Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:36 | August 23, 2019

Nu är jag lycklig!

Fredag kväll och jag är framme i Stockholm. Idag är jag sådär känslofylld för nu börjar det kännas att sommaren snart är slut.

2018 var en av de bästa somrarna i mitt liv och jag sa det att det skulle bli svårt att toppa den. Men den här sommaren har varit den absolut bästa någonsin.

Det här hänt så mycket bra generellt det här året. Först och främst, jag har mått så bra i mig själv! Har inte alls gått lika mycket i terapin och har definitivt inte haft så mycket struggles med ångesten. Kan typ räkna på en hand hur många gånger jag fått dippar denna sommar.

Sedan fick jag möjligheten att köpa mig en stor, ljus och fin lägenhet i Vasastan/ Östermalm. Ett av mina mål var att få spela på en festival och jag ska nu spela på min tredje denna sommar. Jag har släppt två låtar och min tredje släpps nu den 6e. Och såklart så jag har träffat mannen med stort M som verkligen turned my world upside down. Är fortfarande i chock över att dom finns. 😀

Innan jag satte mig på tåget så låg vi och pratade om den här sommaren. Och mina starkaste minnen är inte dom häftigaste, galnaste, fetaste eller sjukaste sakerna. Utan det mesta är relaterade till honom.

Jag kommer ihåg hans ansiktsuttryck när vi möttes upp på Wall i våras, exakt ett år efter att vi träffades första gången. Han blev så himla glad och det var en rejäl och lång kram jag fick. Trots att det var andra gången vi någonsin träffades så hade vi så kul tillsammans in till tidig morgon. Och det slutade med att jag följde med honom till hans hotell.

Jag var ganska full den här kvällen men jag kommer ihåg att jag gav honom röda blommor som jag plockade från en restaurangs rabatt på Biblioteksgatan. Dagen efter när vi vaknade såg det ut som ett blodbad i sängen och jag skrek ”vart kommer blodet ifrån?” Men då visade det sig att det var blommorna som färgat av sig haha. 😀 Vi käkade frukost tillsammans på rummet och sedan åkte jag hem. Samma kväll möttes vi upp igen på Supper, den kvällen fick han följa med mig hem.

Efter det hade jag en spelning i hans stad. Han hämtade mig i sin bil innan och vi åkte på en liten sightseeing. Vi stannade även på en mack och käkade glass, jag tog en B&J och han en Daimstrut. Sedan när han ville åka så tvingade honom bära mig till bilen. Det var ju bara för jag ville ha lite av hans närhet. 😉

Efter min spelning, kl 2, hämtade han mig igen. Jag var full men kommer ändå ihåg när vi kom fram till hans hus och det var en så fin utsikt över havet. Det var så vackert och harmoniskt och jag hade ett litet rus i kroppen. Kan ha varit pga alkoholen, kan ha varit pga honom. 🙂

Dagen efter var jag bakis… jag vaknade själv i sängen och när jag gick ner hade han kokat kaffe. Medan jag drack en kopp vid köksön så var han på gården och fixade med en av gräsklipparna som åkte omkring och såg ut som små husdjur. Jag kommer så väl ihåg hur jag tittade ut på honom och njöt av min utsikt.

Någon vecka efter möttes vi ju i Leksand, då jag hade min spelning där. Han skulle inte ens åka dit men när jag satt på tåget på midsommarafton så fick jag ett sms att han hade åkt dit ändå. Det är den bästa kvällen på hela sommaren! Fan vad magisk den var! Dagen efter när jag skulle hem frågade jag honom om vi skulle ses igen. Tre dagar senare åkte jag hem till honom och sedan dess har vi hängt hos honom hela sommaren.

