Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:37 | August 25, 2019

Tågrekord denna sommar

Sitter på tåget ännu en gång från Stockholm. Så många gånger jag åkt tåg denna sommar, alltså det är galet. Jag har säkert åkt fram och tillbaka… 40 gånger?!

Klev upp 8 imorse, packade det som ska skickas iväg till Sellpy och det som ska sparas i Kartonger. Slängde även en del del sopor så nu är det tomt i garderoberna och typ allt som ska med ligger i väskorna.

När jag plockade fram dom var jag övertygad om att allt skulle få plats. När jag väl började packa tänkte jag “ah hell no, det här kommer aldrig att gå.” Men sen när sakerna packades ner allt eftersom så insåg jag att jag behöver ju inte ha med mig allt. Jag kan ju lämna kvar mycket kläder och skor, speciellt det som är sommarrelaterat. Kommer ju inte kunna gå i shorts i Kanada under vinterhalvåret och skulle vi åka iväg på någon resa under tiden, ja då får jag väl beställa mig ett par.

Sedan är det ju lite så att kläder är ju lite av en förbrukningsvara. Låter väldigt oekonomiskt och inte så miljövänligt men då kan jag “rädda upp det” genom att berätta att jag aldrig slänger kläder om det inte är trasigt. Det säljs eller skänks bort till andra.

Det är ju inte jätteofta som jag använder samma kläder flera år i rad. Basicplagg, skor och jackor- absolut. Men modet går ju i trender så varje säsong byter jag ut min garderob och när jag insåg det så blev det lättare att packa.

Fick även en hel del tips om hur jag skulle packa. Att jag inte tänkt på att vakumpacka innan?! Så jäkla smart ju! Jag brukar även vara duktig på att rulla plaggen för då får det ju plats mer.

Men! Väskorna får bara väga max 32kg/ st och nu gör dom typ det, så jag kan liksom inte packa i mer saker. Jag får checka in två 32kg och ha två handbagage. Men jag lägger till ett extra och sedan eftersom jag ska tillbaka till Stockholm 10-18 sep så kan jag ta med mig lite mer saker från förrådet om det behövs.

Det känns i alla fall bra och glömmer jag något, ja då får jag köpa det där. Det är ju trots allt bara prylar och det löser sig alltid. Jag har ju flyttat förr, från en stad till en annan med bara ett par resväskor.

Det är ju typ samma sak fast till ett annat land och det är nog ingen Big deal. Det är bara någon flygresa bort och det är några månader om året som jag är borta. Det kommer gå hur bra som helst men det är just de här roddandet innan flytten som tar energi.

Jag bara längtar till jag får packa upp mina saker, sova första natten, kliva upp och göra scrambled egg i huset i Kanada. Tillsammans med honom. ❤️


12 kommentarer12 kommentarer om “Tågrekord denna sommar”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Det står 35 kommentarer på förra inlägget ..men inget som syns …???

  Reply
 • Då är det fel hos dig..Anonymous.

  Reply
 • Anonymous … byt Webbläsare, för så hade jag det oxå förut .. :/

  Reply
 • Det är så många kommentarer.. :O

  Reply
 • Hej!

  Är nyfiken över HUR du lyckas ta med dig hela ditt liv i några få resväskor? För mig så har ja mina favorit plagg som jag inte skulle bara skulle gå o köpa i ett annat land, utan jag skulle vela ta med mig precis hela min garderob.

  Reply
 • Men hela hennes garderob är väl sponsrade kläder, som hon har gjort reklam för och det går väl att ersätta med nya.
  Sällan man ser henne i samma kläder flera gånger och inte alltid passande kläder.
  Hon har säkert sålt drivor med kläder enligt tidigare inlägg.

  Reply
 • Tycker hon gång på gång har samma kläder. Och vad rör det dig OM det skulle ha varit sponsrade kläder.
  Sen vad som är passande är ju inte upp till dig att bedöma. Du har säkert din stil och hon har sin.
  Det är väl bättre att sälja och ge bort (som hon gjort till sina vänner) än att de ska slängas.

  Reply
 • Ja jag går typ mest i mjukisar och en sporttopp. Och jag har bott i min Ozzytröja hela sommaren 😀

  Reply
 • Nej allt är verkligen inte sponsrat. Och det som är från vissa företag är pga att jag gjort jobb med dom som tex kampanjer och dylikt.

  Reply
 • Jag har inte så mycket favoritplagg. Eller jag fäster mig inte så mycket vid kläder så… 😀

  Reply
 • Så kul! Vi ser framemot din försäljning här med oss 🙂

  Reply
 • Ja jag väntar på när det mesta kommer ut 😀

  Reply