jag är en mamma som ska lämna mitt barn på skolan och jag vet att det är en grym skola där hon är trygg. 😀

Sedan var vi ju på möte med mitt team på CUBE och jag har inte insett hur stort det är förrän jag kom dit idag. När jag kom in i konferenslokalen och möttes att det grymma gänget som satt där så kände jag bara “vi kommer skapa bra shit tillsammans”. Och då var ändå inte alla på plats utan vissa var på andra möten.

Jag känner mig verkligen så rätt hos CUBE. Jag kan vara så ärlig, rak och öppen med hur jag vill jobba och med vilka. Dom låter mig få jobba med de företag som jag verkligen vill jobba med och det är ju drömmen. Jag vill samarbeta med företag som jag känner matchar med mig som person men även de som matchar med mina följare. Visst hade det varit creddigt att få vara ansikte utåt för ett high end märke men alla som följer mig har inte råd att köpa ett nagellack för typ 300kr. Då känner jag själv att jag satsar på ett budgetmärke som ändå är bra och som typ alla har råd med. Tex Depend. Deras produkter är riktigt bra och ett lack kostar 25kr. Förstår ni hur jag tänker?

Men mötet gick bra och jag har en del roliga samarbeten framöver och även roliga ideer som vi ska pitcha in. Nu när jag flyttar kommer vi göra ett hemmagym och då kommer jag kunna ge er mer tips på hur man kan träna hemma. Det märker jag är efterfrågat genom mina klipp på Instagram som tusentals människor sparar ner. Självklart ska jag leverera mer sådant då till er. Det ska inte vara svårt att hålla sig i form och må bra. 😀

Efter det smet vi bort till Clean för att testa deras nya smak som direkt gick upp på topplistan hos mig. Älskar att den är inspirerad av Norrland, känns som jag på burk. Nu ska jag ta en alvedon mot min huvudvärk, spela, spela, spela om mitt set så jag nästan kan det utantill och sedan hörs vi imorgon istället. Imorgon smäller det och jag har en sådan jäkla sjuk nyhet då också som ni INTE får missa. 😀


1 kommentarerEn kommentar om “Mitt grymma team!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Underbara bilder!
    Jag är så glad för din skull, att du ska flytta och för kärlekens skull. Är så taggad för din flytt. Ser fram emot allt spännande som komma skall. Stort lycka till med allt.
    Kram

    Reply