Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:02 | August 21, 2019

Allt går att lösa- jag tog jobbet!


Det blev en 5km imorse med Stitch samtidigt som jag knappade på telefonen för att sätta cover på låten som släpps den 6e september. Då har jag åkt… men jag kommer tillbaka. Vi har diskuterat det här jobbet fram och tillbaka och CUBE som är min agentur när det kommer till sociala medier dom har löst det på bästa möjliga sätt.

Såhär kommer det att bli:
Jag åker den 2a sep till Kanada. Tar med allt jag äger och har som ska dit för att komma iordning lite snabbt. Stitch kommer att få stanna kvar i Sverige hos dagmatten så slipper hon flyga fram och tillbaka. (Jag kan inte lämna henne i Kanada med killen eftersom han kommer vara iväg lite för många timmar för att hon ska vara själv.) Så hon kommer att får vara där i 10 dagar. Det känns länge men det är verkligen den bästa lösningen för att Stitch inte ska bli stressad plus att hon älskar att vara där så det ger mig ro i själen.

Sedan åker jag från Kanada till Palma den 10e till den 12e på jobb. Den 12e åker jag till Stockholm, hämtar Stitch och då kommer vi att få bo på hotell. Det är för att den 17e ska jag göra ett till jobb för det här märket, men då i Stockholm så därför behöver jag stanna. Sedan när det är klart åker jag tillbaka till Kanada med Stitchan. Sedan kan vi båda slå oss till ro på det nya stället med killen.

Jag ville ju göra det här jobbet men det kändes för omständigt då jag inte orkade ställa om mentalt. Men min grymma agentur CUBE roddade runt och kom med det här förslaget och då kändes det så mycket lättare och genomförbart.

Det blir ju en del resande men så länge Stitch kan vara på en trygg plats där hon mår bra medan jag kan komma på plats och fixa i ordning samtidigt som jag drar in mina pengar så känns det bra. Allt går alltid att lösa och jag är så glad över att CUBE hjälpte mig så mycket i det här för jag älskar ju verkligen att jobba.

Jag skulle aldrig kunna gå hemma och bara vara, personlig utveckling för mig är så himla viktigt. Den får jag genom musiken och när jag fysiskt får göra saker inom mitt jobb. Inte bara publicera bilder i sociala medier. 😉


16 kommentarer16 kommentarer om “Allt går att lösa- jag tog jobbet!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vad kul och bra att det ordnade sig! ❤️

  Reply
 • Vad bra att du är nöjd med lösningen! Och du får ju på ett sätt båda “kakbitarna” 😊

  Reply
 • Asså jag bara älskar folk som sätter sina djurs bäst i första rum.
  Och så bra att det fixar sig med jobbet.

  Reply
 • Ja, gå hemma och bara vara funkar inte och framför allt så måste man ju tjäna pengar, men kanske man får betalt så pass mkt för bilder i sociala medier som influencer numera att det räcker som försörjning. 🙂

  Hur blir det när du bor i Kanada med samarbeten osv, kommer de svenska företagen att skicka produkter till ditt kanadensiska företag eller kan man ha svenskt företag och skatta i Sverige fast man jobbar utomlands?

  Reply
 • Hur tänker du kring ditt flygande?

  Reply
 • Hahah … vilken Kommentar, tycker du Hon ska Segla eller åka Tåg T&R ? Flyg kommer alltid att finnas, finns det tid, typ Semester, så är Tåg ett förträffligt Färdmedel 😛

  Reply
 • Sara vill säkert att man inte flyger över huvud taget.. Måste tänka på miljön vet du.

  Reply
 • Jomen det är ju viktigt oxå att tänka på Miljön .. , men det får inte gå till Överdrift 😛

  Reply
 • Men snälla du, jag frågade sakligt hur Annica tänker kring sitt flygande. Hur är det en orimlig fråga?

  Du ska få se på överdrift när miljöförändringarna börjar leda till märkbara konsekvenser även för oss i Sverige. Men du kanske inte lever då? Jag tänker att det måste vara enkelt att strunta i miljön och avfärda frågor kring flygande som ”överdrift” när man ändå inte kommer lida av det själv, eller har jag fel? :))

 • Jag gör vad jag kan för miljön, tack så mycket. Men måste jag ta mig till USA eller AUS så är det flyg som gäller.
  Men detta ifrågasättande så fort någon ska flyga börjar gå lite till överdrift. Pekpinnarna kommer fram direkt.

  Reply
 • Det kanske är lite onödigt att flyga till Kanada för att vara där endast en vecka och sedan flyga tillbaka, men den flygning som är för själva flytten när hon och Stich åker, går ju inte att undvika.

  Reply
 • Förstår du inte att min fråga gällde att flyga fram och tillbaka?

  Reply
 • Låter bra! Lycka till fina du <3

  Reply
 • Du är så flink 💕

  Reply
 • Oj snacka om att din agentur är otroligt bra! Bra jobbat CUBE. Det låter som en bra plan, som en bra lösning, hoppas det funkar lika bra och smidigt irl. Skönt också att Stitch inte behöver flyga omkring överallt.
  Ha en fin dag idag, ser fram emot att få se vad det kan vara för jobb du har framför dig 🙂

  Reply
 • Du skrev ju bara för ett par inlägg sedan att Stich får separationsångest bara du ska iväg och handla! Men ändå bra att du inte släpar med honom på flyg fram o tbx tio Kanada

  Reply