Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:03 | August 29, 2019

Fixa utseendet på tänderna

5km igår kväll och 5km på morgonen. Det har vart så skönt att ta dessa promenader med Stitch vid Brunnsviken. Det känns som ett skönt sätt att varva ner lite innan dagen D är här.

10:50 idag hade jag tandläkartid för att laga en liten bit av min framtand. Förra året så fixade Alexander på Aqua Dental en liten båge som jag hade på min ena framtand. Det var inget jag hade tänkt på innan förrän jag verkligen lade märke till det. Och även fast det är en sådan liten sak så syns det så väl när man väl tänker på det. Och när man väl fixar det så blir det riktigt stor skillnad.

Jag hoppade på min elsparkcykel i det friska vädret. Det duggar lite idag så vädret är perfekt! Jag är ju ingen solmänniska utan jag är mer för detta väder, sena sommarkvällar eller hösten. Det tog 5 minuter att åka till Aqua Dental på Sturegatan och lika lång tid att fixa tanden.

Han lagade det där pyttelilla felet på min tand och det gick så jäkla fort. Och ja, det blev ju hur bra som helst. Jag är så nöjd! Tänk att en liten lagning kan göra så stor skillnad och på så kort tid. Tror inte ens Stitch märkte att jag åkte hemifrån för jag var borta i typ 15-20 min.

Här har ni en bild från förra våren när Alexander lagade en båge i min enda framtand.

Hoppade på min sparkcykel! Älskar den här rackaren, så jäkla smidig att ha när man bor i Stockholm City. Före och efter. Här till vänster ser ni den lilla skadan på min ena framtand. Och på den högra bilden är det lagat. 


11 kommentarer11 kommentarer om “Fixa utseendet på tänderna”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag kanske missat något i texten, men du skriver att han fixade den förra året, och nu igen? Snyggt fixat hursom.

  Reply
 • Never mind, såg nu att det var olika skador på bilderna.:)

  Reply
 • Ja det är de små detaljerna man själv stör sig på som man ska om man kan fixa. Spelar ingen roll att andra inte ser dom.

  Reply
 • omg så fint!!!
  Jag vill göra saker men fasen vad dyrt.
  Snyggt leende du har

  Reply
 • Javisst det syns ju jättemycket? Not 😆

  Reply
 • Var det samma tand han lagade ifjol, som gått sönder ?????
  Inte särskilt hållbart i så fall.

  Reply
 • Nej inte samma tand.

  Reply
 • Huh? Ser ut som det är höger framtand som fixats både förra året och nu. Vilken tand tittar du på?

  Annica, du har verkligen jättefina tänder både innan och efter tandläkaren/tandkosmetologen fixade den lilla snedheten (att kalla det för en skada känns lite missvisande?). Personligen tycker jag att det är tråkigt att det hela tiden ska visas upp en så himla perfekt front. Men om du mådde dåligt över hur tanden såg ut, gavs möjligheten att få det korrigerat och nu mår bättre så är det ju värt det för dig. Men i mig skaver det lite över de yngre och tonårsosäkra som läser din blogg och som nu kanske börjar oroa sig över helt naturliga snedheter i sina tandrader – men det är dessvärre så vårt samhälle ser ut idag, jag blir bara besviken då jag förväntar mig mer från just dig.

  Reply
 • Håller med. Detta skapar komplex hos en del. Och tråkigt inlägg.

  Reply
 • Ska detta vara reklam, dåligt i såfall.

 • Jag har en liknande skada på min ena framtand. Försökte laga den för en 20 år sen men det höll inte. Antar tekniken är bättre nu så jag borde göra ett nytt försök. Stör mig alldeles för ofta på flisan som saknas.

  Reply