Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:08 | August 18, 2019

Vattenskoter, släktmys & födelsedagskalas

Hallå!

Har precis varit på födelsedagskalas. Killens kusins barn fyller 2 så det har vart full fart med hans släktingar och barn.

Igår åkte vi ut till hans farbror på middag och han tog med vattenskotern så vi kunde åka lite. Det var så mysigt trots att det inte var världens bästa väder. Sedan åkte hans familj och släktingar lite vattenskidor, vi hängde på bryggan och chilla innan det var dags för femkamp. Så vi hängde där hela dagen igår och kom hem efter midnatt.

Nu ska vi rulla hem till hans föräldrar på lite middag. Sedan ska jag boka tåget till Stockholm då jag ska till frisören imorgon och sedan kommer jag åka tillbaka hit. Killen åker till Kanada innan mig, den 27 augusti, så jag kommer nog vara här till dess så vi kan umgås in i det sista. 💕

(FYI, det här är de enda bilderna jag har från helgen så därför har jag satt dit emojis.)

Hans bror.Hans kusin.


14 kommentarer14 kommentarer om “Vattenskoter, släktmys & födelsedagskalas”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Annica!!
  Har en fråga! Tycker du att man kan få ett bra resultat genom att färga håret hemma(tänker på sådana förpackningar som kostar ca 150-200 spänn), eller bör man göra det hos frisören? Jag har långt, ljusbrunt/råttfärgat hår och skulle vilja färga det brunt. Då jag har långt hår kostar det väldigt mycket varje gång jag går till frisören och jag känner att jag inte riktigt har råd att lägga pengar på det just nu… Jag vill heller inte riskera att det blir ojämnt eller går ut jättesnabbt om jag gör det själv… Har du några erfarenheter kring hemma-färgning?
  Kramar!! <3

  Reply
 • Jag rekommenderar inte hemmafärgning då det förstör håret en hel del plus att man kanske inte kan förvänta sig det resultatet man vill ha. Jag går till frisör för att dom har koll och kontroll och man får veta vad man kan förvänta sig.

  Reply
 • Okej tack för svar! 🙂

  Reply
 • haha kul med de där emojies men jag förstår dig.
  Alltså fan vad jag är glad för din skull fina du. Så otroligt spännande att du åker snart, såå kul!
  Ha en fin vecka

  Reply
 • Haha jag hade verkligen inga andra bilder och alla vill inte vara med på sociala medier. Då är det tur man har emojies 🙈

  Reply
 • Det är inte långt kvar nu, helt galet att jag ska åka 🙈

  Reply
 • Sluta skriv killen. Alla vet att de är Elias så du kan skriva det. Däremot behöver du inte lägga ut bilder på honom eller er men han heter Elias, inte killen.

  Reply
 • Det är väl inte upp till dig att avgöra vad hon ska skriva.

  Reply
 • Okej Katta. Bara för att du säger att jag ska sluta skriva ”killen” ska jag göra det. Only for you… NOT 🙈

  Reply
 • Vilken elak jargong du kan ha med läsare. Och så skrytig du har blivit. Inte alls den person du var för. Bara åk till Kanada. Skönt slippa blogginlägg om yta och botox. Och stackars stitch som får flänga hit och dit. Stod på en blogg att du är den mest självupptagna människa som dom kände till. Och var har dina f d vänner tagit vägen antagligen drog dom. Det är bara du du hela tiden.

  Reply
 • Så du tycker jag borde svara snällt när kommentaren uppenbarligen inte var så trevlig?

  Vad är det jag varit skrytsam om? Du får gärna berätta!

  Jaså. Länka gärna!

  Bara för att jag inte lägger upp klipp, bilder eller umgås med mina vänner dagligen så betyder inte det att vi inte är vänner. Jag pratar nästan dagligen med dom via FaceTime då vi alla jobbar olika. Så du har verkligen ingen aning om hur saker och ting ligger till utanför sociala medier.

  Kanske inte märks men jag har ett liv utanför detta också 🙏🏻

  Reply
 • Vaknat på fel sida? 😘
  Jag har varit tillsammans med min man i snart 9 år men använder knappt hans namn för det. Bara för att namnet är känt/relation är etablerad (eller vilket argument man vill) behöver man inte skriva det. All gör som de vill! 😘

  Reply
 • Så intressant att veta vilka som ligger i vattnet.

  Reply
 • Haha jag hade inga andra bilder. Tänkte att det kanske var lite roligare än bara text?

  Reply