Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:37 | August 15, 2019

Hemsk natt och ny styler

Hej!
Alltså min natt inatt… fruktansvärd. Det var länge sedan jag hade det så kämpigt som igår kväll och under natten. Jag hade verkligen så ont i magen igår pga magkatarren och hade noll energi. Men jag tog mig iväg till ett Apotek för att hämta ut medicinen, tog tabletten under kvällen trots att man ska ta den innan frukost på morgonen men det gjorde verkligen så ont. Jag kände mig så svag och blev så irriterad för att jag inte hade någon energi och när jag sedan skulle lägga mig så var det omöjligt att försöka sova. Så jag klev upp för att röra på mig lite och fokusera på annat. Sedan kom det kramper längre ner i magen… ja… mensvärk på det. Orkar inte haha! Så denna morgon hade ju liksom inte dom bästa förutsättningarna.

Men sen kom Mikaela och så fort vi satte igång med jobb vände det helt. Jag fick så mycket energi, har fortfarande ont i magen men nu pga mensvärken men jag kan härda. Det är fasen inte lätt att vara tjej vissa gånger, fan vad vi får stå ut. Men jag försöker att tänka positivt, kroppen fungerar som den ska. Jag måste bara komma tillbaka till mina rutiner igen och inte stressa så kommer det bli bra igen. Våren var ju hur bra som helst för mig men sommaren har ju vart lite upp och ner och det har satt sina spår…

Nu ska jag iväg till käkkirurgen för att kolla tanden samt boka in en operation. Jag har ju en visdomstand som växer helt fel och måste bort pga den kan ge nervskador i underkäken. Hoppas på en tid relativt snart så jag är helt på banan när jag ska flytta. 🙂

Nu till lite hårfix. Testade en ny styler imorse: Cloud Nine Waving Wand- Länk!
Den gav riktigt snygga lockar till längden som jag har på mitt hår plus att dessa stylers från Cloud Nine ger så fin glans på håret. När man köper dessa stylers så får man med en vante för att skydda fingrarna från att bli brända vilket gör det så mycket lättare att locka håret. Men man kan även köpa dessa separat, det är typ en sådan där skrubbvante man kan hitta på Åhléns eller dylikt. 😉

Jag borstade bara igenom håret, tog värmeskydd, lockade igenom det och avslutade med saltvattenspray.


7 kommentarer7 kommentarer om “Hemsk natt och ny styler”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Snälla du, gå ner på Life eller en hälsobutik.
  Köp Silicea mag/tarmgel.
  Super bra mot magkatarr, du kan ta denbhur många ggr sombhelst per dygn och denbhar inga biverkningar!!
  Kram Marie auktoriserad hälsorådgivare🤗

  Reply
 • Det är väl inte lämpligt att blanda olika medikamenter.

  Reply
 • Jo den kan du ta med vilken medicin som helst, dock inte samtidigt.
  Låt det gå 1h mellan medicin och silicea👍

  Reply
 • Oj, jag visste inte att du var ett Ozzy Osborne-fan! Skoj! Du får gärna skriva ett inlägg om vad du tycker om den musiken, eftersom du brukar hålla dig mer åt house-hållet 🙂

  Reply
 • Haha nej men jag är ett ”stor mjuk t-shirt- fan” 🙈

  Reply
 • Heej beauty! Ville bara ge ett tips som hände mig, trodde jag led av magkatarr som fan, exakt samma symtom, tills jag kom på att det var ÄGG som var problemet. Slutade med de och har inte haft en känning sen dess. Det är väldig svårsmält för magen,… Tyvärr. Älskar ägg 🙁 ser att du äter mkt ägg, så kanske???! Puss o kram.

  Reply
 • Jag äter medicin nu för magen men jag ska testa att plocka bort ägg och se om det kanske blir ännu bättre. Tack för tipset 💕

  Reply