Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:02 | August 15, 2019

Då åker vi hem


Nu sitter vi i bilen på väg till det som på senaste tiden varit mitt hem och där jag spenderat typ hela
min sommar. Tandläkarbesöket räddade min dag.

Vi tar allt från början. Alltså jag har haft lite inkapslade plitor runt munnen på sista tiden och så hittade jag Mesoestetics ampuller med syra som ger huden en rejäl peeling. Så jag tog den och gnuggade lite för länge så det slutade med att jag fick lite…eh… brännsår i ansiktet. Runt näsvingarna och vid munnen så nu kommer jag få fula skorpor där. Fan då! Så går det när man inte är
varsam och följer instruktionerna…

Så magkatarrr, mensvärk, brännsåren och på det skulle jag till tandläkaren för att undersöka allt och få tid för operation för att få ut den där jäkla visdomstanden. Tandläkaren hade tider i mitten av september vilket betydde att jag inte kunde åka till Kanada i början av månaden. Och min kille åker i slutet av augusti så vi skulle få vara ifrån varandra ganska länge.

Sedan är det en ganska svår operation pga nerverna ligger jävligt dåligt så allt kändes verkligen skit denna morgon. Men när jag nämner att jag är tillbaka i april typ så säger tandläkaren “Men guuud då är det ju ingen fara. Detta är inte så akut att du måste göra det nu, nu. Vi kan göra det då om du inte har ont pga det.”

Alltså jag blev såååå glad. Jag som oroat mig så mycket över detta kände att alla problem idag var som en fis i rymden. Jag behöver inte opereras förrän nästa år så jag kan åka som planerat. Typ. Fick ett jobberbjudande i början av sep som jag måste se över men så skönt att slippa operationen! 😍

Nu känns det som det mesta är löst. Allt med Stitch är klart, allt med mig är klart. Nu är det bara att boka biljetten till Kanada! 🙈


10 kommentarer10 kommentarer om “Då åker vi hem”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vad skönt att det ordnade sig! Tycker det är så spännande att du ska flytta! Så himla modigt gjort! 😍

  Reply
 • Annica, sen du bytte till CUBE så går det inte att se bilder i äldre inlägg. Jag brukar alltid bläddra tillbaka och läsa recensioner om produkter jag funderar på att köpa, men nu är det bara massa vita rutor 🙁

  Reply
 • Vad skönt att du får skjuta på det, jag hade inte velat resa så snart efter en sådan operation. Opererade ut två visdomständer förra året och fy tusan så ont jag hade. Hade stygn i munnen efteråt och hade så ont så jag kunde inte äta, sedan blev jag så hungrig eftersom jag inte kunde äta så det var jobbigt. Men alla verkar inte ha det så besvärligt efter operationen så det är inte alls säkert att du får det! Det ska bli så spännande att få följa din flytt till Canada 😍.

  Reply
 • Sara … har haft samma Problem som du, samt såg inte kommentarer heller .. :O Då hade jag Internet Explorer som Webbläsare, nu har jag Mozilla Firefox och kan se allt .. 😛 Ett Tips bara !

  Reply
 • Ja det var en lättnad!
  Nej säg inte så 😰

  Det ska bli spännande att flytta och framför allt få bygga en framtid men en person som är helt jäkla underbar! 🥰

  Reply
 • åh vad skönt att det ordnade sig! Att du kunde skjuta på operationen!
  Men du, boka biljetterna nu, haha, boka så att det är klart och du kan släppa det, det är ju jättesnart! 😀
  Shit vad kul det ska bli att följa din resa utomlands.💘

  Reply
 • Skulle du mot förmodan få akut problem med tanden så finns det ju tandläkare dit du flyttar. Det är inget att oroa sig över.

  Reply
 • Ja det är sant! Det kommer att lösa sig ☺️

  Reply
 • Hej Annika. Till något helt annat än vad inlägget handlar om. Jag behöver hjälp. Jag har jätte ljusa ögonbryn, nu skulle jag vilja ge den lite färg så att de syns. Men vill inte börja med för skarpa och mörka innan man vant sig och kan tekniken. Har du något tips på vad man ska börja med och hur? Jag är rödhårig i håret med en liten guldig ton och blek i hyn 😀 Hoppas du kan komma med några bra tips 😀

  Reply
 • Plitor runt munnen/näsvingarna kan vara perioral dermatit. Fick det och trodde det var acne/plitor så körde på med massa syra med, blev värre och brännsårsaktigt. Är ju inte alls säkert att det är det som du har, men för min del gick det bort när jag bara körde återfuktande och skippade peeling.

  Reply