Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:32 | August 16, 2019

Jag kan inte gå…

Kläderna kommer härifrån- Länk!

Jag är helt slut… HEEEELT JÄKLA SLUT ALLTSÅ. Jag körde ett PT-pass imorse där jag tog ut mig totalt. Det var så tunga övningar, vilket jag gillar, och jag tog verkligen i så pass mycket att när jag skulle gå därifrån vek sig nästan benen. Jag kunde inte köra därifrån direkt utan var tvungen att återhämta mig lite i bilen innan jag åkte hem.

Man kan verkligen säga att det var en rejäl jäkla start på träningen igen, I’m back! Eller vi får se imorgon hur jag mår, misstänker att jag inte kommer ta mig ur sängen haha.

Efter träningen hade vi golf inbokad. Golfproffset Annica skulle alltså ut och köra Pay & Play med ett gäng. Eh jag kan säga såhär, det var ett under att jag inte knäckte någon klubba ahahaha. Det gick så dåligt att det är pinsamt. Men å andra sidan, jag har bara stått på rangen och slagit och aldrig vart på banan så jag… aah… jag bröstar den haha.

Nu ska vi alla gå ut och äta och ha en trevlig fredag och det ska ni också ha. På söndag kommer det brutala träningspasset upp och en tävling jag verkligen tror att ni träningstokiga kommer att gilla. 💕


7 kommentarer7 kommentarer om “Jag kan inte gå…”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här