Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:39 | August 27, 2019

Dagens inspelning med Molly Rustas

Den har dagen har varit en riktigt bra jobbdag och framför allt kul! Jag menar hur kul ser vi inte ut att ha det på bilderna!? Sådana här jobb är grymt roliga och jag känner mig så bekväm i rörligt material! Och sedan är det ju ett väldigt roligt format. Det är med ett välkänt märke som de flesta av oss har råd att köpa och använda. Marre visar hur man enkelt skapar snygga frisyrer samtidigt som vi får veta smaskiga saker om härliga profiler. 😀

Vi hade söta Molly Rustas hos oss idag och allt flöt på så pass bra att vi var klara innan 14. Marre återskapade hennes bohemiska lockiga hår. Något som jag verkligen kommer att testa själv! Avsnittet kommer ut i slutet av september så håll ut! 😉

Och eftersom allt gick ganska snabbt idag så fick jag tid att göra massa andra ärenden på eftermiddagen. Mikaela har hjälpt mig hela dagen så allt har verkligen rullat på. Jag är så tacksam över att jag har henne! Många har frågat hur vi ska göra nu när jag flyttar och tråkigt nog så blir det ju så att vi inte kommer kunna jobba tillsammans mer. Jag skaffade en assistent för att få hjälp med bland annat material till mina kanaler, samarbeten och dylikt. Men när jag är i ett annat land blir det lite svårt och sedan signade ju jag med CUBE så de har tagit över samarbetsbiten helt, så jag vidarebefordra alla förfrågningar dit.

Det känns supertrist för den tjejen har verkligen hjälpt mig att komma på benen igen. I våras när jag träffade henne så var jag sönderstressad, hade för mycket att göra plus att jag skulle flytta. Hon har varit min Saint Louise i Sex and the City. Hon har varit min klippa och allt började med en flytt och ja… nu avslutar vi med en.

Självklart drar jag i alla trådar för att hon ska få fortsätta utvecklas och jobba med det hon vill. Mikaela är grym och jag vet att hon kommer att vara världens bästa vad det nu än blir. Och är det så att jag är i Sverige och behöver hjälp med vad det än kan vara så vet jag direkt vem jag ska ringa, den här tjejen kan ju allt!

Så hon har hjälpt mig att rodda nu på eftermiddagen med en fraktfirma som ska transportera min dator till Kanada. Jag stack och gjorde lite ärenden på stan inför Summerburst. Min look är typ fixad och sedan jag köpte ett par USB-stickor och märkbrickor som man fäster dom på så jag har stenkoll på stickorna. 😉

Nu är det dags för min revansch med tanke på förra Summerburst. Jag har ju visserligen spelat mer efter det men jag vill fasen göra extra bra ifrån mig nu på fredag. Sedan efter min spelning så åker jag och Mogeh till Kalmar eftersom jag spelar där under natten.

Jag har en bra magkänsla inför helgen och allt känns väldigt bra nu inför flytten. Jag ska bära in några saker i mitt förråd, göra en lista samt fota allt som är kvar i lägenheten och skicka till hyresgästen så vi båda har koll på vad som finns och vad som bör finnas när hyresperioden är slut.

Det har varit en bra tisdag so far och jag tror fasen att den här veckan kommer att fortsätta vara så. 😀

Finns alltid luckor för lite dans.  Älskar Mollys byxdress! 😀 Såklart var Stitch med på dagens jobb. Älskar att hon är så lätt att ha med överallt!  Bakom kulisserna. Ja såhär tvättar vi håret på gästerna. 😀 Undra vad jag säger här som gör Molly så chockad.  Team work! Molly har ju så mycket hår så vi alla fick hjälpas åt för att hinna bli klara i tid. Alltså ser det ut som att vi har det tråkigt på jobbet!? Nej det har vi verkligen inte. 😀  


4 kommentarer4 kommentarer om “Dagens inspelning med Molly Rustas”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här