Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:45 | August 12, 2019

Yumilashes, permanent fransböjning

Som jag misstänkte, kommer vara sliten ett bra tag efter WOW vilket också syns. Meeeeen vad fasen, jag hade livets helg och vet ju att jag kommer att må bättre inom några dagar. 😉

Jag var hos Jackline idag på Yumilashes Sthlm för att göra just Yumilashes. Det är inte samma sak som att göra ett lashlift utan denna metod är mycket mer skonsam då behandlingen även är vårdande för dina fransar. Det är en permanent fransböjning och jag som inte använder så mycket makeup tycker det känns så bra att ha det för att det öppnar upp ögat och man ser mycket piggare och fräschare ut. Så det var lite av en räddning idag med tanke på att jag ser ut som sju svåra år haha. 😀

Att göra Yumilashes kostar 950kr och det tar ca 1,5h att göra. Perfekt att ligga och vila en stund för det är alltid så skön spamusik där. Böjen håller sig fin hela tiden och växer liksom ut, så egentligen är du inte beroende av att “fylla på” som man gör med tex fransförlängning. Däremot blir ju resultatet bättre om du går med jämna mellanrum eftersom du tillför så mycket näring till fransarna så att dom blir längre, tjockare och mer hållbara. 🙂

Efter det tog jag och Mikaela en promenad inne i stan för att köpa en sak som ni kommer att få se imorgon. Jag tror att allt kommer att bli mer verkligt för mig då. Det kommer och går i slängar det som händer i mitt liv. Ena stunden är jag astaggad, andra är jag lite rädd och nervös. Igår satt jag lite bakis och svag och var typ ett nervvrak men jag pratade i telefon och kände mig genast mycket lugnare efter det. Man ska ju ta en dag i taget men jag är expert på att tänka långt i förväg men det har ju lite med mitt kontrollbehov att göra. Plus att jag kan ställa mig in på saker lättare om jag vet exakt vad som ska göras. Men jag berättar allt imorgon! 🙂


6 kommentarer6 kommentarer om “Yumilashes, permanent fransböjning”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Va spännande! Får man gissa på Playmakers..?

  Reply
 • Nej du inga mer dokusåpor för min del 😀

  Reply
 • oh men nej, läskigt att se hur det ser ut men ändå vet jag att det är så man gör hahaha. Men det får mig att undra, är det verkligen skonsamt för ögat att ligga så öppet och böjt 1,5 timmar varannan månad? Det är inte kritik, det är en fråga.
  Jag tycker att det är underbart att göra såna lashes, man sparar så mycket tid. Funderar på om jag ska gå och fixa igen men jag gjorde mina för bara 4-5 veckor sen, kan man verkligen göra det så tätt?

  Reply
 • Man kan blunda och det ser värre ut än vad det är. Det känns inte så mycket utan man kan ligga och slappna av i lugn och ro 🙂

  Reply
 • Funkar det också på oss med väldigt raka ögonfransar?

  Reply
 • Det fungerar på alla 😀

  Reply