Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:37 | August 28, 2019

Inspelning med Sofi Fahrman

Ja då är vi klara med årets säsong av Blowout Chair by TRESemmé och idag spelade vi in sista avsnittet som blev med Sofi Fahrman. Den här tjejen är en av de första som jag följde när det kommer till sociala medier. Hon är ju lite ikonisk. Det var hon och Elin Kling som var de första som jag började följa innan sociala medier verkligen exploderade och jag själv blev en del av det.

Inspelningen flöt på som bara den, fasen vad grymma vi är! Började 8 och var klara innan 14 och då hade vi även ätit lunch också. Så nu har jag hela eftermiddagen att se till så allt sitter inför helgens spelningar.

Jag har även hunnit prata med min kille som nu befinner sig i Kanada. Han håller på att rodda med flytten från sin förra lägenhet till huset. Jag fick mig en rundtur i huset via FaceTime igår kväll och gissa om jag somnade med ett leende på läpparna. 😀 Det ska bli så kul att åka dit! Först och främst vara med honom men också att och inreda och bygga upp ett hem, tillsammans. Jag redan kollat vad det finns för typ av inredningsbutiker etc i närheten för de som jag brukar beställa av fraktar endast inom Sverige… Men att inreda ett helt hus kommer bli en utmaning. Ni som är husägare, har ni några tips på vad man bör tänka på? Eller några big no no´s.

Nu ska jag spela igenom mitt set inför Summerburst och sedan ikväll kommer jag nog hinna träna en sväng. Om inte tar jag en längre promenad vid Brunnsviken med Stitch. Hörs lite senare. 😉

 

22 kommentarer22 kommentarer om “Inspelning med Sofi Fahrman”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Äger ni huset tillsammans? Såna grejer kan vara bra att tänka på och även gällande möbler, inredning osv. Vem tar vad vid en separation. Viktigt att vara smart med sånt här även om man självklart utgår från att förhållandet kommer att hålla, men man måste ha ett skydd om man investerat i inredning mm.

  Reply
 • Ärligt!!! Tycker inte hon behöver svara på sådana frågor. Kanske ett svar som att: Det behöver ingen oroa sig för. Räcker.

  Reply
 • Detta var en så kallad retorisk fråga. Självklart behöver hon inte svara på det! Det är oerhört viktigt då man går in i ett samboförhållande att bestämma/skriva ner vad som händer om det tar slut, vilket många tyvärr inte tänker på när man är nykär.

  Reply
 • Hon har varit sambo och nykär förr så det är nog ok.

  Reply
 • Fast bara för att man varit sambo förut så betyder det ju inte att man har koll. Annica skrev ju ex. för inte alltför länge sen att Marcelo lånade 60 000 kr eller nåt liknande av henne som hon fortfarande inte sett röken av och knappast aldrig kommer att göra. Hade hon haft ett kontrakt hade hon ju enkelt kunna få tillbaka pengarna.

 • Men snälla, tagga ner lite.

  Det var ju ingen fråga som hon ställde för att få svar på 🙄 Annica bad om råd (nu var det kanske inte den här sortens råd hon först och främst tänkte på) och om det är några big no- no’s man ska tänka på och Anonym 4:17 har helt rätt. Det här är tråkiga men viktiga saker att hålla koll på. Även när man är jättekär.

  Hur dom delar upp det, vem som betalar för vad osv är givetvis privat mellan dom – men att påminna henne (efter att hon frågat vad som är viktigt att tänka på) om dom tråkiga praktiska/lagliga bitarna tycker jag var ganska rart gjort.

  Reply
 • Mycket bra poäng. Klassisk kvinnofälla att hon flyttar in i hans hus, lägger massor av pengar på renovering och inredning. Sen efter x antal år tar det slut, hon är hemlös, noll kapital att köpa eget och han har ett jättefint hus som hon sponsrat. Självklart hoppas man ju alltid att kärleken är evig, men det är så viktigt att vara realistisk. Antingen måste man köpa in sig i bostaden eller skriva papper på vad du har investerat och köpt och vilken ersättning du har rätt till om relationen tar slut. Min kompis bodde med sin kille på hans gård i över 10 år, under tiden totalrenoverades gården och hon stod för större delen av den kostnaden. Plötsligt slängde han ut henne och eftersom inget sambokontrakt fanns kunde hon inte kräva en krona.

  Reply
 • Styleelin och hennes läsare snackar strunt om dig och din syn på hennes förhållande i hennes blogg. Så töntigt.
  Vågar inte namnge dig i inlägget men låter läsarna göra det i kommentarerna istället.

  Reply
 • Usch, hon är verkligen så osympatisk och dryg. Fattar inte hur hon kan ha några kunder?

  Reply
 • Nu var plötsligt läsarnas kommentarer där Annikas namn nämns mystiskt borttagna..
  Så jädra omoget att ta upp skvaller/hörsägen om vad nån ”kanske” sagt i bloggen, och sen låta läsarna häckla/namnge Annika i kommentarsfältet.

  Reply
 • Hon Elin har hört “av någon annan” att Annica??? skulle sagt något. Vad är sant och inte??
  En litet fjun blir en hel struts. Allt blir uppförstorat och missuppfattat.

  Reply
 • Vad dillar Ni om ? Vad har det med Annica´s Inredningsråd att göra ? Bäst att Ni håller er till Skvallerbloggarna :O

  Reply
 • Elin?

  Reply
 • Det ser ju såå kul ut !! Underbart liv du verkar ha

  Reply
 • Det är väl ett hus han har tills kontraktet går ut .

  Reply
 • Han kan mycket väl ha köpt ett eget hus, särskilt om han har ett flerårigt kontrakt. Inget ovanligt alls. Att bo i färdigmöblerade lägenheter som kanske i går i kontraktet är rätt opersonligt men praktiskt om man inte vet hur länge man vara. Skulle han bli tradad går det alltid att sälja.

  Reply
 • Jag tänker alltid så här när jag inreder:
  Kök…sovrum…mys/Tv plats, det är prio först. Antar att det finns toa/dusch förstås😍
  Sen löser man resten i lugn och ro!!!

  Reply
 • Är det bara jag som inte tycker det blir snyggt när Marre stylar? Det blir sådana tantlockar a la My Martens. Inga moderna frisyrer.

  Reply
 • Många trivs i den frisyren. Och Sofi Fahrman har väl alltid sett ut så där.

  Reply
 • Hej Annica,
  Vilken locktång använder du för de mer “beachiga”-lockarna? 🙂

  Reply
 • hej! du kommer alska amazon.ca, dar kan du verkligen bestalla allt!

  Reply
 • Vad roligt det ser ut att vara, stor kram <3

  Reply