Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:03 | August 19, 2019

Ny färg och frisyr

Hemma efter att ha spenderat timmar hos Marre, men nu är jag fin. Nu är mitt hår redo för ett par månader framöver. Vet ju inte nästa gång jag har tid att gå till frisören. Mitt hår har ju vart med om det mesta denna sommar; solsemester med pool och havssalt. Träning med massa svett. Sol och bad i sjöar. Långa sovmorgnar när man gnuggar skallen lite extra i kudden så det var en hel del som behövde göras.

Marre slingade bort de gula tonerna i mitt hår och sedan klippte han bort det slitna. Jag ville ha en ganska rak avklippning men då skulle han få klippa ganska mycket och det var jag liksom inte redo för. Så det som blev nu blev jag ändå riktigt nöjd med och känner mig så fräsch i håret. Måste också slå ett slag för hans fönteknik. Jag har nog aldrig sett en frisör föna hår som Marre. Ni kan även se det i klippet med TRESemme som vi också kör tillsammans.

 


8 kommentarer8 kommentarer om “Ny färg och frisyr”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så snyggt

  Reply
 • Tack! Kortare och fräschare ☺️😘

  Reply
 • Hej fina underbara Annika.
  Jag har följt dig ända sedan BB.Jag är full av beundran för dig och din utveckling.Du är så otroligt duktig på det du tar dig för, och så målmedveten. Därför lyckas du så bra.Jag visste när jag följde dig, att du skulle utvecklas så bra när du kom ur ditt destruktiva förhållande.
  Du har en otrolig inneboende kraft som du kan förvalta på ett så bra sätt. Så skönt att du nu har träffat en riktigt äkta kärlek.Jag är så övertygad om det.Jag hoppades verkligen att få krama om dig och berätta hur mycket jag gillar dig och att få gratulera till din fina kärlek.Jag vet inte om du såg matchen mellan de svarta och vita live, men jag kunde inte närvara.Du skall veta att jag är långt ifrån någon ungdom, men jag hoppas verkligen att få följa dig i ditt fortsatta liv.Lycka till fina Annika med allt som händer i framtiden.Stor kram till dig.

  Reply
 • Men Gud tack Stina! Fan vad fin du är!
  Jo jag såg matchen och det var kul. ☺️
  Klart du kommer att få göra det, vi har en spännande resa framför oss 🙈

  Reply
 • Det ser jag fram emot.Du har en sån ljus framtid, och du behärskar så många områden så det är sanslöst.Du får lära dig att välja nu-så ditt beslut att hoppa över jobbet du nu fick är klockrent tror jag.Magkänslan är alltid bra att gå på. Good Luck.

  Reply
 • Vart tog ditt sår vägen? Tråkigt att du fixar dina bilder:/

  Reply
 • Fattar men det är inte nice alltså. Så jag ”raderade” det lite snabbt sådär 😂

  Reply
 • Vad för locktång/plattång har använts? 😊

  Reply