Mina starkaste minnen från den här sommaren är de kvällarna när vi spelade pingis i timmar och jag försökte lära mig dricka öl. När vi tog en kvällspromenad till hans andra hus, satte oss på gungorna och kollade ut över havet. Den eftermiddagen vi spelade Vändtia på verandan och jag förlorade hela tiden… Dagen jag fick träffa hans föräldrar. När jag hade haft en spelning i Karlstad och tåget mot hans stad stor på perrongen som ett tecken på att jag skulle dit. Jag hoppade på. De kvällarna med rödvin, ost- och charkbricka och vi skrattade som fasen åt Kevin Hart på Netflix.

När vi åkte till golfbanan och slog på ranchen. När vi åkte ut och fiskade gädda. När vi låg i sängen mitt på dagen och lyssnade på Sommarprat. Alla kvällar då vi svullat lösviktsgodis framför filmer som vi aldrig kollade klart. Till och med dagen jag tvättade mina kläder hos honom första gången är ett starkt minne för det kändes på något sätt stort. Första middagen vi lagade ihop och den kvällen i soffan när vi sa ”Jag älskar dig” till varandra.

Det här känns så fel att säga, fast det bör det inte göra. Men jag är så glad för min egna skull! Det är många gånger jag tänker “vad har jag gjort för att förtjäna detta?” Men det är lika många gånger som jag tänker “varför skulle jag inte förtjäna det här!?”

Det är helt sjukt hur saker och ting kan vända sådär snabbt. Jag menar, för några månader sedan skulle jag vara singel i åtminstone många år till. Jag skulle aldrig flytta från pulsen i Stockholm och bara leva lajf. Men nu, NU fattar jag vad ni och mina vänner menar. Jag har ju varit lite rädd för att behöva ge upp mitt liv den dagen jag träffar en kille. Men när man träffar den rätta, ja då blir man helt plötsligt ett team där man pushar och peppar varandra i rätt riktning. Samtidigt som man får känna sig så jäkla älskad, bra och uppskattad.

Jag ska inte uppehålla er längre till, det är ju trots allt fredagkväll. Några av er kanske ska gå ut i kväll och jag känner då att jag behöver påminna er om en sak! Ja, det finns bra killar där ute. Och ja, man kan hitta dom online och på krogen. Ge inte upp och ha en fantastisk helg!


37 kommentarer37 kommentarer om “Nu är jag lycklig!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åh så härligt. Ville aldrig att din lilla berättelse skulle ta slut. Jag blir helt varm i hjärtat och så innerligt glad för din skull!!
  Tack för glimten av eran första tid tillsammans 😍

  Reply
 • Men tack själv söta du! Ha en jättefin fredag och ta hand om dig!

  Reply
 • Alltså jag blir så himla glad av att läsa detta! Så fint!!

  Reply
 • Kärlek är ju bra magiskt alltså 😀

  Reply
 • Annica, jag blir så glad när jag läser ditt inlägg 😍 Kärleken är så fin och helt magisk! Jag önskar dig all lycka, det är du så värd!
  Kram 💕

  Reply
 • Sorry, glömde namnet 😉🙈

  Reply
 • Oj Kärlek är underbar💕💕

  Reply
 • Men gud att den är! 😀

  Reply
 • Ouff! Jag blir så jävla glad över detta inlägg. Du anar inte. Jag känner inte dig, men har följt dig så många år. Jag är 42, har tonårsdöttrar och har älskat varenda steg du tagit (framförallt alla FRÅN en viss M)
  Jag är så innerligt glad för sin skull, Annica – att du äntligen träffat en man (en MAN) som är värd DIG! Det doftar äkta kärlek deluxe! Wooohoooo!

  Jag ska och vill absolut inte strö salt i såren, men jag har så ofta hoppats på att du skulle inse ditt egna värde, att du är en fantastisk tjej som förtjänar all kärlek och lycka i världen! ♡ Och jag har varit så oerhört irriterad och förbannad på en viss människa, som fan inte är vatten värd. Tönt.

  Så nu, fina du, njut, älska, skratta och lev. Och fortsätt vara du. Leverera din musik, träningstips och visa alla tjejer därute att drömmar besannas. Mer Annica, Stitch och kärlek åt folket! 👊❤

  Reply
 • LillaHon, tack tack tack snälla du!

