Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:47 | August 12, 2019

At the moment

Just nu sitter Bea och går igenom lite saker som ska bort. Dagen idag har vart väldigt upp och ner, mycket känslor just nu. Man kan kalla mig ett litet nervvrak. Men aldrig någonsin har något känts så rätt. Det är en skräckblandad förtjusning och jag är så glad att jag har sådant fantastiskt stöd.

Ni kommer verkligen få följa med på den här galna resan vi har framför oss. 🥰


10 kommentarer10 kommentarer om “At the moment”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Varför får jag en känsla av att du ska följa med han med stort H på ett äventyr? 😍

  Reply
 • Är det en flytt eller bara en rensning? 😉

  Reply
 • Är det sant. Ska du till Kanada. Wow i såfall fast även om det är något annat är jag glad för din skull för det verkar ju positivt det som ska hända. Spännande. Kram. ☺🐶🌞

  Reply
 • Vad finns i Kanada? 😉

  Reply
 • Ja för mej finns det vänner med stort djurintresse. 😉

  Reply
 • Tigerlilly ….. ? 😛

  Reply
 • Älskar henne!

  Reply
 • Hej Annica!
  Läser alltid din blogg och tycker du är grym. Ser att du håller på att rensa kläder och tänkte bara tipsa om att lämna in det på min syrras butik ARKIVET som ligger på Nybrogatan eller Norrtullsgatan. Det är en modern second hand butik där hon säljer på kommision så du får en summa av det du lämnar in som blir sålt. Gå in och kika på Instagram vetja “arkivetsthlm”

  Kram Camilla♥

  Reply
 • Jag skickar allt till Sellpy efter att mina vänner rensat igenom det 😉

  Reply
 • Nä nu får du säga vad det är.. dör av nyfikenhet!! 😆

  Reply