Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:01 | August 19, 2019

Hårfix hos Marre

09:06 gick mitt tåg imorse till Stockholm. Kl 11:30 hade jag tid på New Clinic och nu sitter jag hos Marre på Bangs för att fixa mitt hår. Måste vara fin innan jag åker iväg. Men! Det har dykt upp en grej.

Jag har fått ett jobb mellan den 10-12 sep och även den 17e… Jag vill ta det eftersom det är ett bra företag som jag gillar och har jobbat med tidigare samtidigt som det känns lite jobbigt eftersom jag ställt mig in på att åka iväg någon gång mellan den 2-5 sep till Kanada. Så jag sitter verkligen och velar. Det är ett jobb som jag känner kan bli bra samtidigt som jag hade velat åka iväg och inte vara ifrån killen i tre veckor.

Hur hade ni gjort?

Nu ska jag vara social med Marre och se vad vi ska göra med håret. Är lite sugen på en rakare frisyr och lite slingor. 😍


16 kommentarer16 kommentarer om “Hårfix hos Marre”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Förstår dig precis, jag är med en sån som vill vara nära min sambo konstant men sen var de som en kompis sa till mig att de kan vara bra att sakna varandra lite ibland. Tänk hur lycklig du kommer vara att träffa han igen efter tre veckor, hur mycket du kommer uppskatta honom och kanske nästan bli lite nykär igen (om du inte fortfarande är det 😉 och framförallt SATSA! Satsa på dig själv, allt du har byggt upp och ge dig själv den här chansen så du kan ge dig en stor jäkla high five och säga att du gjorde det, baaam tänk bara på den känslan!

  Reply
 • Är spelningen en one in a million chans eller är det något som kan/kommer att dyka upp igen i framtiden? If one in a million så självklart stanna hemma lite längre och kör den. Annars hade jag personligen åkt till Kanada för att ”boa in mig” som planerat och komma igång med inredning, livet ihop och lära känna miljöerna 🙂

  Reply
 • Ta jobbet om du känner så, är borta från min sambo 2-3 månader innan hans säsong drar igång varje år, man vänjer sig.

  Reply
 • Ta jobbet såklart! 😊 Tre veckor är inget. Du är väl en självständig kvinna? Så typisk kvinnor att ge upp sitt liv för män…

  Reply
 • Ta jobbet..vad har du blivit för kvinna:) ni hinner vara ihop ..bli ingen sån som du var innan för allt i världen.

  Reply
 • Utifrån vad du skrivit i bloggen så känns det som att du verkligen har hittat rätt med den du är tillsammans med nu. Så just därför tycker jag du ska ta jobbet, han kommer finnas kvar i Canada, även fast det kommer dröja lite längre, men den här jobbmöjligheten kanske inte gör det!

  Reply
 • Tycker du ska ta jobbet. Du kan ju inte bara släppa allt här för kärleken. Även om det är frestande.

  Reply
 • Gör inte som förra gången, du ville stanna i Stockholm till varje pris. Du kallar redan hans hem för ditt, det gick lite väl fort. Några få månader bara. Lycka till.

  Reply
 • Definitivt ta jobbet!! Förstår att du är nykär och att 3 veckor då känns långt, men ni kommer ju att bo ihop sen. Fortsätt satsa på din karriär som du har byggt upp fast du har träffat en kille. Viktigt att inte bara släppa allt och inte ta de möjligheter du får bara för att du är i ett förhållande.

  Reply
 • Åk och kom hem och gör spelningen. Då kan du ta med sånt du glömt el saknar. 💕😎

  Reply
 • Som jag förstått det på dig innan ger du HELA dig i ett förhållande. O stannar o kämpar trots att förhållandet i sig tar väldigt mkt. Hur känner du nu? Har du någon plan eller iallafall medvetet tänker på att inte hamna i samma situation? I o med flytten så ger du redan mkt till din partner. Bara nyfiken 😊 Önskar dig lycka till med flytten o killen ❤

  Reply
 • Ta jobbet, överge inte det du har byggt upp för en kille. Se upp så det inte blir som med ditt ex M där det verkligen tycktes som att du övergav dig själv och fokuserade på honom. Dessutom ska du ju umgås med killen i massor av månader framöver. Vad har hänt med dig och Xenia förresten, umgås ni inte längre?

  Reply
 • Du är otroligt snygg i det där korta håret, så som du har på bilderna.
  Ja du, jag vet inte vad jag hade gjort. Är man nykär så är 3 veckor otroligt mycket att vara utan sin kille. Men jobb är ju det du lever på , så det är ett tufft beslut. Jag vet inte vad jag skulle tagit för beslut, allt hänger på om jag har “råd” att strunta i jobbet eller inte. Förlorar jag mycket på att tacka nej till jobbet? Jag skulle nog försöka åka så fort som möjligt men utgått ifrån om jag kan skippa jobbet, om jag har råd, om det sabbar för mig eller så.
  Lycka till, hoppas det går bra med beslut och allt.

  Reply
 • 3 veckor är ingenting om ni ska spendera hela livet tillsammans 🙂 viktigt också att inte ge upp sig själv och sin egen karriär! Förstår att ni vill vara nära varandra, det vill man ju vara varje sekund när man är kär, men ni har ju varit ifrån varandra förut och det här är bara en kort period så kör! Ditt jobb och din relation är inte i en konflikt här, det enda som kommer hända är att ni får sakna varandra lite mer 🙂

  Reply
 • Tycker du ska ta jobbet om det känns som ett kul jobb! Jag har varit i långdistansförhållande i ett par år tidigare och 3 veckor är inget, det går snabbare än vad du tror. Det är mindre än 6% av ett år 🙂

  Reply
 • Ta jobbet, tror inte du kommer ångra dig när det väl är gjort och du är i Kanada 🙂
  På tal om annat: kan du inte göra lite inspo hur man kan klä sig lite coolt fast man jobbar på kontor och behöver vara lite business? Älskar din stil!!

  Reply