  Man blir lätt blind när man aldrig får träffa bra killar. Men när man väl gör det så får man sig en rejäl käftsmäll och inser att man slösat tid på skit.

  Du är grym och jag hoppas att dina döttrar aldrig behöver stöta på rötägg. 😉 Puss!

  Reply
 • Puss på DIG!
  Jag har själv lämnat ett destruktivt förhållande (döttrarnas far) men är sedan snart 10 år tillbaka tillsammans & gift! med mitt livs stora kärlek. Vi är tvillingsjälar och varandras universala pusselbitar ♡

  Brukar skämta om att vi är stöpta i samma skit – och så är det. Finns ingen som kan få mig att skratta eller må så gott som min fantastiska make. Så jag vet. Tuta & kör! Ska bli så awesome-sauce att få följa med dig på livets äventyr, nu även på andra sidan Atlanten. *high five* 💜

  Reply
 • Blir så glad för din skull! Vet EXAKT vad du menar. Verkligen exakt. Så kände jag med för 8 år sedan och gör fortfarande. Fortfarande lika magiskt och att han är en sådan man som aldrig någonsin skulle kunna gå under kategorin ”mansbebis”. Han går alltid under ”gentleman” och vi har så roligt varje dag att vi kiknar (trots två småbarn håller vi elden igång) . Vad jag kan läsa mellan raderna är din kille också det. Dom finns men dom är få. All lycka till dig. Pa. Jag har bott i Kanada och ja, det är ett magiskt land. Alla är verkligen snälla ”eh!” 😂❤️

  Reply
 • Åh jag älskar att få höra att efter så många år så känner du samma sak. Det är ju bra underbart! 😀
  Alltså mansbebisar… jag kräks på det! Vem vill ens ha något sådant? :O
  Ja alltså vi kan ligga och skratta åt varandra, ha vettiga samtal, ha romantiska stunder men även fjanta oss. Han är som en bästa polare som jag tänder på 😉

  Är det sant? Gud vad skönt att höra 😀 Ha en fin kväll!

  Reply
 • Snyft, det är ju DET HÄR vi väntat på! (eller jag åtminstone) Man vill ju läsa sånt, det är ju så fint och innerligt. En fin luve story!

  Tack för att du vågade skriva så innerligt och ärligt, det gillar jag. Inte massa dimma, utan mer klarspråk och öppet. ♥

  Lycka till med allt, hoppas det löser sig med datorn också. Den är ju värd mkt för dig.

  Reply
 • Alltså är inte kärlek bra underbart!? 😀

  Tack fina! Det hoppas jag med 🙂

  Reply
 • ♥ ♥ ♥

  Reply
 • SÅ glad för din skull!! Jag hoppas att det där första ruset varar mellan er länge, länge <3 Och du förtjänar att vara lycklig.

  En fråga, som jag hoppas inte är för personlig eller olämplig, vilken stad är "hans" stad?
  Jag bryr mig varken om vem han är eller försöker snoka reda på hans identitet – jag både respekterar och tycker att du gör helst rätt i att hålla er relation personlig och borta från all social media. Jag tycker att det är fint att ni vill ha det mellan er. Men det ser så fint ut på bilderna och det är alltid roligt att hitta nya smultronställen att besöka i Sverige. När jag sett tidigare bilder har jag alltid tagit föregivet att det var en sjö, inte att det det låg precis vid havet.

  Reply
 • Det här är så annorlunda än det jag känt tidigare. Allt känns så självklart med den här människan och jag älskar det! 😀

  Åh jag vill inte riktigt säga det. 🙁 kramar

  Reply
 • Helt ok. Jag hoppas att ni blir riktigt lyckliga tillsammans i många, många år. Du förtjänar allt gott – glöm aldrig det och sluta förminska din rätt till kärlek och lycka.

