Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:45 | August 14, 2019

Rockbjörnen 2019


Okej jag har inte hunnit läsa alla kommenterer varken här i bloggen eller på Insta men jag säger bara det, wow. Det jag hunnit läsa… ni är fantastiska. Jag blev så glad! Det kändes som att en tyngd lyftes från mina axlar för jag var rädd för att berätta. Inte för att jag skulle dra iväg utan jag var nog lite rädd för hur det skulle bemötas och för att jag kanske behövde stå till svars. Även fast att jag egentligen inte ska bry mig om vad alla andra tycker så var det lite jobbigt att berätta för jag inte visste hur responsen skulle bli. Men wow, jag är så glad och jag ska verkligen ta mig tiden och svara er alla! 😀

Imorse startade vi dagen genom att gå till vårt stammishak Mahalo. Det blir alltid en bowl, avokadomacka och kaffe men imorse smakade jag någon krämig granolamix med typ jordnöttsmör i botten? Osäker på vad det var men det var så jäkla gott och jag åt mig så proppmätt. Men det som har hänt på sista tiden, i och med all långvarig stress, är typ att min magkatarr kommit tillbaka. Jag har slutat blöda näsblod vilket ändå är ett tecken på att det är på väg åt rätt håll men magen har tagit stryk och nu har kramperna i magen kommit tillbaka. Jag fick det här problemet i november senast och det är exakt samma symptom så jag ringde KRY och dom skrev ut samma medicin. Så jag ska hämta ut den idag och påbörja min kur igen så magen inte blir värre.

Även fast jag spenderat mycket av min sommar hos min kille i hans hus som ligger på en så lugn plats så är det ju mycket saker runt om som stressat mig. Inte lika konstant som det vart tidigare men har man en gång fått magkatarr så krävs det kanske inte så mycket för att det ska komma tillbaka? Och nu har det ju vart mycket med flytten också, även fast jag ser fram emot den så är det en underliggande stress inom mig för att det är ett så stort steg. Och jag lovar er att jag kommer att berätta allt om hur vi roddat med saker och ting runtom för det jag förstått efter jag gick ut med det är att många går i samma tankar. Så det kommer ett separat inlägg om det. 😉

Rockbjörnen igår. Jag var så trött, oj vad trött jag var. Jag tog med min manager Samin och vi var där i typ en timma sedan orkade jag inte mer. Jag var så trött och sedan kom kramperna i magen och då bestämde jag mig för att dra hem. Jag vet inte vilka som vann priser, jag vet inte ens vilka som var nominerade men det som var så jäkla bra igår var sockerbordet dom hade arrangerat. Alltså nästa år när jag fyller 30 ska jag ha ett sådant här godisbord. Fan vad magiskt det var.

Nu ska jag gå igenom lite jobb som ska göras framöver. Imorgon har jag inte bara undersökning hos den där käkkirurgen utan jag åker hem till killen och hans hus och är där i några dagar. Jag trivs så jäkla bra där och känner mig mer hemma där än i min egna lägenhet. Och jag kommer även berätta hur jag gjort med lägenheten nu när jag åker iväg, allt i ett separat inlägg!

 


9 kommentarer9 kommentarer om “Rockbjörnen 2019”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Skall du inte hem till till din familj o ta adjö ?

  Reply
 • Jag kommer inte att hinna det men vi kommer att göra det bästa av situationen <3

  Reply
 • Men är det inte typ 3 veckor kvar tills du ska fara..?

  Reply
 • Jo men jag har jobb att göra och min kille åker lite tidigare så vi ska till hans hus mm innan. Det blir svårt att få till..

  Reply
 • Jaha va synd 🙁 familjen är ju det viktigaste man har och ditt jobb kan du ju göra var som helst. Tycker du borde prioritera dem nu när du ej har möjlighet att träffa dem på så länge framför att fara till hans hus där ni ju ändå varit så mkt redan.
  Men ditt val förstås men tänk efter en gång till, familjen är så viktig och när man är uppslukad av nyförälskelse kanske man prioriterar lite skevt.

 • Annica skall inte flytta till månen…tror säkert hon kommer att träffa familjen minst lika mkt som hon gjort nu när hon bott i Sthlm…..de skall ju bo i Sverige sommartid som jag förstått det…Annica har nog koll på vad som är viktigt i livet,så tror ingen behöver oroa sig för det.

  Reply
 • Jag har också magkatarr. Tar omeprazol och proibs. Det finns på apoteket och är för IBS mage. Tycker det är jättebra. Sedan äter jag nyttig yoghurt. Hoppas du blir bättre i magen och att stitch mår bra. ☺

  Reply
 • Jag fick ett recept utskrivet som jag ska hämta nu 🙂 <3

  Reply
 • Också haft ganska mkt problem med magkatarr och IBS, stress är ju huvudfaktorn i många fall. Men man kan påverka rätt mkt med kosten. Skulle rekommendera att prova helt sockerfritt i några veckor 2-3 för att sedan hålla det lågt. Hjälpt mig när jag haft såndär peakar med problemen att lugna lite.

  Reply