  Reply
 • Jag får rysningar!!!
  Vad underbart livet är ibland, du är värd det bästa.
  Med denna underbara historia tänds ett litet hopp för mig att även jag ska träffa någon (någon gång i framtiden)
  Kramar

  Reply
 • Ja alltså jag älskar livet! Kärlek äger 😀

  Kraaamisar

  Reply
 • Du ska veta att du peppar en så otroligt mycket, NI peppar en så otroligt mycket!!!🤩❤️

  Reply
 • Åh, det är såååå härligt att läsa om er kärlek. Och att du har funnit en man som kompletterar dig och respekterar dig! Du är värd allt gott och fint i världen Annica! Du är grym!!!

  Reply
 • Brukar aldrig kommentera men känner nu att jag måste 😉 Har följt dig länge och är såååå glad för din skull, att du mår så bra och har hittat rätt och hittat kärleken ❤️🙏🏼 All lycka till i Kanada, du förtjänar verkligen det bästa 👊🏼✨

  Reply
 • Är så glad för din skull!! Grattis! Men jag måste fråga, hur blir de med eran hund nu när du flyttar till Canada, du och marcello tar väll hand om honom tillsammans eller är han bara din nu? <3333

  Reply
 • Åhh minns själv när jag hittade min kille efter ha letat länge efter den rätta😍 nu bor vi ihop och har de as bra, önskar dig all lycka till med din kille och hoppas ni blir jätte lyckliga o får de as bra i Kanada 😃

  Reply
 • Så fint och vilken lycka och även starkt gjort av dej att klara vara ensam vilket inte är lätt. Så kul att funnit kärleken det är du värd❤️

  Reply
 • Wow! Vilket inlägg❤️ jag blir alldeles varm i kroppen! Du är så värd att må bra och vara lycklig😍

  Reply
 • Konstig blogg–kommentarerna går inte läsa.

  Reply
 • Har du inte en grå knapp där det står “visa fler kommentarer” ? Tryck på den så ska det komma upp. Annars är det något knas hos dig.

  Reply
 • Så himla fint!
  Jag snubblade över Marcelos presentstionsvideo för senaste PH. Vad. I. HELVETE. Har du sett i den karln?? Du är ju en rimlig och snygg person och han är en riktig jävla tönt.

  Reply
 • Låter så himla härligt!!
  Jag är så glad för din skull. Tycker du är en underbar person som förtjänar det bästa i livet.
  Hade så gärna velat se vem din kille är men respekterar helt och hållet beslutat att inte “smutsa” ner han bland sociala medier som är så vidrigt ibland.
  Trevlig helg.

  Reply
 • Hej, känns så otroligt ytligt att fråga det här i en sån fantastisk historia och du är värd allt och lite till, kom ihåg det – men, var är den där grymma soffan ifrån? Letat som en tok efter en djup en men gått bet.

  Hoppas du blir aslycklig i Kanada också <3

  Reply
 • Åh detta behövde jag verkligen läsa precis just nu. Så himla fint att du delar med dig och dina ord fick mig verkligen att få lite hopp. Jag är i ett läge där jag bara längtar efter att det ska få hända mig, alla andra pusselbitar finns men han saknas och jag känner både oro, rädsla och uppgivenhet att det aldrig tycks gå min väg.. Tack för dina peppande ord och så glad för dig. KRAM <3

  Reply
 • Älskar soffgruppen ^^

  Reply
 • Vilket fint inlägg, mer såna här inlägg haha! Så roligt att läsa, och väldigt glad för din skull. All lycka!! <3

  Reply
 • Följt dig länge tidigare men nu missat endel från ditt liv, men detta vAr så härligt att läsa. Sist jag höll mig uppdaterad var du nykter och drack inte alkohol, men förstår det som att du börjat dricka igen? Har själv blivit nykterist nu så därför jag blev lite nyfiken, du är fortfarande en förebild med hälsa och livsstil och hade uppskattat dina tankar kring detta?

  Reply